daha 1 saat gectı sankı 10 seanstı r durmadan ıslem yapıo gıbı ambale oldu kafam..
Printable View
daha 1 saat gectı sankı 10 seanstı r durmadan ıslem yapıo gıbı ambale oldu kafam..
işlem yok.. uzun devam.....
kafanızı yormayın onlara....o mail geldiği için almadılarki...
[B]canları nasıl isterse öyle..... [/B]
şimdi 46000 i deneseler kim ne diyecek........yada 42000 i
sonuçta bu piyasa bir yöne hareket etmesi lazımdı..... ömür boyu 200 puanda gidip gelecek değildi ya....
bunu [B]manik[/B] halde yaptılar hepsi bu.....
sat verene kadar uzun ben......
nihayet spotun altında işlem görmeye başladık
[QUOTE=enorton;126088]Garantinin maili falan hikaye, bundan önce iki kez daha yaptılar benzer hareketi. Biri ocak ayında diğeri de mart ayında idi. O zaman mail falan a yoktu rtada. Bu imf işi kesinleşmedikçe, bunu kullanıp daha çok spekülasyon yaparlar...[/QUOTE]
Hükümeti şikayet edelim. .dng
Ne biçim hükümetsiniz bir anlaşmaya varamadınız deyyu
[B][COLOR=blue][COLOR=red]manipülasyon [/COLOR]:borsada gerçek bilgiye sahip olmadan, piyasayı canlandırmak, fiyat yükseltmek amacıyla yanlış yönlendirmede bulunmaktır..[/COLOR][/B]
Desem bu mail suç oluştururmu ? kazananların kazançları bol ve bereketli olsun.. ben dun ve bugun flat ım hatda az da kazandımm.. butur sorunları görmezden gelmek bir daha olmayacagı anlamına gelmıyor.. inş kimse bu forumda böyle durumlardan ters de kalmaz...svg..
flat izliyorum.
[B]EE IMF ile anlaşma da yok. Daha heyet türkiye ye bile gelmemiş )[/B]
[B]Biz daha niye burda duruyoruz şimdi ? Bilen var mı...[/B]
[B]FDOW da aşağıda Dönelim tekrar 34 binlere ?* Haber yalandı... Bu yalanla küçük yatırımcı en az 10 trilyon kaybeetti. BY de kazandı.. [/B]
[B]Gitsinler new york da geçsinler bakalım bu haberi.. O haberi yazan kurumun ömür boyıu haber yapma yetkisini alırlar elinden ) Burası türkiye...[/B]
[B]Büyük balık yuttu bir kez daha. Kaç portföy sıfırlandı..[/B]
[B]Geri Dönmeyecek miyiz.. ?[/B]
Gökhan Nerde dostlar.. Cezası Bitrmedimii. Sivri yazıları olurdu mühakkak.. iyide sogerdii.. Kufrun adı günah GOkhan söv. bunlara sövmek sevapdır....
[quote=SaNCaKTaR;126093][B][COLOR=blue][COLOR=red]manipülasyon [/COLOR]:borsada gerçek bilgiye sahip olmadan, piyasayı canlandırmak, fiyat yükseltmek amacıyla yanlış yönlendirmede bulunmaktır..[/COLOR][/B]
Desem bu mail suç oluştururmu ? kazananların kazançları bol ve bereketli olsun.. ben dun ve bugun flat ım hatda az da kazandımm.. butur sorunları görmezden gelmek bir daha olmayacagı anlamına gelmıyor.. inş kimse bu forumda böyle durumlardan ters de kalmaz...svg..[/quote]
yine olmaz..alın demek baska ben bunları dusunuyorm sız de takip edin deek baskala..adamlar takip et demıs..:(
2007 eylülden(buraya kadar vobix in topiğinde var) önceki [B]yakın vade endeks 5 daklıklara [/B]ulaşan var mı..
[QUOTE=SaNCaKTaR;126096]Gökhan Nerde dostlar.. Cezası Bitrmedimii. Sivri yazıları olurdu mühakkak.. iyide sogerdii.. Kufrun adı günah GOkhan söv. bunlara sövmek sevapdır....[/QUOTE]
En son bilet bakıyordu 3. Thailand seferi için.
arkadaşlar, para kaybetme psikolojisi ile sinirinizi, kininizi anlıyorum. böyle bir harekette ben de terste kaldım bir keresinde. ve dünkü harekette de flattim, lütfen para kazandığımı düşünerek bunları yazdığımı düşünmeyin.
şunu sormak istiyorum ben.
2 gün öncesinde tüm bunları bilmeden mi işlem yapıyordunuz?
büyük balığın küçük balığı daima, ama daima yutacağını düşünmeden...
buranın Türkiye olduğunu, işlem yaparken dahi bir çok aksaklık olduğunu, hukuk sistemimizde eksiklikler olduğunu...
dünyanın her ülkelesinde, içerden bilgi sızdıran ve bu bilgileri satın alan insanların olduğunu...
paranın daima parayı çekeceğini ve dolayısıyla çok parası olanın bu işte daima daha çok şansı olduğunu...vs.vs...
daha sayfalarca yazı yazılabilir.
ama bu yazdıklarımı kabullenmeden borsalarda işlem yapan insanlar, kusura bakmasınlar ama, kaybedecekler.
ve ister inanın ister inanmayın, bu bir kehanet değildir.
bu yazıyı şikayet etmeyin anlamında yazmadım.
sadece eğer bunları kabullenmeden işlem yapıyorsanız, yanlış yerde para kazanmaya çalışıyorsunuz demektir...
bol kazançlar...