-
[QUOTE=unlimitted;125230]sanırım yanlış anlaşılma var.
bahsettiğim şey fincan+kulp formasyonu. yani ciddi bir yükseliş.
ama VOB'u buna uydururlar mı bilmiyorum.
bu kadar sığ olup kıpraştırmaya bu kadar direnen başka bir borsa daha yoktur heral. :..:[/QUOTE]
bende onu diyorum,eğer kulp takılacaksa geri geliş sonra kırıp yukarı gitmek değilmi? ;)
-
flatt salmıyorlar namıssızlar... gerci sistemlersat a gecti ... p kaddar uç kagıtcılar kı sıstem bile çarpıyorlarrr. Flat flattt
-
[QUOTE=Astatin;125245]lonkda neymiş..yemişim longu...[/QUOTE]
vob da neymiş yemişim vobu :)
yaşasın opsiyonlar
-
foreks piyasalarında işlem yaptığım deneme hesabını 10 günde 10bin dolardan 55bin dolara getirdim.
bi sistem kullanacağım, gerçekçi olsun diye parayı düşürmem lazım.
düşsün diye 1'e 500 1'e 750 kaldıraçla para kaybetmeye çalışarak pozisyon açıyorum, deli gibi para kazanıyorum.
Allahım sen sabır ver. :D
-
[quote=TIFIL;125246]bende onu diyorum,eğer kulp takılacaksa geri geliş sonra kırıp yukarı gitmek değilmi? ;)[/quote]
doğrudur ama geri geliş çok feci olmaz ki? :)))
-
ben böyle piyasanın.......
-
Herkese Günaydın,
Bol trendli ve kazançlı günler.
-
[quote=SaNCaKTaR;125247]flatt salmıyorlar namıssızlar... gerci sistemlersat a gecti ... p kaddar uç kagıtcılar kı sıstem bile çarpıyorlarrr. Flat flattt[/quote]
En kolay carptıkları sistem zaten bi tek İNAT ları carpamıyorlar İnatlaşıp poz da oturacaksın ya herru ya merru diyeceksin oda bize uymuyor
-
[quote=SEYYAH;125251]ben böyle piyasanın.......[/quote]
niye kızıyosun dayıcım ne güzel yatay yatay takılıyoruz
-
[QUOTE=SEYYAH;125251]ben böyle piyasanın.......[/QUOTE]
Şimdi de Yükselmiyor :::
-
[quote=juliano;125254]niye kızıyosun dayıcım ne güzel yatay yatay takılıyoruz[/quote]
kızmıyorum abicim okşuyorum 100 puan 100 puan :::
sen ne yapıyorsun bakem? para kazanabiliyor musun?
-
Aslında vade sonlarında bu tür hareketler görmeye alışmıştık. Aralık ayının son 10 günü, şubat ayının son haftası gibi ama bu ay baya erken başladı bu abuk sabuk hareketler...