efg den bırı cenebece-e de, allahını seven masaj atsın, 'ne yapmaya calısıyonuz len' mealınden olsun.
Printable View
efg den bırı cenebece-e de, allahını seven masaj atsın, 'ne yapmaya calısıyonuz len' mealınden olsun.
OoOOOLLEEEYYY OLEY OLEY OLEY! sATIŞ GELEYOR!
garanti heyecana geldi sıkıldı sanki.
[QUOTE=fXci;125620]bak abi şunu izle ne dediğimi anlarsın gayri
[url]http://www.youtube.com/watch?v=v9FcZQwn3lc[/url][/QUOTE]
Tekrar teşekkür ederim.Bunu araştıracam şifalı bitkiler husuna çok meraklıyımdır!
bu hafta tam tatil haftası imiş... nasıl olsa dolarda 1 ay yatarım.. haftaya kaçayım biyerlere bari..
[quote=tuareg;125623]efg den bırı cenebece-e de, allahını seven masaj atsın, 'ne yapmaya calısıyonuz len' mealınden olsun.[/quote]
kahkaha attım resmen Allah da seni güldürsün :..::..:
oley oley alış geldi.
topiğimde yeni sinyal yayınladım. ama ben uymadım :)
Larassian kardeş senin sistemlerin durumu nedir acaba?
[QUOTE=trader38580;125631]topiğimde yeni sinyal yayınladım. ama ben uymadım :)[/QUOTE]
sistemin canı cehenneme diyen biri daha..:..:
buradan bir cacık olmaz heyecana gerek yok vade sonuna kadar bunlar burda ekurisi rusyamışta orası düşerse burasıda düşermişte global piyasa ne yönese o yöne gidermiş dolar lönk isterlerse çifte telli oynasınlar hedef 2 tl.
[QUOTE=abka;125566]arkadaşlar sistemde mesela 4 tane opt deger var...sistemin 5,15,60 dak nasıl derken,hepsindede aynı opt degerler mi kullanılmalı...[B]yoksa ,periyoda göre yeni opt degerler mi bulunmalı...[/B]burayı anlamadım..[/QUOTE]
En güzel sistem her peryotta ve değişik enstrümanalrda yüdesle oalrak yakın getirielre sahip olmalıdır. Fakat optimizasyonal bulunan sistmein iskeltine bakar bu olay. Astinin deği gibi belli şartlarda belli bir sonucu başka şartlarda başka sonucu verebilmeli.