-
[QUOTE=selçuklu;59526]şelale olsun abi . mümkünse ... yeter bu kadar ralli ... :) hahaha ..amacım alttan uzamak .. yedirirlermiki bana .. :D :D[/QUOTE]
olsun sakıncası yok selçuklum... :D
dediğin gibi fdow 15 dakikalık satta ama oda yukarı uyumsuz..
karışık her yer. kimi aşagı kimi yukarı uyumsuz..
saglamı 5 daklık sat verince kısalmak gibi..
ben uzuna devam şimdilik
-
Sağol sn Teo. Tüm haftasonumu çokça katkı yaptığın Fikirler kısmını okuyarak geçirdim. Paylaşmaya dönük tavrınızdan dolayı size ayrıca teşekkür ederim.
-
Ya bundadır, ya şunda, helvacının kızında diyerek, yeniden shorta geçtim
-
[QUOTE=sazan;59525]Ben de tüm bu beğendiklerim (tekniğe dayalı yorum yapanlar) ayrılıp nereye gitti diyordum. Buldum sizi. Arada bir mesaj atmamı hoş karşılarsınız umarım.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
isim benzerliği yoksa özel olarak hoşgeldiniz sn sazan...
diğer türlü sadece hoş geldiniz...:)
-
İsim benzerliği yok sn mbm. Öz Elliott'çu Sazan'ım. (Elliott ve Piyasalar)
-
Uyanıyolar yavaş yavaş ..
-
sayın sazan.. sayın caretta.... hoşgeldiniz...
kalite gittikçe artıyor... sizleri burada görmek güzel...
-
475dende bir parti kısaladık fulle yakın oldum
-
slm arkadaslar kimler kalmıs eskılerden teo mbm slmlr
-
Helvacının kızı yamuk yaptı, longa dondum...
-
[QUOTE=serkanyurttas;59538]slm arkadaslar kimler kalmıs eskılerden teo mbm slmlr[/QUOTE]
yenıden hosgeldın serkan,
-
[QUOTE=teo;59539]Helvacının kızı yamuk yaptı, longa dondum...[/QUOTE]
biraz daha sabır şimdi bağlıyorum helvacının kızını az kaldı..
-
Dow-f 9360 direncinin üzerinde kalabilirse mor kanal içerisinde olacaktır.. Bu durumda kanalın desteği şimdilik 9360 , direnci 9950 seviyelerine tekabul ediyor..
[quote=haguan;59448]Dow f 120 dakikalık grafik güncel durum
Buyrun
9360 civarı onemli nokta olarak gözüküyor.
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4577/dow120ze4.png[/IMG][/quote]
-
stop oldum .. flat izliyorum .. . üüü
-
diyer 1/2 short 37550 maliyet yaptım.Shorts benim plan tamam .. sindi stop olmak içün bekliyorum..
-
[QUOTE=serkanyurttas;59538]slm arkadaslar kimler kalmıs eskılerden teo mbm slmlr[/QUOTE]
selam serkan....hoşgeldin..
-
[quote=halojen;59536]sayın sazan.. sayın caretta.... hoşgeldiniz...
kalite gittikçe artıyor... sizleri burada görmek güzel...[/quote]
cok tesekkurler:)
ben de kisayim. bu hafta kademeli olarak dusus yonunde ilerleyecegimizi dusunuyorum. bakalim veriler nasil gelecek...
-
vadeli 15 daklıgı uyumsuz oldu aşagı yine..
spotunki zaten uyumsuz......
37500 kısaldım tekrar.....
tabii hala aldayız.. o yüzden yakın stop var..
-
uyumsuzlukların olduğu belli..ama sistem cuma dan beri al da...düşdükce düştüğümüz gibi,çıktıkca çıkabilirizde..buralardan kısa yapmak rahat geliyor..ama yükselmeninde tepesi yok..
-
[QUOTE=abka;59551]uyumsuzlukların olduğu belli..ama sistem cuma dan beri al da...düşdükce düştüğümüz gibi,çıktıkca çıkabilirizde..buralardan kısa yapmak rahat geliyor..ama yükselmeninde tepesi yok..[/QUOTE]
evet bendede aldayız hala abka..
düzeltmeyi alabilirmiyiz acaba.. derdimiz o...
spotun ve vadelinin ikisininde saatlikleri aşagı uyumsuz olunca risk aldık...
