birazdan dolar lönk olacam demden hedef sat verene kadar.
Printable View
birazdan dolar lönk olacam demden hedef sat verene kadar.
imf nin verecegi para yerli ,borsa vob kurumsal ve bireysel yatırımcıların cok altındadır.
imf başkan yardımcısı para gani dedi. ayrıntılara gerek yok dedi..kom
dov yatayda zıplar yukarı
kısa açmam için kanal çizgisi 42.325 de kaldı 42.325 kırılana kadar ful lönk..
bir haftadır bu grafiği yolluyorum.Beklentim desteğin kırılmasıydı ancak gün içinde kıllandığımı belirtmiştim. Olan oldu ve detekten zıpladık! Ancak şunu unutmamakta fayda var çünkü bu seferde çıkışın sertliği yüzünden bandın dışına çıktık.
AHANDA GRAFİK!
[QUOTE=SEYYAH;125826]nasipte yoksa ağzınla kuş tutsan nafile...
dün 43.125 LONG kaldım geceye ve sabah 100 pıvana verdim.kar ettim bin şükür...ama kaçan balığa bakın...ama nasipte yoksa ne etsen nafile...
BİŞEY EKSİK diyordum...eksiklik buydu...BENCE...
tepeyi yakalayan büyük para kaldıracak BENCE...[/QUOTE]
Dediğin çok doğru ve geçmiş haftalarda da doww kapanışını bizim nasıl açılacağımızı geceye fucurların kapanısını yaklasık 10/8 doğru tahmin ettim fakat doğru tahminin para etmesi için PY nında aynı pozda olması gerekiyor yoksa yaptığım tahmin hiçbir işe yaramıyor. Bu günde 43325 den kısa idim bu hafta saat 4 den sonra ekran görebiliyorum baktım 43475 geçti 43500 oldu ben pzu kapatıp açasıya 43600 uzun olabildim yani o saniyeler içinde ani karar verip dönmesem küllüm zarar vardı. AMA işin ilginci sonra oldu bu uzunları 44450 den kapadım.Tabi ben kapadım sanıyorum meğer aracı kurum ekranı kitlenmiş benim satışlar dealerin önünde görünüyor ama bu arada fiat 45500 oldu .Benim uzunların sonu hala belli değil ondan sonra ekran düzeldi esas süpriz o zaman oldu benim uzunlar 45225 den kapanmış nasip kısmetse her sey oluyor
8461 stoplos dov göçer.
gökhan ne yaptın ablacım
dovda bu gece çöküş bekliyorum ful şort..........dolar lönkkkkkkkkkk
dolar lönk olmadım dolar ful kısa..........
sn. leblebi
forumu sizin yazılar yüzünden okuyasım gelmiyor. bu kadar sıklıkla ne yaptığınızı(üstelik yaptığınız işlemler oldukça tutarsız) yazmasanız diyorum. forumda kimseyi eleştiren bir yazım olmadı şimdiye kadar ama artık sabredemedim. lütfen biraz daha dikkatli olalım.
sizi kırmayıda istemem ama düşüncelerim böyle maalesef.
eğer yazılarınınz cok ilgi gördüğünü düşünüyorsanız bir topic açıp orda yazmanızı tavsiye ederim.
not: benim gibi düşünenler lütfen bu mesajıma teşekkür etsin.