yarın saat 13.59.59 kadar lönk.:::
Printable View
yarın saat 13.59.59 kadar lönk.:::
forumlar şökte millet kendine gelemedi... dedim size paralar gemilere yüklenmiş diyeeeeeeeeeeeee.
[QUOTE=hexa;125879]Imf haberi asparagas görürsünüz fakat DJI artı yapar bu gece :)[/QUOTE]
dj yaktı bizi zaten bağ kaldımıki ortada..onun grafikleri düşüş gösterdi.. bizimkiler hava gazı aldı..
[QUOTE=VOBiX;125875]Bu OYAKtaki oyuncuyu iyi harcıyorlar geçen de bahsetmiştim genelde terste kaldığını. Bugün son dakikada panik alımlar yapınca yine dikaktimi çekti günü 41776 ortalamalı 1100 kısa pozisyonda kapatmış.[/QUOTE]
yalnizca oyak olsa iyi herifler piyasayi sagiyolar
bundan 1 ay once bir araci kurumdan dogruluguna inandigim arkadastan duydum
30 milyar 40 milya margin call yiyen musterilerden bahsetmisti kesin dogrudur
bugun kazanan arkadaslara hikaye gibi gelir cunku kazaninca aynisi banada oluyor ama bu is turk insaninin basina sarilmis bir kumar illetidir
masaya karsi oynayanlarin kazanma sansi olmaz
kazansa bile gun gelir aldiklarini teslim eder
alıntıdır..
dolar şort hedef 1tl.......
[quote=Leblebi;125885]dolar şort hedef 1tl.......[/quote]
Anladım hedef 2 tl , teşekkürler :) 1,65 olabilir gerçekten
ne üç kagıtçılar bunların hepsi ortak aefes her gün spotu yukarıda tutmak için devamlı yukarı oynadı imf haberi geldi kapanışa baktım şok düşüşe oynamış sizi gidi sizilerendeks şort hedef 40.000
portföyünde doları olmayanın eli yanar..........
[QUOTE=Astatin;125827]vay canına be..adamlar 4 gün yatayda en baba sistemciyi bile bezdirdiler...ne zaman al verse, amaaannn nasıls ageri gelir pozisyonuna geldik..sabah 43250 den sistemin verdiği al sinyalini takmadık... sistem verdi cezayı...2400 puan kar yerine 950 puan zarar..overall da 3350 puan fark eder...
neyse 950 puan değil 2400 puanda olabilirdi zarar diye avutalım kendimizi..kazanan arkadaşlara tebrikler çıtır çıtır yesinler paralarını...[/QUOTE]
aste busefer bana sokmedı ::: emme 2300 pıvanını aldım.......... napem ben zati soydular sovana cevırdıler kac gundur denklesmedı bılem ::: zararı garsılayamadı bıle:::
gece poz da kalmıyorum huzuru buldum yav... allah herkese nasip etsin huzuruuuuuuu.
[QUOTE=mbm;125863]435. sayfaya geldim....sorun yok arkadaşlar çok sagolun....
son 2 hafta önce pzartesi gecede yanıldım..... utancımdan yazamadım....:)
düne kadar kısaydım... dün uzadım....
adam gibi hareket olmayınca yazmakta gelmedi içimden...
10 gündür çeyrek ekmeğe muhtaç ettiler bu adiler.. kimseye mama vermediler....
[B]kazanan varsa bu 10 günde gerçekten tebrik ederim....[/B][B]helal olsun...[/B]
bu arada özlemişim bütün arkadaşları......lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
hoşgeldin abi .brv