-
[quote=YAVUZHAN;125606]kapatıp açmak gerekiyormuş takılınca.
benimkide pztesi yaptı aynı numarayı matriksten bunu önerdiler,başarılıda oldu.
her açıp kapamada en uygun en tenha hattan bağlanıyormuş zira..
teknik terimler falan söyledilerde pek anlamadığım için yazamıyorum.[/quote]
KApatıp açınca düzeldi bende tavsiye ediyorum son derece faydalı bir çözüm teşekkürler
-
enorton kısa sistemli mi...bende 5,15 al da. 60 flat de..
senin sistem[B] kolay kolay işlem yapmadığından [/B]sordum..
-
forum sayfaları yine kısacı dolmuş dolar çıkıyormuş falanda filan lönk.sıfır işlem.
-
[QUOTE=enorton;125610]Sistem 4 gündür ilk kez sinyal verdi ne yapayım :confused:[/QUOTE]
insan lipskyi gönderir öyle şortlar..bizde dediğimizi yapamıyorz ya..
-
[QUOTE=fXci;125608]içme abi anfi depersan falam ::: ciddiyim bırak abi yuaw ::: pek onermeyorum ben onnarı .. doval yollu bitkiler daha eyi ...
bak saa ne önerem [B]ST john arpa mayası[/B] tavsiye ederim saa bak derpesyona bire bir.. kapsul haplarıda var.. anfi depersanda enymiş yerim depersanını yuaw.. arpa mayası hakkında cok çok ciddiyim bilimsel olarak :::[/QUOTE]
Sağolasın bi ara kullandım ama 1 senedir kullanmıyorum çok şükür. Arpa mayasına bi bakayımda arpa suyu olsa olmamı şartmı maya? :..:
-
Yönsüzlük devam ediyor. Kıpırtı yok o kadar ki 8 saattir 43.275 üstünde, 43.100 altında saatlik kapanışımız yok, bu aralık resmen kürkçü dükkanına döndü.
Sıkışma had sahfaya çıktığından ve aşırılıkların alım satımı anlamlı marj bırakmadığından stratejiyi bekle gör'e çevirdim.
-
ya vobu gectim
glyho ve pegyo roketledi gidiyor
ah ulan Mehmet Kutman ahhhhhh....
-
[quote=fXci;125583]Abi benim zistem nassı uzun soluklu test sonucunuda verceyim sümait olunca...
1 aylık felan bu EURUSD 1 e 10 kaldıracta emme full deel her seferde 1 adet sabit konkrat
[IMG]http://i44.tinypic.com/zv9d78.png[/IMG][/quote]
1 karlı 2 zararlı işlem yapıyor, psikolojik olarak yıpratır bazılarını ama bence net kar güzel. Fakat Relative Drawdawn %9'a yakın. Yani 1'e 10 leverage ile işlem yapsan ve bu kadar zararda iken sistem sat dese ? Sistemin kaldıraç sorunu var.
Peki ideal kaldıraç ne olmalı. Bence en kötü durumda en fazla semayenin yarısı kaybedilmeli. Ardı ardına 3 kez zararlı işlem yaptığını biliyoruz. Relative Drawdawn %9. En kötü senaryoda %9 zararlı 3 işlem yaparsın. (%9 x 3 = %27 sermaye 1 kaldıraçla en kötü durum gerçekleşirse erir. Ancak bileşik zarar %29.xx = %30 olur.) En kötü durum gerçekleşsse bile sermayemizin yarısından fazlasını kaybermek istemiyorsak, 1'e 2 kaldıraçtan fazla oynanmaz. (%30 x 2 kaldıraç = %60 Sermaye kaybı)
Kısa bir bakış sonrası en büyük handikap bu. Kaldıracı 2 üstüne çıkarmak çok riskli.
-
o bişey değil, millet o kadar uyuştu ki, hengi yöne olursa olsun ani bir harekette meel meel bakacak herkes ekrana.
ne pozisyon alabilecek, ne kapatabilecek... :D
-
[QUOTE=AMON RA;125597]Bende KİNG ve PERİŞAN oynıyacaim zati tarumar olduk dubi anti depresan atiim![/QUOTE]
[QUOTE=fXci;125608]içme abi anfi depersan falam ::: ciddiyim bırak abi yuaw ::: pek onermeyorum ben onnarı .. doval yollu bitkiler daha eyi ...
bak saa ne önerem [B]ST john arpa mayası[/B] tavsiye ederim saa bak derpesyona bire bir.. kapsul haplarıda var.. anfi depersanda enymiş yerim depersanını yuaw.. arpa mayası hakkında cok çok ciddiyim bilimsel olarak :::[/QUOTE]
bak abi şunu izle ne dediğimi anlarsın gayri
[url]http://www.youtube.com/watch?v=v9FcZQwn3lc[/url]
-
yok 500 stop benim gelirse acımam..uzunlarda öyle bi stop koysa en azından yatayda sistem çarpmaz..
-
mütiş bir direniş var..... panzerler bile açamaz zanımca Gökhanım ettigin fukurlere ilaveee .................................. aslında ben asla kfur etmem :) Küfrün adına günay koymuşlar uLa bu adamlara küfür etmek savaptır artıkk. yoksa patlıcak insan ..saygılar