-
[QUOTE=unlimitted;250523]saraylı abinin topiği kirletiyorum gibi hissetmeye başladım.üüü
pek yazmamayım. amacının dışında kullanmak olmaz şimdi topiği.[/QUOTE]
bence devam et abi .. ben yararlanıyorum .. senden .. teprik ederim ... .brv.brv.brv.brv+.+..lelele.lelele
-
unli patron bize havaalanından bildir :)
-
[quote=selçuklu;250540]bence devam et abi .. ben yararlanıyorum .. senden .. teprik ederim ... .brv.brv.brv.brv+.+..lelele.lelele[/quote]
katılıyorum..
zaten saraylı abide cezanı kesmiş,kalemini kırmış :..:
yaz bakalım :::
-
[quote=selçuklu;250534]abi ema altında bar kapanışı olmadı ... bu emayı böylemi kullanmalıyız .. barın kapamasını beklemeli .. yoksa .. sadece fiyatamı bakmalı .. ? tşk ..[/quote]
selçuklum,
son 15 ' da 500 puan düştük,
bar kapanışını beklemiyoruz o yüzden ,çünkü daytrade ediyoz...
str d 5,8 i aşağı kesince fiyat ta ema55 i aşağı kestiği anda işlem yapılıyo...
sadece fiyata bakıyoruz...:):)))
-
son 1,5 saate yaklaşırken pala sertleşmeye başladı..
-
usd günün en düşüğüne geldi spotta..
-
ben erken çıkıyorum bugün,68150 stop long devam..
kolay gele..
bu arada 69 üstü kapanış istiyorum pliz :)
-
[quote=saraylı;250530]aşkolsun unli,:(
bizim bi amacımız yok ki...:..::..:.brv
bak üzülürüm ben hassas adamım tanırsın,:cool:
ceza olarak bişeyler yaz şimdi bakalım....:..::p[/quote]
abey göstergeler 350den kaldıracaklar tekrar demiş ama az bi susmayı becerebileyim diye ekran başından kalkmıştım.
adaşım şahittir. ona didiydim. :D:D
-
[QUOTE=saraylı;250547]selçuklum,
son 15 ' da 500 puan düştük,
str d 5,8 i aşağı kesince fiyat ta ema55 i aşağı kestiği anda işlem yapılıyo...
sadece fiyata ...:):)))[/QUOTE]
ok abi sağolasın .... acil işim vardı çıkmıştım 10-15 dk önce .. ... longlayamadımda .. flat kaldım .. hayırlısı .. :o:o:D:D
-
[quote=YAVUZHAN;250550]son 1,5 saate yaklaşırken pala sertleşmeye başladı..[/quote]
o nasıl cümle lem!
yasaklanacan haa :D:D:D
-
bu son çıkışı haketmiştim ama .. kısmet işte .. canımız sağolsun ne edelim .. bugünde böyle olsun .. poz falan açmam artık .. i am sorry .. vvv :o:o
-
aaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :::::::::
-
[quote=selçuklu;250589]bu son çıkışı haketmiştim ama .. kısmet işte .. canımız sağolsun ne edelim .. bugünde böyle olsun .. poz falan açmam artık .. i am sorry .. vvv :o:o[/quote]
canın sağolsun ,sen fazlasını hakediyorsun hep....lelele
-
yukarda dirençler:
69.125
69.475
70.175
-
trade trend ..tüm sistemlerim alda .. ben flat..mal mal bakıyorum yani ekrana .. ... ewdede yukarı bekliyodum .. neyse ya ...
bu arada sazan abinin dopikte güzel şeyler oluyor yani ew adına .. ilgilenenlere ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&p=250481#post250481[/url]
saraylı abi daytrade ew için çok uygun bi dopik değil .. sayımlarını sende orada paylaşırsan .. iyi olur bence ..genede sen bilirsin yani.. :o .. yani kesin paylaş demiyorum .. :o:p:D:D:D .. çok çenem düştü az susayım ... üüüü ..üvvvv
-
[QUOTE=selçuklu;250624]trade trend ..tüm sistemlerim alda .. ben flat..mal mal bakıyorum yani ekrana .. ... ewdede yukarı bekliyodum .. neyse ya ...
bu arada sazan abinin dopikte güzel şeyler oluyor yani ew adına .. ilgilenenlere ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&p=250481#post250481[/url]
saraylı abi daytrade ew için çok uygun bi dopik değil .. sayımlarını sende orada paylaşırsan .. iyi olur bence ..genede sen bilirsin yani.. :o .. yani kesin paylaş demiyorum .. :o:p:D:D:D .. çok çenem düştü az susayım ... üüüü ..üvvvv[/QUOTE]
sistemin tum carpılma sınyallerıne uyarken tum karlı sınyallerını kacırmak bızım bahtımızda var üvvvv üvvvvvv
-
[quote=selçuklu;250624]trade trend ..tüm sistemlerim alda .. ben flat..mal mal bakıyorum yani ekrana .. ... ewdede yukarı bekliyodum .. neyse ya ...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&p=250481#post250481[/URL]
saraylı abi daytrade ew için çok uygun bi dopik değil .. sayımlarını sende orada paylaşırsan .. iyi olur bence ..genede sen bilirsin yani.. :o .. yani kesin paylaş demiyorum .. :o:p:D:D:D .. çok çenem düştü az susayım ... üüüü ..üvvvv[/quote]
bu topik niye uygun değil selçuklum?:(
en son ne demiştim;ov li olarak 4.dalga bitti 5. ile ve bunun da 5.a sı ile yukarı gitmeliyiz diye ....o yapılıyo...:p
projeksiyonda değişiklik olmadığı için,hep aynı şeyi söylememek için susuyorum...:)
5.a dalga hedefim geçerlidir: 75.000
ama bunun daytrade e hemen hiç yararı yoktur ,o ayrı konu...:)))
-
[QUOTE=saraylı;250641]bu topik niye uygun değil selçuklum?:(
en son ne demiştim;ov li olarak 4.dalga bitti 5. ile ve bunun da 5.a sı ile yukarı gitmeliyiz diye ....o yapılıyo...:p
projeksiyonda değişiklik olmadığı için,hep aynı şeyi söylememek için susuyorum...:)
5.a dalga hedefim geçerlidir: 75.000
ama bunun daytrade e hemen hiç yararı yoktur ,o ayrı konu...:)))[/QUOTE]
abi çok yazı oluyor..burada .. yani .. ew arada kaynıyor .. ew arada kaynamayı haketmiyor bence ... ayrı dopiği hakediyor ..ondan dedim yani .. ama farketmez tabi .. benim için ....senin dalga sayımını ben takip ediyorum sürekli aklımda .. üvvvv ... :o.brv
-
Daytrader Yiğitlers,
Bugün çok bereketli gün oldu. Ve fakat DJ olmuş %2.3, sistemde alda ama daha ne kadar gidecekki deyip geceye flat olarak girmeyi düşünüyorum. GAP Trader hele ki GAPı yemiş trader olmak istemiyorum :) Bir kişilik fazladan yer açın. Bu gecelik daytrader&flattrader grubuna takılacağım..hörmetler ;)
-
[QUOTE=Astatin;250655]Daytrader Yiğitlers,
Bugün çok bereketli gün oldu. Ve fakat DJ olmuş %2.3, sistemde alda ama daha ne kadar gidecekki deyip geceye flat olarak girmeyi düşünüyorum. GAP Trader hele ki GAPı yemiş trader olmak istemiyorum :) Bir kişilik fazladan yer açın. Bu gecelik daytrader&flattrader grubuna takılacağım..hörmetler ;)[/QUOTE]
gel hacı asdadrinitri patron .... yerimiz var .. saraylı abinin kedisinin yanı boş ..seni daha atmadımı patron hellim apla ..:D:D anket açmıştım ..:::::: hehhhheee ehuehuehe:D:D
-
[quote=selçuklu;250663]gel hacı asdadrinitri patron .... yerimiz var .. saraylı abinin kedisinin yanı boş ..seni daha atmadımı patron hellim apla ..:D:D anket açmıştım ..:::::: hehhhheee ehuehuehe:D:D[/quote]
tribüne kum kabı koymayı unutmuş görevliler,:o
kedimin yanındaki koltuğun rengi biraz değişmiş gibi geldi bana,:..:
söyliyim dedim.:rolleyes:
-
[quote=YAVUZHAN;250550]son 1,5 saate yaklaşırken pala sertleşmeye başladı..[/quote]
[quote=unlimitted;250579]o nasıl cümle lem!
yasaklanacan haa :D:D:D[/quote]
ama öyle patron :..:
herşey kitabi ilerliyor bugün..
68800 çanağı ve 68900 uzun ortalaması biraz alışverişlede olsa kırıldı..
şimdi 69450 günlük ortalama var ki üstünde kapanış olumluluğu orta vadeye taşır bence..
daha sonra gün periyodundaki ters obo gündeme gelecek,bugün itibariyle boyun çizgisi 70100 de ve 75 bin hedefliyor :eek:
-
fazla iyimser moda girsemde stobun 68400 e geldiğini belirteyim :)
-
apsd de yükselişi destekliyor bugün..
-
saraylı abi daytrader topiğine şu sloganı etikete yazabilirsin ben yazmayı beceremedim
[U]hergece flat oh ne rahat[/U]
-
[quote=kitaro;250687]saraylı abi daytrader topiğine şu sloganı etikete yazabilirsin ben yazmayı beceremedim
[U]hergece flat oh ne rahat[/U][/quote]
inan ben de bilmiyorum ,nasıl yazılacağını...
selçuklum yazarsa seviniriz...:)
-
[QUOTE=saraylı;250688]inan ben de bilmiyorum ,nasıl yazılacağını...
selçuklum yazarsa seviniriz...:)[/QUOTE]
ben patronların patronu etiketini eklemiştim . ..1 etiket hakkım var .. değiştirdim ..
hergece flat oh ne rahat ekledim .. .lelele
-
oy verelim
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5538"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5538[/COLOR][/URL]
-
[quote=hpy;250341]kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.[/quote]
ricamı kırmayıp bilgi paylaşımı yapan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
[quote=citiwan;250346]kardeş nerelerdesin aktif şekilde katılmanı umut ediyorum ema 55 i 5 dakikalık grafikte nerede olduğunu yaz mamız yeterlimi siz ce mesala 68,110 doğrumu acaba[/quote]
aktiflik konusunda çok haklısın dostum.Ben öğleden sonra full okulda olduğum için sabahları birşeyler yazmaya çalışıyorum ama bugünlerde biraz yoğunum.Elimden geldiğince paylaşmaya devam.Bol kazançlar...selamlar.
-
[quote=saraylı;250688]inan ben de bilmiyorum ,nasıl yazılacağını...
selçuklum yazarsa seviniriz...:)[/quote]
tşk.ler kitaro ve selçuklum..:p
insana ferahlik veren ,trading psikolojisini toparlayan,hatta enflasyonu düşüren,tansiyon ilacı gibi bi etiket oldu be....kom
aniden kendimi iyi hissettim...:..:
-
[QUOTE=saraylı;250669]tribüne kum kabı koymayı unutmuş görevliler,:o
kedimin yanındaki koltuğun rengi biraz değişmiş gibi geldi bana,:..:
söyliyim dedim.:rolleyes:[/QUOTE]
abi o zamn asdadin patrona özel locayı verelim .. hani şu kadife koltuklu olan... bu gece rahat etsin .. iyi adam astatin patron .. :o:D .. .. ehuehue :::::::::
-
[quote=selçuklu;250699]abi o zamn asdadin patrona özel locayı verelim .. hani şu kadife koltuklu olan... bu gece rahat etsin .. iyi adam astatin patron .. :o:D .. .. ehuehue :::::::::[/quote]
evet ,bence de locayı verelim,
hem iyi ve hem de çok komik bi arkadaştır,çok yazısını okudum,
Voborsa'dan tanırım...:..:
locadaki masanın üstüne meşrubat koymayı unutmayın..hesaplar benden..:):D
-
kolay gelsin daytraderler...
bugünkü yurtdışının şahlanışına bizim bankalar pek fazla coşmadılar... hele hele böyle günlerin kağıdı garan'daki bu isteksizlik de neydi..:confused:
-
[QUOTE=jerfin;250707]kolay gelsin daytraderler...
bugünkü yurtdışının şahlanışına bizim bankalar pek fazla coşmadılar... hele hele böyle günlerin kağıdı garan'daki bu isteksizlik de neydi..:confused:[/QUOTE]
Abla onunlada yarın yukarı götürmeyi düşünüyor olabilirlar.Bugün nasılsa dow parite gazı vardı.yarına ne yapacaklar.
-
göstergelerim bugün beni yine hiç üzmediler. güzel gündü.
herkese iyi akşamlar.
-
-
apsd deki 5 bin kontrat üzeri artış kapanışa yakın 1200 lere geriledi..
-
herkese hayırlı akşamlar dilerim...
-
-
[quote=selçuklu;250699]abi o zamn asdadin patrona özel locayı verelim .. hani şu kadife koltuklu olan... bu gece rahat etsin .. iyi adam astatin patron .. :o:D .. .. ehuehue :::::::::[/quote]
[quote=saraylı;250702]evet ,bence de locayı verelim,
hem iyi ve hem de çok komik bi arkadaştır,çok yazısını okudum,
Voborsa'dan tanırım...:..:
locadaki masanın üstüne meşrubat koymayı unutmayın..hesaplar benden..:):D[/quote]
Pifff..sanırım bir iletişim sorunumuz olduüüüüüüüüü ben sidikli koltuğa oturmamak için mecbır bir adet thomas marka:..: gösterge mahiyetinde kısa açtım..üwwww...