[quote=jerfin;125386]bu togreb arkadaşımız çeşme'de çöl serabı görüyorsa ben ne diyim şimdi vobix..:..:[/quote]
o ne gı togreb :) tobreg o tobreg..seninki akrep der gibi olmuş.
Printable View
[quote=jerfin;125386]bu togreb arkadaşımız çeşme'de çöl serabı görüyorsa ben ne diyim şimdi vobix..:..:[/quote]
o ne gı togreb :) tobreg o tobreg..seninki akrep der gibi olmuş.
[QUOTE=jerfin;125404]haklısın, kesin çok dayak yerdim..:p itiraf ediyorum geçimsiz, uyuz, sinir bozucu, ukalanın tekiyim ben..üüüüüü[/QUOTE]
Elinde tespihle gören tırsıyordur. .boks.
[QUOTE=SEYYAH;125415]hayır hafif etine dolgunum sadece :mad:
balık etli de diyebilirsin (balina balığı etli) :D
ne var yani 116 kg çekiyorum çoh mu?
3 tabak mantı yiyebilirim fazlası pek mümkün değil :p[/QUOTE]
hahaha geçtim seni 117 çekiyorum :p
[quote=VOBiX;125439]Elinde tespihle gören tırsıyordur. .boks.[/quote]
Pek sanmam, atıp tutmasına bakmayın, höt dersen mız mız ağlamaya başlar, kız kısmı işte,
misal, Jerfınnn, höötttt!
[quote=tuareg;125441]Pek sanmam, atıp tutmasına bakmayın, höt dersen mız mız ağlamaya başlar, kız kısmı işte,
misal, Jerfınnn, höötttt![/quote]
ya mundar ettiniz kızın imajını...tesbih çeken sulu göz bir bağyan...:::
[quote=tuareg;125436]Olmuyor ama sayın marakes, forum ıyıce geyığe sardı valla:..::..::..:[/quote]
sanki..evet..:)
[QUOTE=Astatin;125438]o ne gı togreb :) tobreg o tobreg..seninki akrep der gibi olmuş.[/QUOTE]
NEdense tobreg diyince aklıma böbrek geliyor :::
[IMG]http://www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/aralik2008/08aralik2008/bobrek-kavurmasi%20(1).jpg[/IMG]
acaip sıkıldım..hımmmm..şimdiye kadar hep avatar değiştirdim...acaba nikneymimimi değiştirsem.. değişiklik olur...eski nickimemi geri dönsem aceba..pikidap.yok ya o nikin karizması az...hımmm...nik önerilerinize açığım...
[quote=Astatin;125442]ya mundar ettiniz kızın imajını...tesbih çeken sulu göz bir bağyan...:::[/quote]
İşte geyığın kanıtı, 'mundar', 'tesbih', 'sulugöz', bağyan (bunun ne demek oldugunu anlamadım, bozuk turkçe), şimdi bunların vobla ne alakası var allah aşkına. Sonra millet bıze cıkışıyor, cık cık cık...
[quote=VOBiX;125445]NEdense tobreg diyince aklıma böbrek geliyor :::[/quote]
üç vakte kadar böbreğinle dalağının başına bır kaza gelebilir (misal; pıçak) belkı ondandır:..:
ne vardı şöule 2000 aşağı 2000 yukarı yapsaydı..sıkıştırdın başın göğemi erdi ey py
[quote=tuareg;125447]İşte geyığın kanıtı, 'mundar', 'tesbih', 'sulugöz', bağyan (bunun ne demek oldugunu anlamadım, bozuk turkçe), şimdi bunların vobla ne alakası var allah aşkına. Sonra millet bıze cıkışıyor, cık cık cık...[/quote]
VOB la alaklarını hemen açıklayayım;
Mundar: KY nin 1 haftada yatay piyasada aldığı hali tarif eder.
Sulugöz: Yatay piyasada sistemine uyan ve bol bol çarpılan KY yi ifade eder.
Bağyan: VOB un 1 haftadırki halini tasvir eder... Baymak manasında.. Baydın beni tobreg derkenki baymak yani..komkombi markası değil...
anadın???? çıkışılmaktan bıktıysan bir de girişelim hiaaayttt...:::