-
[QUOTE=trader38580;125904]sn. leblebi
forumu sizin yazılar yüzünden okuyasım gelmiyor. bu kadar sıklıkla ne yaptığınızı(üstelik yaptığınız işlemler oldukça tutarsız) yazmasanız diyorum. forumda kimseyi eleştiren bir yazım olmadı şimdiye kadar ama artık sabredemedim. lütfen biraz daha dikkatli olalım.
sizi kırmayıda istemem ama düşüncelerim böyle maalesef.
eğer yazılarınınz cok ilgi gördüğünü düşünüyorsanız bir topic açıp orda yazmanızı tavsiye ederim.
not: benim gibi düşünenler lütfen bu mesajıma teşekkür etsin.[/QUOTE]
üstad begenmedinse ret listesine alırsınız olur ben aldım bile.
-
[quote=Leblebi;125906]üstad begenmedinse ret listesine alırsınız olur ben aldım bile.[/quote]
öyle bişey olduğunu bilmiyordum. red listesine alınca sizin yazıları görmüyormuyum? nasıl alınıyor? bi arkadaş yardımcı olsun lütfen. bugün 100 defa mesaj yazmışınız.
düzeltme:
red listesine aldım. oh be. kurtuldum valla. bunu öğrendiğim iyi oldu. burda birlik beraberlik içinde, birbirimize yardımcı olarak para kazanmamız lazım. geyik muhabbetiyle vakit öldürmeyelim. son iki mesajım için herkesden özür dilerim.
-
forumlarda çogunluk en dipten almış en tepeden satmış satamayanda long girmiş kısacı sadece bir iki tane kalmış yükselişin yeni başladıgı görüşü agırlıkta dolar ful şörttttt
-
Türkiye MenkuL kıymetler Piyasası artık (Bu gece ve yarın 9.15 kadar IMF haberi gelmez ise) yatırım amaçlı kriterlerden çıkmış küçük yatırımcıyı yutmayı amaçlayan DeLLamalar mekanı olmuş.. Hisse senetleri yada VOB indikatörLere Bakmak grafik çalışmak şirketlerın F/K oranları bilançolarını takip etmek ona göre yatırım kararı almak tamamı ıle boş.. DeLLama bir bankadan geldigi idda edilen mail haberi ile bu kadar yukselen Dünya üzerinde bir borsa varsa haber verın. bokunda boncuk mu vardı garantı dun 3.82 den zor giderken bugun 4.08 lerden çılgın gıbı alıcı vardı.. Yarın IMF haberi olmayacak olsa olsa not artırımı olur..Batak bir USA kuruluşu Türkiyenın notunu .05 puan artıdı dıye ıse amenna saygı ile egilirim. Ama böyle bir haber önceden duyurulamaz bizlerinde bilmesi gerekir.. eger onceden duyuruldu ise IMKB nin iki elim yakasındadadır...bu örnekler artırılabilir yabancıların bizden vazgecememesının nedeni bu hiç bir ülke kendi vatandaşını bu kadar sogüşleştirmez...
-
[quote=Leblebi;125908]forumlarda çogunluk en dipten almış en tepeden satmış satamayanda long girmiş kısacı sadece bir iki tane kalmış yükselişin yeni başladıgı görüşü agırlıkta dolar ful şörttttt[/quote]
arkadaşım sen o eski Leblebi misin? bundan 3-5 güne kadar evvelki Leblebi gelir kendince doğru gördüğü grafikleri falan paylaşırdı.halim selim birisiydi.
şimdiki Leblebi de hemen her sayfaya 5-6 tane nedensiz sebepsiz full LONG full SHORT yazıyor.bir endeks bir dolar...
ilginç gerçekten....forum babamın malı değil isteyen istediğini yazar ama şaşırdım yani aynı nick 1 hafta evveline kadar başkaydı yorumlar yazılar şimdi tepe taklak oldu.
vardır herhalde bir sebebi....
