-
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Bugün ABD'de endeks future, hisse future , endeks opsiyon ve hisse opsiyon kontratlarının son uzlaşma günü. Endeks kontratlarındaki bir sonraki vade Eylül.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Son gunlerde hep en yukarıdan kapatmaya çalışırlar deniyor..[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Sizler ne diyorsunuz[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=marakes;126045]haklısın follow..bızım vasfmız da bellı..ama cok adiler vala..ne diym..oyunun kuralı adi olmak yada onlara uyum gostermek heralde..artık onumzdkeı maclara bakıcaz..[/QUOTE]
usta onumuzdekı mac fılan yok
sahayı degıstırmek lazım
bu sahada her turlu ıbnelık var
-
Bu hareket imkb ve vob tarihimize kara bir leke olarak geçti :( Sanki Varyo mübarek, sen koskoca borsasın yaw...
-
bence yukarı hareket bıtmedı..bunlar bı yerden döndürür yine..
-
Aracı kurum dünkü karları geçmedi ama bugünkü zararları hemen geçmiş, nerdeyse MC yiyeceğim...
-
az bişey biliosam bu piasa bugün tekrar 45500 üstünü deneyecek
-
45000 uzun kapadım.. bakıyorum......çarpma günü..fiyatlar havada..
-
-
45500 üstünü hangi mantıkla deneyecek anlayamıyorum
haaa burda mantık olmadığına göre mümkündür tabiii
ş.....ler ne derse o olur çünkü
-
[QUOTE=follow;126046]maıl adresını yazarsan bızde gosterelım tepkımızı
gercı ne ıse yarayacaksa
kavatı kavata sıkayet pek mantıklı degıl gıbı[/QUOTE]
[url]http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx?action=showpage&menuid=4&pid=2[/url]
-
[quote=Astatin;126042]Ben SPK ya, Garanti Yatırımın dünkü mesajı için şikayet dilekçesi gönderdim. Mesaj ve sonrasında Garanti nin işlemlerinin incelenmesi talebiyle. Derdim kaybettiğimiz para değil, arkasından bir manipülasyon varsa ortaya çıkarılması ve bir daha benzer şey yapmayı düşünene bu düşüncesinden vazgeçirtecek derecede, suçu varsa Garantiye oturaklı bir ceza verilmesi.[/quote]
it iti ısırmaz ama ben hukuk sistemimiizin .....ne diyorum sadeceee.. böle güçluyu korudugu surece ..
-
Herhangi bir yetkiliden IMF ile ilgili resmi açıklama duyan oldu mu ?