[QUOTE=Astatin;59185]credit agricole, fransanın ziraat bankası gibi düşün..bu arada sen de hisse.net forumundan tiksinip kaçan VOb Trader mısın ? Hani şu "pis" kısa yada "pis" uzun olan[/QUOTE]
sanki ***iz bizi zaten gelen geçen yerden atıolar :D:D
Printable View
[QUOTE=Astatin;59185]credit agricole, fransanın ziraat bankası gibi düşün..bu arada sen de hisse.net forumundan tiksinip kaçan VOb Trader mısın ? Hani şu "pis" kısa yada "pis" uzun olan[/QUOTE]
sanki ***iz bizi zaten gelen geçen yerden atıolar :D:D
[quote=Vob Trader;59204]sanki ***iz bizi zaten gelen geçen yerden atıolar :D:D[/quote]
burdada mı ban yedin yoksa :)
Bugünü 4-5 kademede bitirecekler bu gidişle...
şöyle 1-1 emir girildiginde sinirlerim atıyor nedense..
[QUOTE=mbm;59203]yurtdışında 15 daklıklar tobo gibi bir şey oldular.. fdax ve fdow......
sanki yukarı yapacaklar burdan..100 er puan....[/QUOTE]
kardeşim sıkkı tut :) senin longs ekim ? aralık ?
[QUOTE=Astatin;59205]burdada mı ban yedin yoksa :)[/QUOTE]
bi ara günaşırı yiyiodum şimdilik bişi yok ama :)
[quote=Vob Trader;59202]destek türev senin derdine derman:) Ayrıca vob işlemleri de kasım ayı boyunca beleşmiş.[/quote]
teşekkürler...
[QUOTE=hexen;59208]kardeşim sıkkı tut :) senin longs ekim ? aralık ?[/QUOTE]
dünden kısaydım.34500 den...
sabah 33050 den uzadım tekrar...
33000 15 dakikalıgın desteğiydi....
ekim vadedeyim hala hexen dostum...
[quote=Vob Trader;59209]bi ara günaşırı yiyiodum şimdilik bişi yok ama :)[/quote]
:) dalgalandım da duruldum diyorsun :) e haydi kolay gele... ama bu kadar rahat bahsettiğine göre, bu forumdaki banları "hakettim galiba" diyemi karşılıyosun..yani hisse.net deki, moderatör + üye çetesinin yaptığı gibi olmadı galiba burdaki he mi :)
650 den aldıgım longları yon bellı degıl dıye verıp flate donmustum , sımdı yenıden long...
hoşgeldin mbm!.
sistemime göre ekim vade yeni al verdi..ama aralık vade dünden beri sat da..
[QUOTE=mbm;59197]zaten meselede orda düğümleniyor........
bu haksız uygulamaların altında farklı hesaplar var tabiki...[/QUOTE]
Mbm çok duygulandım, bana cevap verdin, dargın değiliz değilmi...
[QUOTE=teo;59216]Mbm çok duygulandım, bana cevap verdin, dargın değiliz değilmi...[/QUOTE]
teo ben sana darılırmıyım dostum.....
benim kızgınlıgım moderatör arkadaşlara....
niyetlerine değil.. [B]acemiliklerine[/B]
ekim vadeyi 1.000 puan karla kapattım..olacak iş değil..ayda 1.000 puan..zaten çift aylar böyledir.ortalaması düşüktür..aralık vadede kasım ayında iyi getiri bekliyorum..zaten aralık vadeye al geldi..
[QUOTE=abka;59214]hoşgeldin mbm!.[/QUOTE]
sagol dostum..burdayım hep zaten ..
sessiz sessiz okuyorum arkadaşları....katılımda bulunmasamda..
[QUOTE=Astatin;59212]:) dalgalandım da duruldum diyorsun :) e haydi kolay gele... ama bu kadar rahat bahsettiğine göre, bu forumdaki banları "hakettim galiba" diyemi karşılıyosun..yani hisse.net deki, moderatör + üye çetesinin yaptığı gibi olmadı galiba burdaki he mi :)[/QUOTE]
vob trader haketmez hakettirir.
kontrolsüz bir çıkış yaşanıyor gene... dünkü dar bantta yüksek hacim de şüphe uyandırıcı... gereksiz tavan hareketleri de cabası... şimdilik sağlıklı ilerlemiyoruz... bana göre...
ekim vade nakdi uzlaşma hedefliyorum
sistemi tam 14 aydır takip ediyorum.tek aylardaki başarı ,çift ayların 3 katı kadar(ortalama).belkide tesadüfdür.belkide gercektir.vade sonlarında gaplerde çarpılma çok olunca(pozisyon ayarlamasından dolayı),çift aylarda trent sistem getirilerinin az olmasının anlamı vardır.
34600 kapatıp 35150 uzun tekrar..
35150 uzun realize flatım
[QUOTE=mbm;59203]yurtdışında 15 daklıklar tobo gibi bir şey oldular.. fdax ve fdow......
sanki yukarı yapacaklar burdan..100 er puan....[/QUOTE]
dax veriden önce yaptı hareketini...
sıra fdowda olması lazım....
