Aralık vade yeni plan yazyorum birazdan yazcayım
Printable View
Aralık vade yeni plan yazyorum birazdan yazcayım
katılan varsa tuyo : CADJPY ve GBPJPY de kısalar önde döndürür ilk turu
Aralık vade bahsederken artık vob diyceyim..
Vob graf bakyorum son yükselme yani yukarya harket negative uymsuz oldu (15 dakk graf)..
Sebep bundan (15 dakk negative uyumsuz) kanal direnc yeresinden short etceyim..
Nerden short etceyim ? graf bakyorum..Yazcayım
[QUOTE=Astatin;59440]katılan varsa tuyo : CADJPY ve GBPJPY de kısalar önde döndürür ilk turu[/QUOTE]
boşver sanalı dostum...eur/jpy kısalar açılmaya başlandı...
bol kazançlar...
[QUOTE=hexen;59441]Aralık vade bahsederken artık vob diyceyim..
Vob graf bakyorum son yükselme yani yukarya harket negative uymsuz oldu (15 dakk graf)..
Nerden short etceyim ? graf bakyorum..Yazcayım[/QUOTE]
graf baktım detay detay..
short yeresi 367xx onem noktası... 367xx yeresi üstesinde olmasa asaya düsceyiz..
Ben napcayım yukarda dedim.. short accayım 367xx asayasında oldukca shorts tutcayım...
Graf gonderceyim sindi
[QUOTE=hexen;59443]graf baktım detay detay..
short yeresi 377xx onem noktası... 377xx yeresi üstesinde olmasa asaya düsceyiz..
Ben napcayım yukarda dedim.. short accayım 377xx asayasında oldukca shorts tutcayım...
Graf gonderceyim sindi[/QUOTE]
Graf asayada.. amma ben 377xxx üstesinde shorts tutmaycayım..
Neden shorts tutmaycayım 377xx üstesinde ?? Çünki 45000 potansına girceyiz ozaman...
Benim plans bukadar.. Plan uycayım .. Uymassam uyarın .kom
[IMG]http://img118.imageshack.us/img118/274/negativeaa2.png[/IMG]
[quote=mordak;59442]boşver sanalı dostum...eur/jpy kısalar açılmaya başlandı...
bol kazançlar...[/quote]
ona benim yurek yetmiyo..asansör gibi.. :)..petrol fiyatları düştükçe ki biraz daha düşecekmiş gibi duruyor..CADJPY aşağı..
Dow f 120 dakikalık grafik güncel durum
Buyrun
9360 civarı onemli nokta olarak gözüküyor.
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4577/dow120ze4.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;59445]ona benim yurek yetmiyo..asansör gibi.. :)..petrol fiyatları düştükçe ki biraz daha düşecekmiş gibi duruyor..CADJPY aşağı..[/QUOTE]
sorma orası öyle...deli dana gibi oynuyor meret fakat düşük kaldıraçla ana yönle aynıysan iyi para bırakıyor.....
iyi avlar...kolay gelsin....
[QUOTE=haguan;59446]Dow f 120 dakikalık grafik güncel durum
Buyrun
9360 civarı onemli nokta olarak gözüküyor.
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4577/dow120ze4.png[/IMG][/QUOTE]
dostum özledik seni yaaa...nerelerdesin....artık tatil bitsin....sürekli yazmaya başla...
umarım en kısa zamanda işlerini ayarlar ve grafiklere boğarsın bizi...
kolay gelsin...iyi çalışmalar bol kazançlar...
eur/jpy-son-durum
dow dax ve pariteler olsun hepsi yeni oluşum arayış içerisinde....böyle durumlarda kurt çok olduğundan malı hemen yedirmek istemeyeceklerdir....bu yüzeen gel gitler yaşasansada son 1-2 darbe ile artık süreuykli yükselen bir kanala gireceklerini tabiki bizmde aynen buna ayak uyduracağımızı düşünüyorum...
vob da bir daha 29000 lerin yada 30000 lerin görüleceğini düşünmüyorum...artık olay korkak rallisi dediğimiz sonrada kurt rallisi dediğimiz şekilde devam etmeli......
diğer türlü senaryoya zaten benim aklım yatmıyor...olursada artık stoplar çalışır ve izleriz....
[quote=mordak;59449]dostum özledik seni yaaa...nerelerdesin....artık tatil bitsin....sürekli yazmaya başla...
umarım en kısa zamanda işlerini ayarlar ve grafiklere boğarsın bizi...
kolay gelsin...iyi çalışmalar bol kazançlar...[/quote]
Hazır hissettiğim vakit sistematik bölümde paylaşımlarıma devam edicem sn mordak. Tam adapte olacağımız zaman sitede huzur bozuluyor insanın içinden yazmak gelmiyor gerçekten.İnşallah boyle devam eder huzurla grafiklerimizi ve görüşlerimizi paylaşırız.
