peki bu çıkışı neyle açıklıyolarmış.. herşeye sebep buluyolarya saçma sapan..
Printable View
peki bu çıkışı neyle açıklıyolarmış.. herşeye sebep buluyolarya saçma sapan..
başbakanımız acaba (IMF konusu için söylüyorum) gece başını yastığına koyduğunda rahat uyuyabiliyor mu? ben merak ediyorum.
küçük yatırımcı fareye döndü kedilerin kucağında eğlence oldu...
[quote=QUEEN;125928]peki bu çıkışı neyle açıklıyolarmış.. herşeye sebep buluyolarya saçma sapan..[/quote]
çıkışın düşüşün sebebi olmaz ister çıkartır ister çakar mesele onlara ayak uydurmak bunlar topluca ...................... üüüüüü
:mad:[quote=Larossıan;125926]Ağzımı bozacaklar aşağılıklarr...:mad::mad:[/quote]
,
olayın çıkış kaynagı garanti bankası..Bu onların yaptıgı kaçıncı supekulasyonnn..şu garantiden gelen mailden bahseden arkadaşlar vardı sanırım eger copy ederler ise cidden yarın beLa ları olurum...
hatırlatma : bugun çok şükür kaybetmedim.. flat idim. kıpraşmadım :) hatda çok kucuk kazandım. ama yınede çok kızgınımm.. eşşekten düşenin halini anca düşen anlar...
[QUOTE=Larossıan;125930]çıkışın düşüşün sebebi olmaz ister çıkartır ister çakar mesele onlara ayak uydurmak bunlar topluca ...................... üüüüüü[/QUOTE]
1 saatte 2000 puan çıkacak ne varmış..merak ettim..
Burdan artık düşmeli çok çıktı diye beklersek adamlar hamur gibi yoğuruyor taş kalpli duygusuz olmalı.İlk defa sistem dışı hareket ettim ama 43400 şartlı stop koydum zarar
200 puan bundan sonra sistem dışı hareket kesinlikle yok.
[quote=SEYYAH;125929]başbakanımız acaba (IMF konusu için söylüyorum) gece başını yastığına koyduğunda rahat uyuyabiliyor mu? ben merak ediyorum.
küçük yatırımcı fareye döndü kedilerin kucağında eğlence oldu...[/quote]
Al işte abı ::: dedıgım buydu öf ya :( ... siyasete hiç girmiycem elhamdurillah muslumanım emme gerisini annadın sen
[B][FONT=Arial TUR]Piyasadaki söylentilere göre kısa zaman içinde IMF ile anlaşma konusunda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Buna göre anlaşma 15 milyar dolar civarında kre[/FONT][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]di içeren, 18 aylık ve şartları daha hafif bir stand-by olabilir.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentiler, IMF Türkiye Masası şefi Rachel van Elkan’ın Türkiye ziyaretini, Hazine yetkilileri ile görüşmelerini sürdürmek üzere bir kaç gün daha uzatabileceği haberinin ardından yoğunlaştı.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentilerle birlikte tahvil piyasasında faizin sabah göre 20 baz puan gerileyerek %12.30 bileşiğe gerilediğini, IMKB-100 endeksinin 35 bin kritik direncini kırmayı denediğini ve TL’nin de bir miktar değer kazandığını görüyoruz. Piyasalarda bir süredir kısa vadede anlaşma olmayacağına (sürecin en azından Eylül-Ekim aylarına kadar uzayabileceğine) yönelik beklentilerin güçlenmiş olması nedeniyle, söylentilerin gerçekleşmesi durumunda piyasaların kısa vadede oldukça olumlu tepki vermesi beklenebilir. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR]Gelişmeleri takip ediyoruz...[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT]
[URL="http://www.garantiyatirim.com.tr/"][U][FONT=Arial TUR][COLOR=#0000ff]www.garantiyatirim.com.tr[/COLOR][/FONT][/U][/URL]
alın size garanti haberi bu spekülasyonla uctu
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#000000]Bu rapordaki veri ve grafikler güvenirliliğine inandığımız sağlam kaynaklardan derlenmiş olup, yapılan yorumlar sadece GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.‘nin görüşünü yansıtmaktadır. Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][/FONT]
[FONT=Arial TUR]ha cok pardon bırde bu yazı vardı saat 15,00 civarı dustu bu mail[/FONT]
[QUOTE=Astatin;125781]925 puan zarara stop....geçmiş olsun bana[/QUOTE]
gecmis olsun abı bu hafta benım yaptıgım zararın yanında devede kulak kalayor senınkı dert etme cıkarırsın 2 hareketlen ::: yenı gordum gecmis olsun
[QUOTE=Larossıan;125933]Burdan artık düşmeli çok çıktı diye beklersek adamlar hamur gibi yoğuruyor taş kalpli duygusuz olmalı.İlk defa sistem dışı hareket ettim ama 43400 şartlı stop koydum zarar
200 puan bundan sonra sistem dışı hareket kesinlikle yok.[/QUOTE]
Sn.Larossian neden bilmiyorum sizi Vahşi batıdaki Sn.Saraylı'ya benzetiyorum o değilsiniz öyle değilmi? Yoksa o musunuz?
[quote=AMON RA;125938]Sn.Larossian neden bilmiyorum sizi Vahşi batıdaki Sn.Saraylı'ya benzetiyorum o değilsiniz öyle değilmi? Yoksa o musunuz?[/quote]
Sayın Amon ra vahşi batı neresidir biliyorsam namerdim.:mad:Tek bildiğim yer burası.