[QUOTE=furkan;59224]34600 kapatıp 35150 uzun tekrar..[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;59227]35150 uzun realize flatım[/QUOTE]
işte VOBda çeşitliliğin güzelliği. Herkesin düşüncesi ayrı kimsiini nakite geçtiğ iyer kimisi için long açma yeri.
[quote=Astatin;59189]Nacizane öngörülerim :
1) DJI 10100
2) EURUSD yeniden 1.32
3) VOB30 (Somewhere in time... ağalar ne isterse o olur :)...Yukarı bekliyorum)
4) USD/YTL (1.45-1.60 arası konsolidasyon)[/quote]
...................
bir de senaryomun bozulacağını dşündüğüm noktaları yazayım...
DJI 8650
EURUSD 1.2575
VOB: Allah Bilir
..............
Küçük Bir Not: Cumhuriyetciler iktidardayken silah-enerji sermaye guruplarının dediği olur, bu sektör altın çağını yaşar..demokratlar iktidardayken de hisseler...seçim zamanı ile birebir korelasyonu varmı araştırmadım ama bu tip bir genel durum var...malum ABD seçimleri geliyor...
Her ne kadar, ha cumhuriyetçi ha demokrat temel politikalarını değiştirmez diye düşünsem de, ille de oy verecek olsam, neo-con heyvanlrının çetebaşına değil, diğerine oy verirdim
[QUOTE=VOBiX;59229]işte VOBda çeşitliliğin güzelliği. Herkesin düşüncesi ayrı kimsiini nakite geçtiğ iyer kimisi için long açma yeri.[/QUOTE]
piyasa dediğimiz şey zaten bu.
29500 malyet longs tutyorum halen... 35900 hedefim 35500 artık.... 35500 gelir eyer ben longs realiz ederim..
[QUOTE=hexen;59232]29500 malyet longs tutyorum halen... 35900 hedefim 35500 artık.... 35500 gelir eyer ben longs realiz ederim..[/QUOTE]
ağa o poza nakdi uzlaşma yakışır:)
[quote=hexen;59232]29500 malyet longs tutyorum halen... 35900 hedefim 35500 artık.... 35500 gelir eyer ben longs realiz ederim..[/quote]
yukeniyzıliriyılayz
[QUOTE=Astatin;59234][quote=hexen;59232]29500 malyet longs tutyorum halen... 35900 hedefim 35500 artık.... 35500 gelir eyer ben longs realiz ederim..[/quote]
yukeniyzıliriyılayz[/QUOTE]
astatinim anlamadım
[quote=hexen;59235]astatinim anlamadım[/quote]
You can easily realise :)
mbm dedigin tobo çalıştı heralde tebrik ederim..
[QUOTE=Astatin;59240]You can easily realise :)[/QUOTE]
Kararım eyer system short signal vermese kutuma gitceyim artık .kom
Sistemler alda ama dow --- kapatabilir kararsızım gece için
spota alımlar cogalıyor ama dowu kestiremyiorum gozume
31.10.2008 15:55:18 *abd'de Ekim Ortasında Michigan üni.tüketici Güven Endeksi 57.6 (beklenti 65.0, önceki 73.1)
tradeci arkadaşlar ekimde long olup nakdi uzlaşma hedefleyip aralıkda şort flat işlem yapsalar daha kazançlı çıkarlar bence
31.10.2008 16:03:15 *bddk, Bankaların 2008 Karlarını Dağıtmamalarını Istedi-cnbce
Shortlar kapanmış ekim vadede sanırım, spotu yuksek kapatmaya uğraşıyorlar...
[QUOTE=cbaykus;59138]Sayın bull market .,,
Hisselerdeki önümüzdeki sene hareketler bence sınırlı olacak gibime geliyor,,
Niye bu zamanda niye hisse elimde bulundurayım.
Ne olacagı belli degil,
Hele şirketlerin ne yapacagı hiç belli degil,
alacagı bir kararla HOP % BİLMEM KAÇ BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMI.
Şirkete yatırım yaparsın bide üste para ister....
Onun için böyle dalgalanmalarda [COLOR="red"]AL- SAT = ELİNDE HİSSE TUTMA..[/COLOR]
Tabi bu benim düşüncem...Çok iyi kar getiren kagıtlarda olabilir,
ama genelde kagıt TAŞIMAMAYI yeglerim....[/QUOTE]
Sn çbaykuş, yazımda belirttim zaten, ocak şubat mart Nisan aylarında yatayvari bekliyorum dedim, ama önce Kasım ve en geç Aralığın ilk iki haftasında iyi bir yukarı hareket, yani 2008 in boğa piyasası;), bana göre başladı bile :), çünkü dip olmuş piyasalar, tabii yine bana göre öyle.
Gece buraya aktardığım yazımdanda anlaşılacağı üzere, yeni yılda hisse taşınmaz ilk üç dört ay, ama şu anda 2008 in son aylarını yaşıycaz, bedelli bedelsize henüz daha var, bakın bankalara nasıl saldırıyor aç kurtlar, kokuyu aldılarda ondan:), en iyisi kağıt taşımayı yeni yılda düşünmemek, ama şimdi yeni yıla epey var değilmi? saygılar.