Bu hafta değineceğim ve paylaşacağım noktaları sn hexen çok iyi belirtti ondan sonra tekrar belirtmek istemedim..Gerçekten çok güzel okuyor piyasayı :) Kendisine paylaşımlarından ötürü teşekkür ederim.Şimdiki baktığım vadeli grafiğide onun gönderdiğinin aynısı.
[QUOTE=haguan;59453]Hazır hissettiğim vakit sistematik bölümde paylaşımlarıma devam edicem sn mordak. Tam adapte olacağımız zaman sitede huzur bozuluyor insanın içinden yazmak gelmiyor gerçekten.İnşallah boyle devam eder huzurla grafiklerimizi ve görüşlerimizi paylaşırız.
Bu hafta değineceğim ve paylaşacağım noktaları sn hexen çok iyi belirtti ondan sonra tekrar belirtmek istemedim..Gerçekten çok güzel okuyor piyasayı :) Kendisine paylaşımlarından ötürü teşekkür ederim.Şimdiki baktığım vadeli grafiğide onun gönderdiğinin aynısı.[/QUOTE]
haklısın sn.haguan....düzen bozuk olunca insanda şevk kalmıyor.....
bende uyuyorum bu şeytanlara ara sıra sinir olup yazıyorum....ama artık söz verdim kendime grafik ve yorum yada senaryo harici yazmak yok...
sn.. hexen gerçekten çok başarılı...hepimiz izlemekteyiz güzel ve isabetli yorumlarını....
ama senin graflarda bir başka oluyor....eski yerden beri bilirim....
en kısa zamanda başlaman dileğiyle....
iyi geceler...iyi çalışmalar.....
herkese selamlar, ben de aranizdayim...:)...
[QUOTE=caretta;59456]herkese selamlar, ben de aranizdayim...:)...[/QUOTE]
hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz..
[quote=furkan;59458]hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz..[/quote]
yahoo'nun ana sayfasindan okuyup anlayabildigim kadariyla her sene secimlere ralli ile girilirmis ama bu sefer piyasalar bunu pek dikkate almayacaklarmis. bu hafta odak noktasi issizlik verileriymis...:rolleyes:...
[QUOTE=caretta;59459]yahoo'nun ana sayfasindan okuyup anlayabildigim kadariyla her sene secimlere ralli ile girilirmis ama bu sefer piyasalar bunu pek dikkate almayacaklarmis. bu hafta odak noktasi issizlik verileriymis...:rolleyes:...[/QUOTE]
evet seçimlere heryerde ralliyle giriliyor genelde istatistikler öyle bende bu seçime kadar yapabildigi kadar yukarı yapıcak diye tahmin ediyorum sn hexen, sn haguan ve sn jelibon 10300leri telaffuz etmişlerdi banaada oralar mantıklı geliyor..vixte düşüşte olunca dahada inanıyorum bu yukarı harekete
bir de S&P'de 930 ve 980'ler cok cetrefilli duruyor. 1030 ve 1080'da da ayni sey olmustu.
iyi geceler arkadaslar yarın herkese bol kazançlar dilerim..
[quote=mordak;59447]sorma orası öyle...deli dana gibi oynuyor meret fakat düşük kaldıraçla ana yönle aynıysan iyi para bırakıyor.....
iyi avlar...kolay gelsin....[/quote]
:)
avlayamadık...stopladık..yarışmada son bine düştük herhalde.. neyse USDJPY ve EURUSD de longum...sanal zararın bir kısmı çıktı bakalım devamı ne olacak
yönetici arkadaşlar üstün hizmet madalyasını vermeyi unutmayın arkadaşların baksanıza gece kuyruklarına basılmış gibi heyecana gelmişler. verin madalyaları hakları kalmasın
herkese gunaydın bol kazançlı bir gün olsun...
[QUOTE=Vob Trader;59464]yönetici arkadaşlar üstün hizmet madalyasını vermeyi unutmayın arkadaşların baksanıza gece kuyruklarına basılmış gibi heyecana gelmişler. verin madalyaları hakları kalmasın[/QUOTE]
AYNA KOMİSYON DİYOSUN YANİ ? :)))
SENİN GİBİ ADAMA DA BU YAKIŞIR.
Sen niye hiç "vaaa Mısıın" , "yoooqqq musun" oynamıyon. Hemide en iyi fiyatlardan alıp sattığını yazıyon. Modaya uysana brader? Ara sıra kendini naza çek..
herkese gunaydinlar
bu seans buradayim yaziyorum
haftasonuna 36.500 shortlarla girmistim insallah gapli yukari aciliriz
izleyelim bakalim
[QUOTE=BULUT;59466]AYNA KOMİSYON DİYOSUN YANİ ? :)))
SENİN GİBİ ADAMA DA BU YAKIŞIR.
