-
[QUOTE=MMO;125316]dün akşam haberlerde ataşehirde olan trafik kazasını verdiklerinde aklıma ilk enorton geldi allah muhafaza adamın aklına kötü şeyler geliyor.[/QUOTE]
Sakin olun yaw :D Ben tam 10 yıllık ehliyet sahibiyim ve 10 yıldır aktif olarak araç kullanıyorum. Kaç kere tek şoför memlekete gittim 1100 km yol. Bu süre zarfında istanbul içindeki 2-3 tane ufak kazanın dışında kazam yoktur... :o
-
endeks yukarı, dolar yukarı..:..:. zıp zıp zıp..
-
dolarınmı var derdin var hedef 1 tl ful şort.
-
[quote=YAVUZHAN;125313]yükselmeyi deniyor olmuyor,düşmeyi deniyor olmuyor.
nasıl olacak bu işler ?[/quote]
Karpuz da yata yata büyürmüş bizimkide öyle olacak yatacak yatacak bir anda patlayacak
-
[QUOTE=MMO;125303]OLMAZ BÖYLE ŞEY NE TRAFİK CANAVARLARI VAR [URL]http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3472[/URL][/QUOTE]
Enurtona laf edeyorduk bizde ::: bunnarın yanında enourtopu gibi kaldı çocukh ::: bizimki sadece öndekiin tamponına dokunuyo gayri
-
ufak ufak dolar lönk hedef 1.99tl
-
[QUOTE=enorton;125318]Sakin olun yaw :D Ben tam 10 yıllık ehliyet sahibiyim ve 10 yıldır aktif olarak araç kullanıyorum. Kaç kere tek şoför memlekete gittim 1100 km yol. Bu süre zarfında istanbul içindeki 2-3 tane ufak kazanın dışında kazam yoktur... :o[/QUOTE]
İstanbulda da olur o kadar zaten. Baksana belediye yeteri kadar yardım ediyormuş kaza yapmanız için Gökhan anlatmıştı bilmem ne yolunu ne hale getirmişler Allaha emanet gidiyoruz gibi bir şeyler demişti.
-
[quote=adalı54;125321]Karpuz da yata yata büyürmüş bizimkide öyle olacak yatacak yatacak bir anda patlayacak[/quote]
evet bazen karpuzların içi kelek yada boş çıkar 1 milyon dolarlık kıytırık bi fon girdiğinde yada çıktıgında balon gibi şişen yada sonen bi borsa ben böleee borsanın bayramda ......töbe töbeee.boks..dng
-
ömrümüzün son demi
son baharıdır artık
maziye bir bakıver
neleeerrr neleeerrr bıraktııııkkk :)
dünya endekslerine ithaf ediyorum bu parçayı..:..:
-
[quote=jerfin;125319]endeks yukarı, dolar yukarı..:..:. zıp zıp zıp..[/quote]
Dolar yukarı, anladık, dolar long oldugun ıcın zıp zıpı da anladık, ama endeks neden yukarı, ne iş???
-
-
[QUOTE]FDOW pazartesi eksi açacak.[/QUOTE] desem.