-
[QUOTE=AMON RA;125555]Yav günlük grafikler beynimi sulandırmaya başladı yukarımı tepecek ne? Harbiden huylamdım. Çok kan akar! :([/QUOTE]
Amıon Ra mümkünse şu sıralar .. pembe oğlan dışında smile kullanmayalım patron .. :o :o :o :o :o ... bu mor oğlanı hiç gözüm tutmadı .. :(
-
15,30 da belli olur ne tarafa...bence...
-
[QUOTE=selçuklu;125563]Amıon Ra mümkünse şu sıralar .. pembe oğlan dışında smile kullanmayalım patron .. :o :o :o :o :o ...[/QUOTE]
Derhal patron VAY ANASINI HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
-
arkadaşlar sistemde mesela 4 tane opt deger var...sistemin 5,15,60 dak nasıl derken,hepsindede aynı opt degerler mi kullanılmalı...[B]yoksa ,periyoda göre yeni opt degerler mi bulunmalı...[/B]burayı anlamadım..
-
[QUOTE=TIFIL;125564]15,30 da belli olur ne tarafa...bence...[/QUOTE]
ne 15.30 lar geldi gecti hala bi nane oldugu yok ....:::
-
43350 ve üzerinde saatlikde al(bar kapanmalı) verecek..ralli,ralli..1998 e benzer isteruk..
-
[QUOTE=abka;125541]
[COLOR="RoyalBlue"]bunaldım,sıkıldım..bolca komisyon vermekte zoruma gidiyor[/COLOR]...bu yüzden [B]saatlik [/B]sistem yaptım..
son 12 ayda net 82475 puan kazanmış..132 işlem yapmış..egrisi vs. yukarda..
[B]cidden ne dersiniz bu iş yapar mı.ciddi degerlendirme bekliyorum[/B]..
endişem şu..egride kırılma olmuş..gerçi toparlamış ama...[/QUOTE]
Ab geçen haftadan beri yeni bir sisteme geçtim, 4 ayda 77 işlem yaptırmış. Geçen cumdan beri işlem yaptırmadı AL da bekliyor. Acayip sıkıldım valla, işlem yapmayınca da zor...
-
350 SAATLİKTE KANAL DİRENCİ KIRILMASINDAN korkarım.ÜRKERİM KALBİM güm güm ATAR İŞTE O ZAMAAAANNNN O AN GELİNCEEEE KOL KESEBİLİRÜÜMMMMM!
-
İnat ettım, 3000 puan almadan cıkmam pıyasadan, 3000 puana kadar bırakmam kuyrugunu.
(Afrıka atasozu; jaguar avlıyorsan kuyrugundan yakalama, yakalamışsan da sakın bırakma)
-
[quote=Astatin;125557]bencede hem de pis derecede[/quote]
en az 200 puan diyosun :..:
-
[QUOTE=fXci;125567]ne 15.30 lar geldi gecti hala bi nane oldugu yok ....:::[/QUOTE]
sende haklısın hocam :::
-
[QUOTE=enorton;125569]Ab geçen haftadan beri yeni bir sisteme geçtim, 4 ayda 77 işlem yaptırmış. Geçen cumdan beri işlem yaptırmadı AL da bekliyor. Acayip sıkıldım valla, işlem yapmayınca da zor...[/QUOTE]bırak işlem yapmayı.:).50 puan kaçak..birde komisyon derken ,endeks yerinde sayarken zarar yazıyom..