düşsün artık kapatıyım ..vakit kaybı gidelim gezelim..
Printable View
düşsün artık kapatıyım ..vakit kaybı gidelim gezelim..
Sıkıntıdan mantı açıyoruz artıkın...uyk::::::
[B][COLOR="Blue"]Son Dakika :[/COLOR][/B] Yarın Sultanahmet Köftecisi Queeni arayıp "bugün yemek yapmadım Sultanahmet Köftesi sipariş ettim" şeklinde demeç vermesi karşılığında kendisine endkes short kontrat hediye edeceğini açıkladı.
[QUOTE=VOBiX;125463][B][COLOR="Blue"]Queen Mantı Salonu [/COLOR][/B]
Çok yakında açılıyor....[/QUOTE]
QUEENKÖY Mantı:..:
[quote=VOBiX;125461][B][COLOR=red]Dikkat :[/COLOR][/B] Yemekten yeni gelenler, diyette olanlar, vakit sorunu nedeniyle yemeğe gidemeyecek olanlar 461 ile 472. sayfaların arasını okumasın.[/quote]
Güzel uyarı ama çok geç. Gırize girmiş bulundum. Ben de mantı yemeye çıkıyorum. (Burda nerde var mantıcı yahu.)
::::::[quote=sazan;125458]Son 5-6 sayfayı okudum. Okumaz olaydım.
Resmen mantı krizi yaşıyorum. (Yemek-yememek(diyet,göbek) çatışması)[/quote]
Bay SAZAN,
Orda dondurma var mı dondurma :) (Panda dondurma reklamındaki panda..çok şirin bir yaratık..Sorudaki mesaj: Ne zaman çökecek bu VOB :)..pandada bir ayı sonuçta)...Lütfen yanıtınız "panda da neymiş, yerim pandayı" şeklinde olmasın::::::
Senin bir nick önerin varmıydı bana?:cool:
[QUOTE=VOBiX;125463][B][COLOR="Blue"]Queen Mantı Salonu [/COLOR][/B]
Çok yakında açılıyor....[/QUOTE]
wireless internet ve koca lcd ile matriks acarsa yemede yanında yat gayri :::
Argghh rusya arrgghhhh...hiiişşş vob treydır, senin şu anyoption da rus borsası da varmı
düşeriz artık,yükselemiyorsak...bence..
[QUOTE=sazan;125468]Güzel uyarı ama çok geç. Gırize girmiş bulundum. Ben de mantı yemeye çıkıyorum. (Burda nerde var mantıcı yahu.)[/QUOTE]
abi sindi tüm voborsa mantı yemee cıkarsa ... muhtemelen yatayda biter ::: buyuk hareketide kacırırık
" [IMG]http://i43.tinypic.com/xgjkhh.png[/IMG] " bu gulucugu artık azının yanından mantı sosu akar vaziyette modifiye etmek gerekir :::
[quote=fXci;125456]SEYYAH kac gaymelik graf bu gayri ::: bizim van munut bilem bundan eyi[/quote]
metastock bunun 5 dk lık graf olduğunu iddia ediyore.pek inandırıcı gibi gelmeyore :::
[quote=fXci;125470]wireless internet ve koca lcd ile matriks acarsa yemede yanında yat gayri :::[/quote]
İzmir vob binasının terasına açıcakmış gayri..
Söylemlere göre yüzme havuzu ve havuz barı da olacamış:D