fdow ve dax'ta geri çekilme olabülü diyo indikatörler!
Printable View
fdow ve dax'ta geri çekilme olabülü diyo indikatörler!
argghhhhhhhhhhhhhhh
[quote=GOKHANFINDIK;125427]Arkadaşlar ben flat.Bu ***çocukları para mara vermez kimseye.Jerfin kadar kibar olamayacam.Hellim hanım lütfen cezamı 1gün verin fazla uzun sürdürmeyin.Hadiyin güle güle.Nasılsa engeller.Müebbet verir belki.O zaman yakında gelirim yeni isimle byeeeee şimdilik.[/quote]
Gokhanım kardeşimmm sen O... Çocukları filmini izlemedin galiba
[COLOR=#ff0000][B]Tür : [/B][/COLOR]Dram / Psikolojik
225 altı ilk defa sat oku koycak.. 25 puan düşer heralde
bir gün bi sinyal gerçek olacak...
başlayalım yine..ver tabana ve rtabana...stopuda yerim ya neymiş stop...ayrıca spotuda yerim neymiş spot...düşecek bu garan kardeşim %5 eksi göreceğim onda...ver tabana
[QUOTE=Astatin;125481]başlayalım yine..ver tabana ve rtabana...stopuda yerim ya neymiş stop...ayrıca spotuda yerim neymiş spot...düşecek bu garan kardeşim %5 eksi göreceğim onda...ver tabana[/QUOTE]
bebek yüzlü şeytan vampir ..korkunç olmuşun gayri
Sayın Hellım, goruldugu gıbı forumu geyık sohbetıyle bellı bır olgunluga getırdım, gorevımı yaptıgımı dusunerek kenara cekılıyorum, bundan sonrası ıcın alakam yoktur, 'yok sız başlattınız, yok ben oyle gordum' olmasın, ceza, kınama, uyarı gıbı vakalarla karsılaşmayalım.
Tesekkur eder, gecmış bayramlarınızı kutlarım.
lönk.......
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125427]Arkadaşlar ben flat.Bu ***çocukları para mara vermez kimseye.Jerfin kadar kibar olamayacam.Hellim hanım lütfen cezamı 1gün verin fazla uzun sürdürmeyin.Hadiyin güle güle.Nasılsa engeller.Müebbet verir belki.O zaman yakında gelirim yeni isimle byeeeee şimdilik.[/QUOTE]
gökhan n'aaptın.. bile bile lades denir buna.:confused:. canın mapusluk çekti galiba..:p
daha dönmesin haydi yeter..
[quote=QUEEN;125482]bebek yüzlü şeytan vampir ..korkunç olmuşun gayri[/quote]
daha bu ne..hele bu bi 42825 kırsın...bunun kanlı dişli versiyonunu koyacağım...KUIN mantı içinde beleş et toparlarız biraz...kuin the bull slayer