tgb ağostosta hala alıyor, doymadı gitti, o da mı mantıya sardı yoksa, cık cık cık..
Printable View
tgb ağostosta hala alıyor, doymadı gitti, o da mı mantıya sardı yoksa, cık cık cık..
[QUOTE=chn69;125496]günlerden sonra foruma girmede sorun yaşamadım
bugünde mantı muhabbetinden başka bir şey okumak nasip olmadı
bu da benim şansım işte[/QUOTE]
hareket yokki gayri vop konuşak..... ben zabah analiz ettim okudunmu ::: editörde seçmiş analizi anasayfaya goymus savolsun :::
[quote=jerfin;125489]asti'de zıvanadan çıkmış.. bu avatar ne böyle asti... umarım mapus hücresi hepimizi alacak kadar büyüktür.. valla şimdi gökhan en köşeyi kapmıştır..:::[/quote]
CSI Istanbul olarak Sn. Hellim'in resmini ele geçirdik. O benim avatr değil. Sayın Hellim'in son 10 dakika içinde çekilmiş vesikalık resmi. SOn 10 sayfayı okuyunca bu hale geldi sanırsam..ben sıvışıyorum... Herşeyi TOBREG başlattı...hepimiz tobregiz hepimiz geyik diyecem ama..hiç de öyle değiliz..tobreg idam sehpasına
[QUOTE=YAVUZHAN;125491]bu yataylığın sonunda en az 2000 puanlık bir hareket oluşacak ama beklemekte sinir bozucu..[/QUOTE]
Ne tarafa??
42 gün önceki fiyatla aynı seviyedeyiz
para kazanan varsa tebrik ediyorum
[QUOTE=jerfin;125485]gökhan n'aaptın.. bile bile lades denir buna.:confused:. canın mapusluk çekti galiba..:p[/QUOTE]
Taylanda gidecek. Mapusluk yolda geçecek. Adam akıllı jetlagi de terse alıp bitirmiş olacak.
[QUOTE=Leblebi;125492]brokerler uyudu galiba[/QUOTE]
Aklıma gelmişken bişey sorayım, broker ile dealer ın farkı nedir?
Bunca zaman short deneyıp arada bır kapadıktan sonra, aşağı kopuşta flat yakalanırsam var ya,
haberlerde 'EFG DE REHINE KRIZI YAŞANIYOR' dıya altyazı gecerse bılın kı benım, arada zıyaretıme gelırsınız artık, sılah zoruyla tabana kadar cizdirmesem namerdim.
fıtık olduk yafu..
bu vob tahtasının sahibinin bir tarafından tutup tavana asmak gerekir
[QUOTE=enorton;125503]Ne tarafa??[/QUOTE]
:dü: :yü: :dü: :yü: :..:
[quote=enorton;125503]Ne tarafa??[/quote]
valla hafta başından beri yön duygusu falan bırakmadı bende piyasa.
nereye kırarsa artık..
43 bin altında kısa,43600 üstü uzun artık benim için.
aşağı taraf daha ağır basıyor mevsimsellikten ötürü,daha tatil yapacaz,ramazan geldi çattı :)