[quote=jerfin;125386]bu togreb arkadaşımız çeşme'de çöl serabı görüyorsa ben ne diyim şimdi vobix..:..:[/quote]
Bir karar verın artıkın, çesme de mıyım, cölde mı, ben de nerde oldugumu bıleyım yaaa!!!.dng
Printable View
[quote=jerfin;125386]bu togreb arkadaşımız çeşme'de çöl serabı görüyorsa ben ne diyim şimdi vobix..:..:[/quote]
Bir karar verın artıkın, çesme de mıyım, cölde mı, ben de nerde oldugumu bıleyım yaaa!!!.dng
[quote=VOBiX;125384]Düşmeden 275i görmesi lazım bir daha.[/quote]
Abi öyle bir yazdın ki bir kere 44000 görse de öyle düşsek der gibi.Bu yataylığın sonu 3.THAILAND seferi gibi duruyor.Ben öyle görüyom.
[QUOTE=jerfin;125388]kayseri mantısını yağda kızartarak yapıyorlardı dimi..:..:[/QUOTE]
Hayır. Çeşitli mantı türleri var Fırında mantı,Yağ mantısı,Patatesli mantı (ki bu matı kaşığınıza sığmaz) Çerkez mantısı siz gelin canınız hangisinden istiyorsa ondan yeriz olmazsa hepsünden yeriz! +.
[QUOTE=AMON RA;125385]Ben Kayseriliyim arkadaşlar gelirseniz mantınız benden.Size Kayseri mantısı ikram ederiz! :)[/QUOTE]
damadınız oluyorum desenize,19-25 mayıs arası oradaydım,bir dahaki sefere adresini istiyeyim de mantı yiyelim(hanımda iyi yapar gerçi)
sen de sevdın tobreg demeyı haaa, bak sen askerde cok dayak yersın jerfın (elf cadısı) ben diyeyım de.. :)
Dünkü 43050 kısalarıma bugün 43250 ek yaptım hayırlısı bakalım! Vade sonu diye canımızı bezdirmesinlerde!
[QUOTE=AMON RA;125392]Hayır. Çeşitli mantı türleri var Fırında mantı,Yağ mantısı,Patatesli mantı (ki bu matı kaşığınıza sığmaz) Çerkez mantısı siz gelin canınız hangisinden istiyorsa ondan yeriz olmazsa hepsünden yeriz! +.[/QUOTE]
ben iskenderun'da yemiştim... minik minik ve bol sulu idi... hamuru da o kadar inceydi ki bayılmıştım..
[QUOTE=AMON RA;125392]Hayır. Çeşitli mantı türleri var Fırında mantı,Yağ mantısı,Patatesli mantı (ki bu matı kaşığınıza sığmaz) Çerkez mantısı siz gelin canınız hangisinden istiyorsa ondan yeriz olmazsa hepsünden yeriz! +.[/QUOTE]
Yalnız Seyyah'ın biraz dobişko olduğunu duyduydum onun karnını doyurup ööle gelin! :..:
[quote=AMON RA;125395]Dünkü 43050 kısalarıma bugün 43250 ek yaptım hayırlısı bakalım! Vade sonu diye canımızı bezdirmesinlerde![/quote]
Vade sonuna cok guvenme kardeşim, arada ağostos vadeye de yayıl, ben öyle yaptım, cok rahat valla:::
direk işlemleri agustosa aldım bundan bir cacık olmaz artık vade sonuna kadar lönk hedef vade sonuna kadar.
[QUOTE=AMON RA;125395]Dünkü 43050 kısalarıma bugün 43250 ek yaptım hayırlısı bakalım! Vade sonu diye canımızı bezdirmesinlerde![/QUOTE]
iyi yaptın..lelele.herkesin canı mantı çekti yiyorum.. şu anda tereyağlı pul biberli :)nefis
Az önce duvarda bir tane bardak patlattım.İçinde çay vardı.Yataydan çıkarız şimdi.Kan akması lazımdı bir tane.