Sen niye hiç "vaaa Mısıın" , "yoooqqq musun" oynamıyon. Hemide en iyi fiyatlardan alıp sattığını yazıyon. Modaya uysana brader? Ara sıra kendini naza çek..[/QUOTE]
gerçek hayatta da böle delikanlımısın kabadayımısın çok merak ediyorum. böle efelenebilcekmisin elbet bir gün çıkarsın karşıma. yönetici arkadaşlar bi toplanma ayarlasanıza neresi olursa olsun farketmez. delikanlı arkadaşları bi görelim. tanışalım kaynaşalım. yemeyip içmeyip alıntı yapan sizsiniz. o alım satım yazdığım mesajları bi alıntılasanıza yazılma zamanlarıyla beraber. bi de o anki fiyata bakalım. bi de pozun yönüne bakalım. hakkaten de alım satımlarım en iyi fiyatmı görelim hepimiz forumcak.
endeks-30 teminatları ne zaman inecek.bilgisi olan var mı?
300 puan gaple acti
keske 700-800 puan gap acsaydi shortlardan daha emin olurdum.
[QUOTE=abka;59469]endeks-30 teminatları ne zaman inecek.bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
inmicek sn abka. dilekçe yazdık biz yönetime. yatırımcıyı korumAk maksadıyla indirmeyeceklerini söylediler. teminat 600 ytl de sabit kalacakmış.
pasif kullanıcı moduna geçiyorum. yazılarım dan rahatsız olanlar var bunu geçtim hasetinden çatlayıp çekemeyenler var. Yazmayalım bakalım arkadaşlar rahatlasın. Hepinize iyi forumlar. Hoşçakalın
günaydın 29750 maliyetli aralık longları 37300 den kapattım .. flatim .. geri çekilme olursa long fırsatı kollayacağım .. .bol kazançlar ...
15 dk ve saatlikte uyumsuzluklar. var geri çekilmesi lazım spotun ve vobun ...
[QUOTE=selçuklu;59474]günaydın 29750 maliyetli aralık longları 37300 den kapattım .. flatim .. geri çekilme olursa long fırsatı kollayacağım .. .bol kazançlar ...[/QUOTE]
gene duramadım ... haha ... :) 37300 den kısa açtım 37650 stoploss .... .dng uyumsuzluklar.. net .. değerlendireyim istedim..
IRAK MERKEZ BANKASI BANKALARARASI GECELIK
FAIZI 1 PUAN INDIREREK YUZDE 15'E CEKTI.
IRAK MERKEZ BANKASI'NDAN YAPILAN ACIKLAMADA BANKANIN, IRAK EKONOMISININ
KURESEL FINANSAL KRIZDEN OLUMSUZ ETKILENMESINI ONLEMEK AMACIYLA, UYGULADIGI
GECELIK FAIZI YUZDE 16'DAN YUZDE 15'E CEKTIGI BELIRTILDI.
-AA-
habere bak
gulermisin aglarmisin
birde krizden etkilenmemek icin yazmislar ulan ulkede insan kalmadi bee:):)
377xx yazcayıma 367xx olmus graf zaten 36700 üstesinde uyarsadınız amma uyarmadınız :)
[QUOTE=hexen;59443]graf baktım detay detay..
short yeresi 377xx onem noktası... [B]377xx[/B] yeresi üstesinde olmasa asaya düsceyiz..
Ben napcayım yukarda dedim.. short accayım [B]377xx[/B] asayasında oldukca shorts tutcayım...
Graf gonderceyim sindi[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;59444]Graf asayada.. amma ben [B]377xx[/B] üstesinde shorts tutmaycayım..
Neden shorts tutmaycayım [B]377xx[/B] üstesinde ?? Çünki 45000 potansına girceyiz ozaman...
Benim plans bukadar.. Plan uycayım .. Uymassam uyarın .kom
[IMG]http://img118.imageshack.us/img118/274/negativeaa2.png[/IMG][/QUOTE]
37400 1/2 short ....... diyer 1/2 yukarya yazdım pasive short amma beyendiyim yerde verceyim
amma unutmayım gün system long signalde.. bundan ben shorts gün içte 35xxx yeresinde realiz etceyim..
[QUOTE=hexen;59481]amma unutmayım gün system long signalde.. bundan ben shorts gün içte 35xxx yeresinde realiz etceyim..[/QUOTE]
Yorumlarınız için teşekkürler sn hexen
Kısa vade 37900 - 38900 direnç , 36100 destek iken , yakın orta vade Tobo çalışırsa tez zamanda 40-42 ler sürpriz olmayabilir .
37375den şimdilik flat