gün boyu işlem yapmaktan pek yazamadım
43500 den longa döndüm ve seans sonuna kadar alım yaptım ekstraları son saniyede okuttum standarlarla geceyede long devam
emeği geçen herkese teşekkürler
iyi akşamlar
Printable View
gün boyu işlem yapmaktan pek yazamadım
43500 den longa döndüm ve seans sonuna kadar alım yaptım ekstraları son saniyede okuttum standarlarla geceyede long devam
emeği geçen herkese teşekkürler
iyi akşamlar
[quote=marakes;125853]net bi haber yok..sanırm biri birini tetikledi ve zincir etkisi yaptı.aksam da haber gelır belkı..bı de o gonderdgım alıntı da garantı musterısıne maıl atmıs.ondan sonra cok surmedı zaten hareketlenme..hersey soylentı bıle olabılr yani..[/quote]
bu mail olayı nasıl oluyor? kamuya açıklanmayan ve 1 yıldır beklenen bir anlaşma ile ilgili olarak müşterilere nasıl böyle bir mail gönderiyor banka.
ilginç gerçekten.
yarın gerçekten IMF haberi gelirse söyleyecek söz yok.tüm gün bekliyor birileri ve ne hikmetse son saat çılgın gibi alışa geliyor.ve ertesi gün 1 yıldır beklenen haber geliyor.ne kadar masum bizim büyükler...
inşallah yarın gelir bu IMF haberi ve biter bu iş.ondan sonra ne edecekler ben onu merak ediyorum asıl.
Şimdi boganın kulagına kar suyu kaçıralım..... yaaa anlaşma olmazsa ya bunlar bi balonsa.. ya RTE van munute sieeeee lennn derseee yarın N olurrrrrrrrrr.........
[QUOTE=mbm;125867]gerçektenmi.. üzüldüm vallaüüüüüüüüü......
msn dede yoktun.....
sıkma canını can kardeşim..........[/QUOTE]
he gerçekten ... 45.475 kısaları bozmadım abi .. taşıyorum hala ...
[QUOTE=mbm;125863]435. sayfaya geldim....sorun yok arkadaşlar çok sagolun....
son 2 hafta önce pzartesi gecede yanıldım..... utancımdan yazamadım....:)
düne kadar kısaydım... dün uzadım....
adam gibi hareket olmayınca yazmakta gelmedi içimden...
10 gündür çeyrek ekmeğe muhtaç ettiler bu adiler.. kimseye mama vermediler....
[B]kazanan varsa bu 10 günde gerçekten tebrik ederim....[/B][B]helal olsun...[/B]
bu arada özlemişim bütün arkadaşları......lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
önce bildiklerin ne olacak..bi kere bilemedin diye..olabilir böyle...yorumlarındn mahrum bırakma.. en azından geyiğe gel:)
[quote=SEYYAH;125869]bu mail olayı nasıl oluyor? kamuya açıklanmayan ve 1 yıldır beklenen bir anlaşma ile ilgili olarak müşterilere nasıl böyle bir mail gönderiyor banka.
ilginç gerçekten.
yarın gerçekten IMF haberi gelirse söyleyecek söz yok.tüm gün bekliyor birileri ve ne hikmetse son saat çılgın gibi alışa geliyor.ve ertesi gün 1 yıldır beklenen haber geliyor.ne kadar masum bizim büyükler...
inşallah yarın gelir bu IMF haberi ve biter bu iş.ondan sonra ne edecekler ben onu merak ediyorum asıl.[/quote]
valA ben de ılgınc buldgm ıcn hemen kopyaladm..bırden fazla forum okdgum ıcn aynı anda ılgnc bıse olursa gecıoyorum hemen dıger forumlara..en cok cover ı da garantı yaptı ısın ılgınc tarafı..bızde bızı dusunen mı varkı..forumdakı kullanıcı yazms bole bı maıl geldı bana dıe..nası ıs ben de anlamadım..yazık bizlere..nerde dans etmeye çalşıyoruz..
zor bi gündü herkese geçmiş olsun..umarım zararlar telafı edılır ve acısı çıkarılır..
Bu OYAKtaki oyuncuyu iyi harcıyorlar geçen de bahsetmiştim genelde terste kaldığını. Bugün son dakikada panik alımlar yapınca yine dikaktimi çekti günü 41776 ortalamalı 1100 kısa pozisyonda kapatmış.
shortçular, üzülmeyin. sermaye bitmediği sürece, olay tersine döner bir gün...
unutmayın;
gecenin en karanlık noktası, aydınlığa en yakın noktadır.
herkese iyi akşamlar.
dow tahmınlerının cok kez tuttugunu gördm mbm abi..arada 3 5 de tutmasın olur nolcak..karşılıksız galeyansız ve iyi niyetli her paylaşım başım(ız)ın tacıdır..
[QUOTE=mbm;125863]435. sayfaya geldim....sorun yok arkadaşlar çok sagolun....
son 2 hafta önce pzartesi gecede yanıldım..... utancımdan yazamadım....:)
bu arada özlemişim bütün arkadaşları......lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
461 ile 473. sayfaların arasını okumasanız da olur. Mantı muhabbeti var orada.
Imf haberi asparagas görürsünüz fakat DJI artı yapar bu gece :)