yawf 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız.. bu piyasa düzelmezse hepimiz sıra sıra mapusa düşeceğiz bu gidişle.:..:.dng
Printable View
yawf 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız.. bu piyasa düzelmezse hepimiz sıra sıra mapusa düşeceğiz bu gidişle.:..:.dng
asti'de zıvanadan çıkmış.. bu avatar ne böyle asti... umarım mapus hücresi hepimizi alacak kadar büyüktür.. valla şimdi gökhan en köşeyi kapmıştır..:::
[quote=jerfin;125488]yawf 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız.. bu piyasa düzelmezse hepimiz sıra sıra mapusa düşeceğiz bu gidişle.:..:.dng[/quote]
Sizin tuzunuz kuru hanımefendı, tesbıh de hazır, ben mahpusluk falan ıstemem, allah korusun,
''...ne guzel dirrrrr yollarda olllmakk şimdiii..''
bu yataylığın sonunda en az 2000 puanlık bir hareket oluşacak ama beklemekte sinir bozucu..
brokerler uyudu galiba
biraz tech-nic gey-ich;
15 dklıkda boll bandlar pis sıkışıyor..mfi,rsi yükselen trendini kırdı, macd aşağı...ama sistemleirn alayı alda...pis trend geliyo en az 200 puan :)
[quote=jerfin;125485]gökhan n'aaptın.. bile bile lades denir buna.:confused:. canın mapusluk çekti galiba..:p[/quote]
yassahlanmaya alışmış ... sıkıldı yasahlanmayınca [IMG]http://i43.tinypic.com/xgjkhh.png[/IMG]
vadeli bir yere kırmazsa hellim hepinizi kıracak bu gidişle...
günlerden sonra foruma girmede sorun yaşamadım
bugünde mantı muhabbetinden başka bir şey okumak nasip olmadı
bu da benim şansım işte
üstelik hafta sonu 90 kiloyu gördükten sonra kendimce perhize girdikten sonra
[quote=YAVUZHAN;125491]bu yataylığın sonunda en az 2000 puanlık bir hareket oluşacak ama beklemekte sinir bozucu..[/quote]
Ama yon ne tarafa, muhım olan o, aşağıdır deyın, 10 gun beklemeye razıyım. Yataylık sorun değil, ne sıkılıcammm, jerfıne satasırım, o sıkılsın:)
TBB Başkanı Özince, kredi kartı kanununu eleştirenlere 'işinize gelirse' tavrı gösterdi. Sokaklarda kart dağıtıldığı dönemleri unutan Özince; eleştirenleri politika yapmakla suçladı.
[FONT=Arial]Kredi kartından aidat alınması konusundaki eleştirilere de Özince [B]''Kredi kartı aidatı tabi ki alınmalı, niye alınmasın? Kredi kartını niye [COLOR=#ff0000][B]bedava[/B][/COLOR] vereyim? Niye bedava olacakmış?''[/B] şeklinde yanıt verdi.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]bu adamı hiç sevmem burnundan kıl aldırmayan bankasını hele hiç seveme.. daha dune kadar her şeyden komısyon alıyordunuz bün gel çekini komisyonsuz ödeyeyim diyorsun.. [/FONT]
[QUOTE=Astatin;125469]::::::
Bay SAZAN,
Orda dondurma var mı dondurma :) (Panda dondurma reklamındaki panda..çok şirin bir yaratık..Sorudaki mesaj: Ne zaman çökecek bu VOB :)..pandada bir ayı sonuçta)...Lütfen yanıtınız "panda da neymiş, yerim pandayı" şeklinde olmasın::::::
Senin bir nick önerin varmıydı bana?:cool:[/QUOTE]
Pandadan da ayı mı olur. Ha bire bambu kemirip duruyor. Şöyle etçil bir ayı lazım. Boğaları parçalasın. Cesur bir ayı lazım boynuzlardan korkmasın.