takmayin kafayi bu kadar gece bir aciklama gelir daha anlasmadik diye al sana 1000 puan asagi gap
hicmi olmadi sanki??
neler neler gordu bu memleket
Printable View
takmayin kafayi bu kadar gece bir aciklama gelir daha anlasmadik diye al sana 1000 puan asagi gap
hicmi olmadi sanki??
neler neler gordu bu memleket
bir ara internetim gitti, geldiğimde shortçuları kesmişlerdi.
tüm shortçulara Allah sabır versin. zor bir gün ve gece onlar için.
zararlarını en kısa zamanda çıkarmalarını diliyorum.
bu vesileyle sahip olduğum bi düşünceyi paylaşayım.
sermaye tükenmedikçe, zararlar kara çevrilir arkadaşlar.
o yüzden yapacağınız işlemleri full yapmamaya özen gösterin derim.
[QUOTE=oguzhan;125828]Senin adına üzüldüm ama büyük hata yapmıssın inşallah sonu hayırlı olur.[/QUOTE]
gecenin ne getirecegi belli olmaz spottan vadeliden 1000 yakın yukarıda vade sonu gelmiş.
[quote=QUEEN;125831]astiiiüüüüüüüüü[/quote]
üzül ama çok değilüüü son düşüşteki karın büyük kısmı gitti...:cool: anaparayya değmedi :)
[QUOTE=oguzhan;125828]Senin adına üzüldüm ama büyük hata yapmıssın inşallah sonu hayırlı olur.[/QUOTE]
canımız sağolsun .. ekranda olsam bişeyler yapabilirdim belki ama ... 45.475 kısa pozum var .. 2 haftada kazandığımı 2 saatte vermiş oldum .. uzlaşmaya göre 50 puan zararım var ... çok önemli değil yani... sürekli ekranda oturup izleyebilecek imkanım yok ... margin yediğim an jübilemi yaparım ama... :o:o:o:o:o:o
ben bu hareketi ters yakalansaydım bitmiştim gerçekten en çok aranızda olmaya memnun oluyorm manevi olarak..şükür belimi doğrultcam kontrat sayımda azalmıştı..
internet 1 saate yakındır yoktu..dünden kalan (43000) full uzunlarla devam..vay be...hazirana ait tüm zararları 2 saatde kurtarıp kara geçtim..artık yeni sistem bile düşünüyordum.:).ama artıkın sistemi değiştirmeden 15 daklığa devam
Bu çıkışın bir benzeri de 12 MArtta var. ertesi gün gaplı yukarı açılıp yavaş yavaş süzülmüş aşağı.
efiksci ,
Pastan vardır mı?
eger anlasma onaylanirsa yarin biraz yukari acariz beklenti bitti diye satis gelir
yok anlasma manlasma daha yok diye haber gelirse kafadan asagi gap ile acariz
eger bu dedikodu son 10-15 dakikada gelseydi yarin yukselis devam eder diye beklerdim
ama 1 saat kadar yukari yaptik
yarin her halukarda eksi kapariz
kayitlara gecsin lutfen
[B]anlaşma olursa direk tavan olur[/B]..tüm imf anlaşmasında bu oldu.tüm geçmiş süreçleri iyi hatırlıyorum...yani 52000 olur..
longcu arkadaslar sevinmekte haklilar
shortcular icinde dunyanin sonu degil