bugun ben forum okıycam dıe kafayı yerım heralde:) her forum pazar yerine döner
Printable View
bugun ben forum okıycam dıe kafayı yerım heralde:) her forum pazar yerine döner
mantıkla iş yokkı pıyasada..ben mantık pesınde kosa kosa kaybetım cok..hukuk evet ama adam altına bnları okuyarak ıslem yapmayn yazmıs nerdyse..yanı soran olursa uarımı yaptım der gecer kenara..seref yoksunları..
[QUOTE=hilm;126064]Herhangi bir yetkiliden IMF ile ilgili resmi açıklama duyan oldu mu ?[/QUOTE]
Kravat takan yetkili oluyor, yetkili olmasa bile açıklaması etkili oluyor.
[quote=follow;126051]usta onumuzdekı mac fılan yok
[B]sahayı degıstırmek lazım[/B]
bu sahada her turlu ıbnelık var[/quote]
[quote=mozkan;125970]sistem vede histem (EW) hikayedir vobta, ben derimki bir gün [B]her vobcu forexci olacak[/B] ss formülüyle, tabi hala parası ve trade isteği kalırsa.[/quote]
maalesef haklıyız sn. follow, bu zibidilerin elinde oyuncak olmayı kabullenmemek lazımdır.
şikayet meselesine gelince, o maili atan ahmet yada mehmet her kimse sorumlu tutulur o kadar, kuruma bir şey olmaz bence, alttaki yasal uyarı notu nedeniyle.
ya dün garanti napmış ben anlamadım desem ayıp olurmu:)
bilen ve müsait olan biri bana da söyleyebilirmi ne olduğunu :)
5 dk lık periyot direniyor halen..
manipilasyon falan derken epey palazlandı piyasa teknik olarak..
dün 43 bin altına sert bir sarkma olmadan kısa açılmaz derken bugün aynı şeyi 44 bin için söyleyebiliriz..1000 puan üste destek koydu yani vob.
dünkü hareketin gücü bu vadeyi sonlandırmaya yeterli gibi geliyor bana..
ama heran herşeyin olabileceğini dün gördük,unutmamak lazım..
biz mıllet olarak ancak konusuyoruz.. her şeyı çık bılıyoruz.. bende dahılim buna hadi bu olayı mahkemeye taşıyalım desem.. en çok para kaybeden adam bile aman beni karıştırmayın der bunu bıldıklerınden bu deLLamalar istedıklerı gıbı at kosturuyorlar dun kazananlar bugun aynı sebebten kaybedebilir. bunu düşünmeyız dünku kazanç hoş gelir.. Tüm forumlarda kimse dogru dürüst bu olayı manipulaston olarak kabul etmedi..neylerse mevlam eyler bunlardan ona sıgınırım artık...
bi mail var vob trader..ımf ıle anlasma loolms 13 15 mılyar dolar arası ve cok esnek bı pırogramla dıe..bu maıl den sonra ben de baska bı forumda gordm de yazdm..sonra roketlendı vob ve endeks..
Şimdi bkele ki sistmeelr sat versin. O roketten sonra zor.
spotta tahtalar da cok kotu..acayıp carpmaya oynatıolar..bugun tam katliam gnu
[SIZE=1][B]Bu sabah ise dün son bir saatte yaşanan bu hızlı yükselişin düzeltmesi beklenmekte... [/B][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][B]Zira IMF'den gelen açıklamalar, dünkü alımları tetikleyen söz konusu spekülasyonun tersine ; henüz bir anlaşmaya varılmadığına vurgu yapıyor. [/B][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][B]Öte yandan çalışmaların devam ettiğine değinen IMF yetkilileri herhangi bir anlaşma için IMF heyetinin ülkeye gelmesi gerektiğini de hatırlattı... [/B][/SIZE]
[QUOTE=VOBiX;126073]Şimdi bkele ki sistmeelr sat versin. O roketten sonra zor.[/QUOTE]
belkim verenner vardır ::: nümüt nav