-
shorta devam bu seans icinde 37.000 goruruz diyorum su an 37.450
-
teo abi uzundamısın hala ? helvacının kızı bagladım ona gore vericekler aşagı :)
-
emtialar da yatay bantta hareket ediyor.
-
system 5 dakk short signale gecti amma dikat edin
-
kipirdamadan,kiprasmadan hatta nefes almadan shorta devam.
-
tam 525 puan zarar var bu al /sat larla, shorta gectım yenıden,aksama kadar pat olursam sanslı sayacagım kendımı...
-
[QUOTE=furkan;59555]teo abi uzundamısın hala ? helvacının kızı bagladım ona gore vericekler aşagı :)[/QUOTE]
bu kızlardan yana hıc sansım yoktur benım, yıne oynattı benı...
-
catedral abla neden burada degil, bir sorun mu oldu?
-
[QUOTE=teo;59563]bu kızlardan yana hıc sansım yoktur benım, yıne oynattı benı...[/QUOTE]
bu kızlar sever benim pokerdede boyle destedeki son kızı bile çektigim olur river da :)
-
[QUOTE=teo;59562]tam 525 puan zarar var bu al /sat larla, shorta gectım yenıden,aksama kadar pat olursam sanslı sayacagım kendımı...[/QUOTE]
Bu yataylıkta 525 puanı çıkartmak baya zor olacak gibi 37,300-37,500 arası hamakta uyur gibi gidiyor.
-
37500 oldu shorts maliyet tutyorum halen .. 5 dak system short signalde amma gün system long signalde ...
Eyer systems short signale gecmese .. shorts gün içi realiz etceyim
-
[QUOTE=hexen;59568]37500 oldu shorts maliyet tutyorum halen .. 5 dak system short signalde amma gün system long signalde ...
Eyer systems short signale gecmese .. shorts gün içi realiz etceyim[/QUOTE]
helalin var...
bende en son 37500 kısa ile bekliyorum...
spot ve vadelinin ikisininde 15 dakikalıgı sata gelmeden rahatlamayacagım...
onlarada çok var daha...
bu aşagı geliş uyumsuzluk düzeltmesimi yoksa sata geleceklermi ona bakmak lazım...15 dakikalıkların...
spot için bu seviye 35000 civarı.. spot bu seviyenin altında iken vadelide satta olursa arkaya yaslanırım...
dediğim gibi çok var daha....
-
[QUOTE=mbm;59569]helalin var...
bende en son 37500 kısa ile bekliyorum...
spot ve vadelinin ikisininde 15 dakikalıgı sata gelmeden rahatlamayacagım...
onlarada çok var daha...[/QUOTE]
saol mbm ozledim kardesim seni :)
-
[QUOTE=follow;59554]shorta devam bu seans icinde 37.000 goruruz diyorum su an 37.450[/QUOTE]
evet 37.000 gorduk.
-
ölmekte olan forum
Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz.
-
[QUOTE=VOBiX;59567]Bu yataylıkta 525 puanı çıkartmak baya zor olacak gibi 37,300-37,500 arası hamakta uyur gibi gidiyor.[/QUOTE]
bugun şanslı gunumdeyım herhalde, cıktı sımdılık...
-
[QUOTE=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz. [/QUOTE]
siz o forumda hangi isimle yazıyordunuz.....
-
36500 asayasında 15 dakk system short signal olur..amma halen long signalde..
15 dakk short signal olur eyer... system göre 36500 short acan olcak... ondan 35800 ...36000 yeresi görceyiz belki ..eyer ole olur ben ordan 37500 maliyet shorts realiz etceyim.. benim plan 35xxx realiz yeresi.. sindi 35800...36000 yeresi oldu
-
[quote=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz. [/quote]
kimleri kastediyorsunuz cetenin pesine takilanlari burada goruyoruz derken?
-
[quote=Astatin;59573]Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyor :) Mesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. [/quote]
sataşma olmasa daha iyi olacak sanırım.... amacımız kaçırmak değil kucaklamaktır...