-
[QUOTE=Leblebi;125895]imf başkan yardımcısı para gani dedi. ayrıntılara gerek yok dedi..kom[/QUOTE]
Reklamdaki soru
[IMG]http://i40.tinypic.com/j08tbo.png[/IMG]
-
[URL="http://img197.imageshack.us/i/screenhunter6.png/]"][URL=http://img197.imageshack.us/i/screenhunter6.png/][/URL][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9180/screenhunter6.png[/IMG][/URL]
Kocaoğlanın tutmasından birşeyler olacağını seziyordumda 44000 kadar kendini kurtarınca koyverir demiştim.Bu aşağılıklar hamuduyla götürdüler ah kocaoğlan ah.:(üüü:mad:
-
Leblebi kardeşim amacım seni kırmak değil.yukarıdaki yazım yanlış anlaşılmasın ben senin eski tarzınla devam etmeni isterim.sanırım arkadaşlarda aynı şeyi ister.
yoksa geyik,gırgır,şamata hepimiz yapıyoruz yanlış anlaşılma olmasında...
-
-ımf turkıye temsılcısı sameı:
[B][COLOR=red]``(ımf ıle anlasma noktasına gelındıgı ıddıası)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``[/COLOR][/B]
bodrum (a.a) - 18.06.2009 - ımf turkıye temsılcısı huseyın sameı, ımf
baskan yardımcısı john lıpsky`nın dun devlet bakanı ve basbakan yardımcısı alı
babacan ıle gerceklestırdıgı gorusmenın ardından ımf ıle 13-15 mılyar dolar
arasında kredı ongoren bır anlasmanın ımzalanma asamasına geldıgı yonundekı
haberlerın hatırlatılması uzerıne, ``bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``
dedı.
Bodrum`dakı tusıad yuksek ıstısare konseyı`nın toplantısı cercevesınde
duzenlenen kokteyle katılan huseyın sameı, gazetecılerın konuyla ılgılı sorusunu
yanıtlarken, turkıye`de bır ımf heyetının bulunmadıgının altını cızerek,
lıpsky`nın ``ust duzey bır zıyaret`` gerceklestırmekte oldugunu soyledı.
(gok-sy-ın)
[COLOR=red][B]21:53 18/06/09[/B][/COLOR]
--aa--|
-
ımf turkıye temsılcısı sameı:
-ımf turkıye temsılcısı sameı:
''(ımf ıle anlasma noktasına gelındıgı ıddıası)
bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum''
baskan yardımcısı john lıpsky'nın dun devlet bakanı ve basbakan yardımcısı alı
haberlerın hatırlatılması uzerıne, ''bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum''
dedı.
Bodrum'dakı tusıad yuksek ıstısare konseyı'nın toplantısı cercevesınde
duzenlenen kokteyle katılan huseyın sameı, gazetecılerın konuyla ılgılı sorusunu
yanıtlarken, turkıye'de bır ımf heyetının bulunmadıgının altını cızerek,
lıpsky'nın ''ust duzey bır zıyaret'' gerceklestırmekte oldugunu soyledı.
(gok-sy-ın)
21:53 18/06/09
--aa--
-
[quote=SEYYAH;125924]-ımf turkıye temsılcısı sameı:
[B][COLOR=red]``(ımf ıle anlasma noktasına gelındıgı ıddıası)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``[/COLOR][/B]
baskan yardımcısı john lıpsky`nın dun devlet bakanı ve basbakan yardımcısı alı
haberlerın hatırlatılması uzerıne, ``bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``
dedı.
Bodrum`dakı tusıad yuksek ıstısare konseyı`nın toplantısı cercevesınde
yanıtlarken, turkıye`de bır ımf heyetının bulunmadıgının altını cızerek,
lıpsky`nın ``ust duzey bır zıyaret`` gerceklestırmekte oldugunu soyledı.
(gok-sy-ın)
[COLOR=red][B]21:53 18/06/09[/B][/COLOR]
--aa--|[/quote]
Ağzımı bozacaklar aşağılıklarr...:mad::mad:
-
Yaşar hocanın dediği son darbeyi uyguladılar galiba bugün.