[QUOTE=AMON RA;125397]Yalnız Seyyah'ın biraz dobişko olduğunu duyduydum onun karnını doyurup ööle gelin! :..:[/QUOTE]
ona ekmek arası mantı:p
Printable View
[QUOTE=AMON RA;125397]Yalnız Seyyah'ın biraz dobişko olduğunu duyduydum onun karnını doyurup ööle gelin! :..:[/QUOTE]
ona ekmek arası mantı:p
[quote=QUEEN;125400]iyi yaptın..lelele.herkesin canı mantı çekti yiyorum.. şu anda tereyağlı pul biberli :)nefis[/quote]
cok ayıp cokk, sizde az bucuk sadıstlık var mı bayan Queen, canı mantı cekenı var, arasa bulamayanı var, cık cık cıkkk...
[QUOTE=tuareg;125394]sen de sevdın tobreg demeyı haaa, bak sen askerde cok dayak yersın jerfın (elf cadısı) ben diyeyım de.. :)[/QUOTE]
haklısın, kesin çok dayak yerdim..:p itiraf ediyorum geçimsiz, uyuz, sinir bozucu, ukalanın tekiyim ben..üüüüüü
napalım biz her canımız çeken şeyi bulabiliyomuz.. nefsi terbiye olur ..iyi olur..
[quote=GOKHANFINDIK;125401]Az önce duvarda bir tane bardak patlattım.İçinde çay vardı.Yataydan çıkarız şimdi.Kan akması lazımdı bir tane.[/quote]
Aşağı dersin bana uyar, yukarıda ısrar edersen onada uyarım ne olcek, bu arada umarım kan senden çıkmamıştır.
Ağustos vadeye noluyor boyle, efg sı gider tgb si gelır, arada ıkısı bırden gelır, tek tek gelın yawwww!
[QUOTE=QUEEN;125402]ona ekmek arası mantı:p[/QUOTE]
ne güldüm, ilahi queen..:..:
offf yaa benim canım da mantı çekti.. kim açtı bu mantı meselesini.dng.dng
[quote=MMO;125406]Aşağı dersin bana uyar, yukarıda ısrar edersen onada uyarım ne olcek, bu arada umarım kan senden çıkmamıştır.[/quote]
Bardak kırıldı ya onun kanı aktı.:::::::::Çay döküldü içindeki.:::Birazdan flat yapıp terkedecem gibi ekranı.Ben bilet bakayım yine bu böyle olmuyor.Bu şekilde boşuna ekranda duramam.
[QUOTE=jerfin;125408]ne güldüm, ilahi queen..:..:
offf yaa benim canım da mantı çekti.. kim açtı bu mantı meselesini.dng.dng[/QUOTE]
buyur gel diycem ama tencerini dibi görünmüş.:::.gel yine yaparız..:)
[QUOTE=tuareg;125394]sen de sevdın tobreg demeyı haaa, bak sen askerde cok dayak yersın jerfın (elf cadısı) ben diyeyım de.. :)[/QUOTE]
bence senin isim evrim geçeriyor yavastan :::
insan olabilmen için daha cok aşama var gayri
ahanda evrim aşamaları
tuareg----[B]tobreg[/B]----tabreg---tagberg----tagaberg----tahaberg----tahaberk
:::
dahan 2. aşamadasın
vallahi de mantı yemeye gidiyorum dayanamayacağım.. hadin byeeee:..:
[quote=QUEEN;125405]napalım biz her canımız çeken şeyi bulabiliyomuz.. nefsi terbiye olur ..iyi olur..[/quote]
Demesı kolay, aha da dıyorum, 'nefsımm terbıye ol, terbıye ol..' eeee, olmuyor işşte:..::..::..:
mantı payımı ıstıyorum, goz hakkı, boğar hakkı ve daha bır suru hakk, adresı verıyorum kargoyla gonderım, kargo parasını da bı zahmet odeyın, ayıptır, odemelı olmasın...