250 5 dak sat olur ..satın arkadaşlar destek olun birlikten guvvet doğar..
Printable View
250 5 dak sat olur ..satın arkadaşlar destek olun birlikten guvvet doğar..
[quote=QUEEN;125351]şu pozu karla kapatıyım daha iyice bi düşünürüm poz alırken..[B]mantı var yemekte[/B]..[/quote]
sen mi açtın abla mantıyı? :::
elinde merdane yüzün gözün un içinde,başında bone,yanık bir türkü eşiliğinde kafada bozuk SHORT lar para etmiy :::
la yenmez o mantı...sen içine sinirle kıyma diye minik çakıl taşları koyarsın midemize oturur.:::
[QUOTE=jerfin;125346]cnbc-e de ''saç dökülmesi'' konusu işleniyor...:..::..:[/QUOTE]
[I]
Vadeli işlemlere başladığımdan beri kalmadı[/I].:)
sat geliyor..ha gayret
[quote=jerfin;125346]cnbc-e de ''saç dökülmesi'' konusu işleniyor...:..::..:[/quote]
bizimkiler dökülmüyor ki, yoluyoruz.
psikiyatr lazım bize, cilt tohtoru deel! :..:
[quote=jerfin;125352]ııığğğğ bu sıcakta kızartma mı yenir..:confused: hemde 2 kilo yağ emen patlıcan.. yazarken bile midem bulandı..:..::..:.dng[/quote]
giell abla giellll, taze fırından cıkmıs ev yemeklerı, giellll, 2 kılo yağ emmış patlıcan kızarmalar var, gielllll
(3 vakte kalmaz kafayı yerım boyle gıderse)
3.88-3.90 işlemler garan toplam adet 31 milyon lot komisyon agaya beleştir tabi.
[QUOTE=SEYYAH;125355]sen mi açtın abla mantıyı? :::
elinde merdane yüzün gözün un içinde,başında bone,yanık bir türkü eşiliğinde kafada bozuk SHORT lar para etmiy :::
la yenmez o mantı...sen içine sinirle kıyma diye minik çakıl taşları koyarsın midemize oturur.:::[/QUOTE]
vaktim yok benim annem yapıyor..böyle şeyleri..lelele.aşkolsun benim yemekler bol kepçedir malzemeden çalmayız:p..çakıltaşı fena fikir değilmiş :rolleyes:
[quote=jerfin;125352]ııığğğğ bu sıcakta kızartma mı yenir..:confused: hemde 2 kilo yağ emen patlıcan.. yazarken bile midem bulandı..:..::..:.dng[/quote]
e tabii kadınlık bilmezsen boş boş konuşursun.seni alan adama yazık.yağ dayanmaz sizin mutfağa ::::::
arhadaşım patlıcanları kızartmadan önce dilimleyip suya basarsın az yağ çeker anlıyor musun? :::
ama sen tabii direk doğrayıp gidip basarsın tavaya 1 kilo patlıcan kızartıldıktan sonra 3 kilo olur tavada da yağ kalmaz :::
[QUOTE=tuareg;125359]giell abla giellll, taze fırından cıkmıs ev yemeklerı, giellll, 2 kılo yağ emmış patlıcan kızarmalar var, gielllll
(3 vakte kalmaz kafayı yerım boyle gıderse)[/QUOTE]
senin hallerini hiç beğenmiyorum ben söyliyim... senin ekrandan uzaklaşman laızm..:confused: şimdi çeşme'ye güzel kızlar dolmuştur.. bırak vob'da şort peşinde koşmayı çık dışarda şortlu çıtırların peşinden koşş..:::
[quote=QUEEN;125361]vaktim yok benim annem yapıyor..böyle şeyleri..lelele.aşkolsun benim yemekler bol kepçedir malzemeden çalmayız:p..çakıltaşı fena fikir değilmiş :rolleyes:[/quote]
Bir mantı çek abla, suyu olmasın, sosa sarmısak olmasın, yağı bol olsun, yağlı mantınız geldı jerfın hanımmm, kıyma yerıne çakıl taşlı olsun,
al apla, mantınız geldı..
numaradan düşüyor inanmam.