[QUOTE=AMON RA;125539]Yalan söyleme sen izliyon :..:[/QUOTE]
Abi gündüz asla tv açmıyorum açarsam da müzik kanalları açarım. Hasan bey in olduğu bölümlerin hepsini internetten indirip izledim ::: Onun dışındakileri seyretmedim...
Printable View
[QUOTE=AMON RA;125539]Yalan söyleme sen izliyon :..:[/QUOTE]
Abi gündüz asla tv açmıyorum açarsam da müzik kanalları açarım. Hasan bey in olduğu bölümlerin hepsini internetten indirip izledim ::: Onun dışındakileri seyretmedim...
[i]Borsalar güçlü canlanma işaretleri beklerken yavaşça aşağıya kaymaya devam ediyor. Avrupa borsaları ve gelişen piyasalar beşinci düşüş gününde. S&P'nin 18 ABD bankasının notunu kırmasının ardından Rusya bankalarının "kötü varlıkları"nın 213 milyar dolara çıkabileceği duyurması borsalar üzerinde olumsuz etkisini sürdürüyor.[/i]
[QUOTE=Astatin;125547]kayıt işi kolay..sen bombayı gönder...[/QUOTE]
ben göndermeyecem .. pembe oğlan yollayacak .. ona bağlı herşey .. :o:o:o:o:o:o .. salaklık etmez inşallah bu pembe oğlan ..:o..:o..:o..:o
alacaklar piyasayı
Yav günlük grafikler beynimi sulandırmaya başladı yukarımı tepecek ne? Harbiden huylamdım. Çok kan akar! :(
matrix gitti
[quote=jerfin;125554]alacaklar piyasayı[/quote]
bencede hem de pis derecede
[QUOTE=MMO;125549]Ne diyeyim Abka sen bu işi biliyon nitekim saatliğin yanında 15 dk veya 30 dk performansları nasıl acaba?[/QUOTE]
Mmo avatarı değiştirmişin .. eline sağlık abi .. bu avatarla 41875 .. çok iyiymser bir tahmin olur .. en az 41500 kapatır bence .. kayıtları düzeltelim.. :o:o:o:o:o:o
[QUOTE=Astatin;125550]past end fıçır ar olveys difırınt... benim kriterleri biliyon..sistem iyidir demek için özet sonuçta görünen rakamlar la birlikte
-Spot 30 perofrmansı
-Gar İŞC gibi derin hisselerde performansı
-15-60 daki perfromansı
da önemli. Hepsi mükemmel olmalı demiyorum ancak pozitif ve makul derecede olmalı..Yoksa sistemin, geçmişin resmi, geleceğinse katli olması ihtimali artar[/QUOTE]
farklı opt degerlerde(test yapınca) hepsinde iyi.5 dası 94000 puan 15 dak sı 93000 puan..ama dediğim gibi yeni opt degerlere göre sonuçlar bu....5 daklık,15 daklık ve 60 daklık opt degerler farklı..[B]aynı opt degerlerle sonuç çok iyi değil[/B]..
yuh diyorum :::
çok pis baskı var,alıyorlar :::
Bu arada 2 gün müsaitim adam gibi izliyorumya piyasayı şu hale bak yarın çıkarım akşama kadar dışarda olurum ya 1000 puan düşer yada çıkar yav şansta lazım arkadaş!
Şimdi fakirin tavuğu teker teker yumurtlarmış! Adamın tavuğu teker teker yumurtladığı içinmi fakir yoksa fakir olduğu içinmi yumurta hep tek tek geliyo bu nası bi ikilem denklem!
Yav siz kimsiniz ben kimim nerde bu devlet çoraplarım nerde!....
ARRRRRGGGGHHHHHHHHH