-
[quote=VOBiX;125949]Hocam spekülasyon olsa iyi bugünkü resmen manipülasyon oldu duni fiyat hareketleri ve yalan yanlış haberle yönlendirme.
SPK uyuma ! .boks.
Görevinin başına! .boks.[/quote]
kardeş mail gercek ise ki araştırılır bulunur. manipulasyonun belgesi sayılır tek guvenmedıgım ister inanın ister inanmayın bizim kanunlar ve hukuk sistemimiz. onlar yerınde olsa dava kazanarak hayatımızı kazanırız bü ülkede..üüü
-
[quote=hexa;125879]Imf haberi asparagas görürsünüz fakat DJI artı yapar bu gece :)[/quote]
Demiştim, sabah ilk işim short nasıl açılırız acaba?
-
[QUOTE=Larossıan;125950]Amon Ra Saraylı değilim inan.[/QUOTE]
Tamam sorun yok siz cvp vermeyince açıklamak istemiyor diye düşündüm. Tarzınız çok benziyor.Sn.Saraylı'yıda zevkle ve hayretle izlerdik.Sizide izliyoruz.Ben acaba? dedim ama siz değilmişsiniz! Özür dilerim.
-
[QUOTE=VOBiX;125952]Saraylı dalga saymadan işlem yapmaz. Kendisi burada :
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url][/QUOTE]
Vobix sende az değilsin haaa! Nerden buldun burayı niye demezsin! :mad: İlla bizmi diyelim desene yav buralar var güzel iyi diye! Eyvallah bu arada :..:
-
[QUOTE=VOBiX;125952]Saraylı dalga saymadan işlem yapmaz. Kendisi burada :
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url][/QUOTE]
[QUOTE]U30 Endeks Kontratları Analizi
Çok anormal bir yukarı hareket oldu.
Bu durumda,4.B.c dalgasının yukarı yönlü devam ettiğini düşüneceğiz.
Eski zirve olan 45.850 civarındaki 45.950 noktası,4.B içindeki alt dalgalar olan a ve c için
c=1.62*a ile ortaya çıkmakta.
4.B=4.B.c dalgası bitince ,4.C için kısa pozisyon alınabilir.
4.C hedefi 41.600 civarı bir nokta olabilir.
Ama önce 4.B yi yukarda 46.000 civarı bir yerde bitirmeli.[/QUOTE]
Bu da son yorumu ikili tepe gibi bir şey olur artık bu da.
-
[QUOTE=AMON RA;125956]Vobix sende az değilsin haaa! Nerden buldun burayı niye demezsin! :mad: İlla bizmi diyelim desene yav buralar var güzel iyi diye! Eyvallah bu arada :..:[/QUOTE]
Benim kapanan forumda yazıyordu mesaj atmış daha yeni. Zaten geçen Cuam açılmış. Hem ağlamayan bebeğe emzik verilmez .dng
-
[quote=hexa;125954]Demiştim, sabah ilk işim short nasıl açılırız acaba?[/quote]
short için acele etmemek lazımmmm..sabretmek lazımm zıplayan top illaki yere düşerrrr. bir haftadır cuma cuma diyorummm..cumamızı kılalım.. hele bii demedi demee ibrahimm
-
Piyasa zaten yatay diyip kaldıracını arttıranlar varsa ve kısaları kapamaışalra bunalrın bir kısmı yarın margin call yiyecek malesef. Oyak son anlarda kısaları kapatayım diye 46700lere kadar aldı ama yetişemedi.
-
Garanti Yatırıma ve PYye "Fuat ft Yener - Night Day" şarkısını armağan ediyorum Fuatın sözleri onlara gitsin. :mad: :mad:
-
[quote=Larossıan;125933]Burdan artık düşmeli çok çıktı diye beklersek adamlar hamur gibi yoğuruyor taş kalpli duygusuz olmalı.İlk defa sistem dışı hareket ettim ama 43400 şartlı stop koydum zarar
200 puan bundan sonra sistem dışı hareket kesinlikle yok.[/quote]
ben kocaoğlan'a gündüz bir yorum yapmıştım, daha durun, kocaoğlan daha size neler gösterecek diye... siz longsunuz sanıyordum.
üzüldüm hareketi kaçırmanıza.
daha önce de söyledim, sizin sisteminiz benim histemime en çok uyan sistem. elimde olsa köşeyi döne döne köşe bırakmamış, bütün köşeleri yuvarlatmıştım. :)))
[quote=hexa;125954]Demiştim, sabah ilk işim short nasıl açılırız acaba?[/quote]
aman diyim. haberle iş yapılmaz. asparagas haberinin de bir asparagas olabileceğini unutmayın. bu habere uyup işlem yapan yeni şortçuları da "evet gerçekten anlaştık" haberiyle doğramayacaklarını bilemezsiniz...
-
Elinde 22 mayıs ile 18 hazıran arası verilerini içeren ms datası olan var mı acaba?Şuan herhangi bir gerçek zamanlı veri sağlayıcım yokta :(
-
bence bu günkü patlama pazartesi gününden beri belliydi.. dax %4 dow %3 gerilemesine rağmen biz 43,000 altına bir türlü inmedik Gün içerisinde daxın %-2 lerini gördük ama tınlamadık.. salı sabahı Fdowun %-1 ini resmen yedik gene 43,000 altına inmedik.. ayrıca iç siyaset de baya çalkalandı genelkurmay hükümet karşı karşıya geldi gitti.. genede düşmedik, düşmemiz için onca sebep varken düşmediysek bu patlama da kaçınılmaz oldu birazda göstere göstere oldu... diye düşünüyorum