yukarı hareketler sistem ile ters oluşmaya başladı kademeli flata firişitim ful kademeli.
Printable View
yukarı hareketler sistem ile ters oluşmaya başladı kademeli flata firişitim ful kademeli.
1 denecik nazar boncuumuda 850 den okuttum şimdi herkes olumlu düşünmeye başladı tırstım biraz bakınayım!
[QUOTE=unlimitted;125745]daha diil sn Larossian.
petrol'ün sabah bahsettiğim fincanının kulpunun oluşmasındaki çekilmeye rağmen buralardayız.
daha kulp takacak, sen o zaman gör kocaoğlanı...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
Jerfin'e takıla takıla stoplattırdık, 1.000 puan zarardan kar etti, bi teşekkür yok. :..:[/QUOTE]
43,900 den yerine koydum kısaların yarısını...lelele.lelele yarısını da 44.000 üzerinden vermek nasip olur belki..:)
az önce deneme hesabı açtırdığım kurumdan aradılar. diyalog:
-gerçek hesap açmak ister misiniz?
-sisteminizde şu şu şu tarz aksaklıklar var, trade tarzım gereği sizden işlem yapmam.
...
...
...
-meslek nedir acaba?
-miyendisim.
-yapmıyorsunuz o zaman?
-yoo bi şirkette çalışıyorum hatta şu anda önümde kocaman bi havaalanı projesi açık.
-ankaraya geldiğimde sizinle tanışmak isterim. çok merak ettim ben sizi. bizden hesap açmasanız da.
-buyrun tabi.
:..:
kapım herkese açık arkadaşlar. bıyrın gelin angoraya :)))
iyi oturdu bu..650 puan zararla devam şortlara...üwww
[quote=jerfin;125749]43,900 den yerine koydum kısaların yarısını...lelele.lelele yarısını da 44.000 üzerinden vermek nasip olur belki..:)[/quote]
heh, şimdi yarın sabahki gapi yiyeceksin.
sonra "yaw Jerfin, ne zaman stop olacaksın söyle de ona göre hareket edelim" diye takılıcam.
sabrımın sınırını zorlama unlimit diyceksin yine suçlusu ben olcam hee! :..:
[quote=AMON RA;125743]Sn.Sazan Sizin Ultra Viyole shortlar hangi vadede?[/quote]
3-4 ay.
vermeyin beahhh... daha satışlarımı tamamlamadım... çok pis düşecek bu borsalar çoookkkk:::
[QUOTE=jerfin;125749]43,900 den yerine koydum kısaların yarısını...lelele.lelele yarısını da 44.000 üzerinden vermek nasip olur belki..:)[/QUOTE]
bakalım neler olcak
ben full long don atlet ne var ne yok.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın emi .lelele
[QUOTE=Astatin;125752]iyi oturdu bu..650 puan zararla devam şortlara...üwww[/QUOTE]
öyle ceyar avatarlar saa yaramıyo asti :(
[QUOTE=Fantom;125755]bakalım neler olcak
ben full long don atlet ne var ne yok.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın emi .lelele[/QUOTE]
aynıda benı anlattın :::
ful şörtttttttttttttt