Spotun dün artma sebebi tamamen faiz kararının 25 yerine 50 baz puan olamsından kaynaklanıoyor. VAKBN ve HALKB yani devlet bankaları götürmüş endeksi dün.
Printable View
Spotun dün artma sebebi tamamen faiz kararının 25 yerine 50 baz puan olamsından kaynaklanıoyor. VAKBN ve HALKB yani devlet bankaları götürmüş endeksi dün.
böyle bir görüntü var FDJI da emme LONG para eder mi bilmiyorum.aslına bakarsanız LONG olmak avantajlı gibi.
400 puan düşmüş DAX, 400 puan düşmüş FDOW var ortada ve 2 gündür iyi düşen NIKKEI...
emme bilmiom...
[QUOTE=tuareg;125327]Dolar yukarı, anladık, dolar long oldugun ıcın zıp zıpı da anladık,[COLOR="Red"] ama endeks neden yukarı, ne iş[/COLOR]???[/QUOTE]
yukarılardan short açmak için canım öyle istiyor, var mı bi itirazın..:rolleyes::..::..:
spot vadelinin altında olsadı böyle rahat hareketler olmazdı.
[QUOTE=jerfin;125326]ömrümüzün son demi
son baharıdır artık
maziye bir bakıver
neleeerrr neleeerrr bıraktııııkkk :)
dünya endekslerine ithaf ediyorum bu parçayı..:..:[/QUOTE]
bak bak baaada yazdıracan illa şeyar :::
SEYYAH da van minutçu olmuş.
[quote=jerfin;125332]yukarılardan short açmak için canım öyle istiyor, var mı bi itirazın..:rolleyes::..::..:[/quote]
Yok yok, ben sadece bilgi edinme acısından şeyettım
[quote=VOBiX;125334]SEYYAH da van minutçu olmuş.[/quote]
valla sabah LONG tan aldım 100 pıvan az evvelde 375 SHORT u 275 e verdim ondan da aldım 100 pıvan etti +200 pıvan.
kaşınmasak iyi olacak.
gönlümden geçen SHORT fakat dışarısı düştü ve tepki gelebilir elimizde patlamasın SHORT lar.
FLAT izliyorum.
düşen piyasalar tepki verecek lönk.
[img]http://img37.imageshack.us/img37/843/kade.png[/img]
[i][color=#FF0000][b]FLS Yatırım Akşam Bülten:[/b][/color]
Bugün vadeli işlemler borsasında ekran karşısında olan küçük ve büyük yatırımcılar yatay işlemlere tanık oldu.En düşük 43075 en yüksek 43400 fiyatını gören Haziran vade endeks 30 kontratı kapanışını 43275 den dünkü kapanışa göre % 0.35 lik değer artışı ile tamamladı.43400 den 44 adet satış gerçekleştiren Malatyalı Mahmut Bey'i günün şanslısı seçiyoruz.[/i]
kapanış beklentim 44.475
"Alex vuruyor, Semih vuruyor gol oluyor. Ben vuruyorum, milletin orasına burasına çarpıyor. Artık kafayı yiyecek vaziyete geldim." (Eski Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş