-
[QUOTE=QUEEN;125844]ben de nasıl döndüm hayret ediyorm kendime.normalde melül melül bakmam gerekirdi.imfden şüpheleniyodum zaten..hepimiz kazansaydık iyi olurdu..en azından kaybetmeseydik..[/QUOTE]
yi ki benim dinlemişsin adam tatile gitti ayağına uyutmuş beni üüü
-
-
-
atlas ne etti acep forumu ayualrla doldurmuştu ayunun kapana kısan pençesini kesmiştir umarım :confused:
-
[QUOTE=mbm;125851]ya arkadaşlar naptınız ya.....
dün geceye uzun yazdım akşam saatlerinde 433. sayfada....
gündüzleri pek giremiyorum artık.....
kaldıgım yerden okuyayım dedim....
sayfa olmuş..... 510.....
[B]80 sayfa yazılırmı ya bir günde.. hiçmi bizi düşünmüyorsunuz...
nasıl okunur bu kadar sayfa... üniversitede bile bu kadar çalışmaz adam.....[/B]
:):):)
ne gündü be.... nerdeyse vobu bıraktıracaklardı...
10 günde abartısız 400 puan içinde git gel olurmu ya......
hiç değilse sonu iyi oldu.......[/QUOTE]
he abi ... kardeşin bugün 2000 küsür puanı yedi kafasına ... bu pembe oğlan silecek beni piyasadan ... :o:o:o
-
[QUOTE=VOBiX;125856]yi ki benim dinlemişsin adam tatile gitti ayağına uyutmuş beni üüü[/QUOTE]
aslında uyandıracak çok şey yaptı endex okadar düşmelere dirayet..bu adam boşa gelmez..anlaşma olmuştur bile ..imzaya kalmıştır..kimse bilemiyorki..ama stop beni kurtardı..sistemede inanmıyodum artık..ama üzülüyorum kaybı olanlara çok..üüüacısını benden iyi bilen yoktur..para bitmesin yeter..
-
[quote=unlimitted;125619]o bişey değil, millet o kadar uyuştu ki, hengi yöne olursa olsun ani bir harekette meel meel bakacak herkes ekrana.
ne pozisyon alabilecek, ne kapatabilecek... :D[/quote]
sanırım istisnalar hariç aynen böyle oldu...üüü
-
[QUOTE=AMON RA;125068]Üstad nerdesin sen yav! Boşver vobu yaramaz bişey yok değilmi! Merak ettik nerde bu adam dedik!:([/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;125087]Hoşgeldiniz bir sorun yoktur umarım. Yaklaşık 15 gündür görünmüyordunuz.[/QUOTE]
435. sayfaya geldim....sorun yok arkadaşlar çok sagolun....
son 2 hafta önce pzartesi gecede yanıldım..... utancımdan yazamadım....:)
düne kadar kısaydım... dün uzadım....
adam gibi hareket olmayınca yazmakta gelmedi içimden...
10 gündür çeyrek ekmeğe muhtaç ettiler bu adiler.. kimseye mama vermediler....
[B]kazanan varsa bu 10 günde gerçekten tebrik ederim....[/B][B]helal olsun...[/B]
bu arada özlemişim bütün arkadaşları......lelele.lelele.lelele
-
dow kapanış tahminim 5550,75 ... kayıtlara geçmesin... :o:o
-
Jerfinden haberi olan var mı? stop koymuştur inşallah.
Valla billa takılmıycam söz. tek espri bile yok... üüü
-
göstergelerde bir terslik var ama sabah ola hayrola ful lönkkkkkkkkkkk.
-
[QUOTE=selçuklu;125860]he abi ... kardeşin bugün 2000 küsür puanı yedi kafasına ... bu pembe oğlan silecek beni piyasadan ... :o:o:o[/QUOTE]
gerçektenmi.. üzüldüm vallaüüüüüüüüü......
msn dede yoktun.....
sıkma canını can kardeşim..........