[quote=excali;125421]Efiksci,:::
Karşılaştırmalı bir haziran -ağustos günlük endeks 30 bastası gönderebilen mi?
Ben yokkene ne yapmış Sarhoş vob bakem??:::[/quote]
en detaylısından geldi :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/uu7pl.png[/IMG]
Printable View
[quote=excali;125421]Efiksci,:::
Karşılaştırmalı bir haziran -ağustos günlük endeks 30 bastası gönderebilen mi?
Ben yokkene ne yapmış Sarhoş vob bakem??:::[/quote]
en detaylısından geldi :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/uu7pl.png[/IMG]
Arkadaşlar ben flat.Bu ***çocukları para mara vermez kimseye.Jerfin kadar kibar olamayacam.Hellim hanım lütfen cezamı 1gün verin fazla uzun sürdürmeyin.Hadiyin güle güle.Nasılsa engeller.Müebbet verir belki.O zaman yakında gelirim yeni isimle byeeeee şimdilik.
vobix de haydi 275 görsün düşsün gayri
[QUOTE=VOBiX;125384]Düşmeden 275i görmesi lazım bir daha.[/QUOTE]
Tamam şimdi rahat rahat düşebilir.
dolar lönk endeks ful şort hedef gün sonu.
[quote=QUEEN;125343]asti stopladınmı.. ben duruyorum 150 kısalarla vay bana vaylar bana[/quote]
ne stoplayacağım ya..stop da neymiş, yerim stopu :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125391]Abi öyle bir yazdın ki bir kere 44000 görse de öyle düşsek der gibi.Bu yataylığın sonu 3.THAILAND seferi gibi duruyor.Ben öyle görüyom.[/QUOTE]
İkincisinde de gidemedin di mi patayaya.
[quote=tuareg;125425]Yok öyle birşey, siz başka forumla karıstırıyorsunuz, burada yeme içme uzerıne bılımsel bır tartısma yurutuluyor, vob ve beslenme bırbırınden ayrılmaz meselelerdır, teessuf ederım.[/quote]
ben de 1 tabak mantı talep ederim:..:
[QUOTE=tuareg;125398]Vade sonuna cok guvenme kardeşim, arada ağostos vadeye de yayıl, ben öyle yaptım, cok rahat valla:::[/QUOTE]
di mi aralıkta yılsonu bilançolarını şişirelim diye coşup aldılar şimdi de yarıyıl bilançolaarını şişirmeye kalkmasınalr sakın .dng
[quote=GOKHANFINDIK;125427]Arkadaşlar ben flat.Bu ***çocukları para mara vermez kimseye.Jerfin kadar kibar olamayacam.Hellim hanım lütfen cezamı 1gün verin fazla uzun sürdürmeyin.Hadiyin güle güle.Nasılsa engeller.Müebbet verir belki.O zaman yakında gelirim yeni isimle byeeeee şimdilik.[/quote]
Hiselerimize tercüman oluyorsun ama ceza almana gönlümüz razı olmaz,
[quote=marakes;125433]ben de 1 tabak mantı talep ederim:..:[/quote]
Olmuyor ama sayın marakes, forum ıyıce geyığe sardı valla:..::..::..:
[quote=VOBiX;125432]İkincisinde de gidemedin di mi patayaya.[/quote]
Gidemedim.Ayrıca Pattaya da avrupalı bir turist 29 kişiye grip bulaştırmış.Bulaşan yer de diskoymuş.Ben gidememe nedenim bu seferki sabah kız geldi kalk gidiyoruz dedi anlaşmıştık.Ben gece sabaha karşı gelmiştim otele.Uykumu bırakıp sabahın 9 unda kalkamadım.Yorgunluktan.