-
hepsi yanlış enorton doğrusu şu;
broker : break den geliyo biliyorsun... çoğunluğun borsada kaybetmesinden hareketle, bu adamlar kaybedince kafalarını masalara işlem terminallerine vururlarmış...kafaları kırılırcasına...broken-kırık, broker-kırıcı...o manada yani
dealer: bunların hikayesi ise daha acıklı...borsada para kazanamayıp kötü yola düşen emir ileticiler için kullanılıyor..kötü yola düşem olayını ne alaka diyecen..."dealer" yaz goguliye bak aynen öyle, randevucu falan gibi bir şey.
:)
-
infilak bekliyorum
İmkb 40 bin..vobda 50 bine gidecek bence haziran sonuna kadar.
-
[quote=fXci;125522]komişın koymişınsa bizde gelek :::[/quote]
bunun turkçesını bılsem yanıt verıcem de, daha çözemedım, bana kufur falan etmıyorsun değil mi?.boks.
-
az kaldı stopla eşleşmeye ter basar vobu ful şort.
-
[quote=tuareg;125527]bunun turkçesını bılsem yanıt verıcem de, daha çözemedım, bana kufur falan etmıyorsun değil mi?.boks.[/quote]
olasılıklar
co-mission : ortak görev
ko-mission : görevi ...tir et, yatmak en güzeli manasında bir tabir.
komışın : komuşun un eğretilenmiş hali..yani acayip para kazanmışsın manasında
komisyon: bunu biliyosundur herhalde :)
-
[QUOTE=fXci;125502]hareket yokki gayri vop konuşak..... ben zabah analiz ettim okudunmu ::: editörde seçmiş analizi anasayfaya goymus savolsun :::[/QUOTE]
Saolsun bizim greafiğide koymuşta ne hikmetse nickimizi hep yanlış yazıyo
üvvvvvvvvvv
-
-
[QUOTE=VOBiX;125518]Ben dealer idim bizim sistemler çökünce telefonla brokerla bağlanıyorduk. Onlar iletiyordu emirleri. O bizden daha fazlasını görüyordu ve direkt IMKBye bağlı. Biz merkezdeki terminallere bağlı idik.[/QUOTE]
Bunu şu yüzden sordum, geçen gün eşim yemekteyizi açtı gündüz. Orda bir eleman vardı meslek olarak broker yazıyordu. Ama evde bilgisayar başında borsa ile uğraşıyordu. Ailemle beraber olabilmek için brokerlık mesleğini seçtim diyordu ::: Dedim terimler değişti heralde...
-
-
[quote=Astatin;125529]olasılıklar
co-mission : ortak görev
ko-mission : görevi ...tir et, yatmak en güzeli manasında bir tabir.
komışın : komuşun un eğretilenmiş hali..yani acayip para kazanmışsın manasında
komisyon: bunu biliyosundur herhalde :)[/quote]
Yok ben her ıhtımale karsı senı .boks. ve efiksciyi.boks. yumruklayayım, anlamına sonra bakarız.
-
Bu arada gene yaptılar yapacaklarını yurt dışı düşerken banamısın demediler çıkarken hobaaaa hadi bizde gidek dediler! .......sizler
-
Analiz analiz diyen dutturdunuz alın
Dow future 60 dakikalık ::: yılan grafın devamı.. ucgen ilk hedefte sindi .. dün ne dedeim 8470 ilk hedef .. 8250 ye gitmesi için orayı devirmesi lazım.. emma mena mor deviremedi daha
[IMG]http://i42.tinypic.com/8x4eud.png[/IMG]