[quote=QUEEN;125373]sat verdin sen artık daha nereye gidiyosun[/quote]
Bu sefer beraberük kraliçem.Allah ne verdiyse cinsinden.Şimdi galeriye veriyorum arabayı.:::
Printable View
[quote=QUEEN;125373]sat verdin sen artık daha nereye gidiyosun[/quote]
Bu sefer beraberük kraliçem.Allah ne verdiyse cinsinden.Şimdi galeriye veriyorum arabayı.:::
[QUOTE=QUEEN;125361]vaktim yok benim annem yapıyor..böyle şeyleri..lelele.aşkolsun benim yemekler bol kepçedir malzemeden çalmayız:p..çakıltaşı fena fikir değilmiş :rolleyes:[/QUOTE]
Yok yok yakın zamannda Queen abla bir mantı yapacak hamurdan çok kıyma olacak onda. Parçaladığı boğaların kıymalarını koyacak. .kom
[QUOTE=jerfin;125363]senin hallerini hiç beğenmiyorum ben söyliyim... senin ekrandan uzaklaşman laızm..:confused: şimdi çeşme'ye güzel kızlar dolmuştur.. bırak vob'da şort peşinde koşmayı çık dışarda şortlu çıtırların peşinden koşş..:::[/QUOTE]
Bu şimdi "sen çölde Çeşme'nin serabını gör" demek mi oluyor?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125378]Bu sefer beraberük kraliçem.Allah ne verdiyse cinsinden.Şimdi galeriye veriyorum arabayı.:::[/QUOTE]
cıkk düşmez bu borsa.. bişey eksik..:..:
doları fulledim lönk hedef 2 tl.
[QUOTE=VOBiX;125379]Yok yok yakın zamannda Queen abla bir mantı yapacak hamurdan çok kıyma olacak onda. Parçaladığı boğaların kıymalarını koyacak. .kom[/QUOTE]
boğalarda besili oldu iyicene..:p
Düşmeden 275i görmesi lazım bir daha.
Ben Kayseriliyim arkadaşlar gelirseniz mantınız benden.Size Kayseri mantısı ikram ederiz! :)
[QUOTE=VOBiX;125380]Bu şimdi "sen çölde Çeşme'nin serabını gör" demek mi oluyor?[/QUOTE]
bu togreb arkadaşımız çeşme'de çöl serabı görüyorsa ben ne diyim şimdi vobix..:..:
[quote=jerfin;125363]senin hallerini hiç beğenmiyorum ben söyliyim... senin ekrandan uzaklaşman laızm..:confused: şimdi çeşme'ye güzel kızlar dolmuştur.. bırak vob'da şort peşinde koşmayı çık dışarda şortlu çıtırların peşinden koşş..:::[/quote]
haklısın valla, aha da beledıye hoperlorlerı anons yapıyor, ılıca plajına cıtır geldıııııı:)
[QUOTE=AMON RA;125385]Ben Kayseriliyim arkadaşlar gelirseniz mantınız benden.Size Kayseri mantısı ikram ederiz! :)[/QUOTE]
kayseri mantısını yağda kızartarak yapıyorlardı dimi..:..:
seans arası panik yap marbaş.