5 ve 15 likte pis pupu günlükte de pis nunu var kim kimi dövecek bakalım :d
Printable View
5 ve 15 likte pis pupu günlükte de pis nunu var kim kimi dövecek bakalım :d
Üst taraf direnç tarlası gibi olduğundan yükseliş zahmetli olabilir, ama özellikle 89'u geçti mi önü açık... Bu direnç tarlası görüldüğü gibi son 2 günkü yüksek volatiliteli yatay piyasanın asıl nedeniydi.. Tekrarını dilemiyorum... üvvv... Dümdüz yeni zirveye gitsin istiyorum... üvvv... :..:
@ Stro Patro
Patron imzanı okuyunca, rahmetli sakıp sabancının bi sözü aklıma geldi.Ben çok kar etmek için uğraşmadım, elimdekini kaybetmemek için uğraştım demişti..
[quote=flexy;304310]@ Stro Patro
Patron imzanı okuyunca, rahmetli sakıp sabancının bi sözü aklıma geldi.Ben çok kar etmek için uğraşmadım, elimdekini kaybetmemek için uğraştım demişti..[/quote]
Sakıp Amca doğru demiş flexopatro... Stro der ki: Ayda 10.000 puan kazanmanın hiçbir anlamı yok, 10.025 puan kaybettikten sonra... :..:
Long devam.. Bu poza dokunmam fazla artık.. Yabancı blog'lara da bakıyorum, tüm KY camiası FED kararından sonra piyasa göçer modunda... KY camiasının haklı çıktığı görülmüş duyulmuş şey olmadığından Dow da coşar, VOB da coşar artık bence... :..:
88475 üzerine atmadan bişey olmazz
[quote=Strategist;304317]Sakıp Amca doğru demiş flexopatro... Stro der ki: Ayda 10.000 puan kazanmanın hiçbir anlamı yok, 10.025 puan kaybettikten sonra... :..:
Long devam.. Bu poza dokunmam fazla artık.. Yabancı blog'lara da bakıyorum, tüm KY camiası FED kararından sonra piyasa göçer modunda... KY camiasının haklı çıktığı görülmüş duyulmuş şey olmadığından Dow da coşar, VOB da coşar artık bence... :..:[/quote]
ustad fed kararı ne zaman açıklanacak hiç takip etmiyom haberleri :..:
[quote=a.kaya;304334]ustad fed kararı ne zaman açıklanacak hiç takip etmiyom haberleri :..:[/quote]
Akşam 10'da açıklanıcak didiydiler tvde
bu ne arkadaş yaw..atacam kafayı ha..ben braktığımda 87550 idi burası..ne şimdi bu böyle..88300 felan bi havalar...msq hala satta, aste de satta amma sinir olmuş vaziyette
akşama kadar 500 üstüne çımaz ise kapanışta şortlarım düşüş devam eder 15 likte gelen 350 de ki Long sinyalini dikkate almıyorum hiç inandırıcı gelmedi 500 üstünde ispatlasın kendini bakarız longa
[quote=flexy;304335]Akşam 10'da açıklanıcak didiydiler tvde[/quote]
Ecotakvim'de 20.15 diyor
USDFed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı (Kas)20:15
[quote=Astatin;304337]bu ne arkadaş yaw..atacam kafayı ha..ben braktığımda 87550 idi burası..ne şimdi bu böyle..88300 felan bi havalar...msq hala satta, aste de satta amma sinir olmuş vaziyette[/quote]
sorma asti 5 lik ve 15 likte deli pupu vardı sabah dedim gördüysen eğer :( dün açtığım şortu 87800 den 88150 den kapadım ühüüüü gözgöre göre 5 lik 15 lik pupu ları dikkate almadım .dngsistem sistem dedim yedik kafaya balyozu
350 den Al gelmiş 15 likte ama tırt bence bu Al sinyali kapanışa doğru 500 üstüne çıkmaz ise tekrar şortlarım yoksa sinyale uyar longlarım herhalde :..:
arkadaslar bi istatistiğe ihtiyacım var ve nette aramama ragmen bulamadım , elindeo lan varsa bana iletebilir mi ?
2010 yılı ocak itibariyle aylık açılan ve kapanan işyeri sayıları..
2008-2009 donemleri var elimde..
2010 elül ve agustos rakamlarıda mevcut ancak 2010 yılının ilk 7 ayını bi türlü bulamadım...
matriks yayınlıyor bu raporları aylık ancak suan erısım yapamıyorum matrikse .. bi şekilde elinde bu rakamlar bulunan cevap yazabilir mi .. tşkler...