gökhan bugun gelse bı kac yıllık ceza alrıdı bence..gelmese daha iyi..
Printable View
gökhan bugun gelse bı kac yıllık ceza alrıdı bence..gelmese daha iyi..
ali babacan : kim kısa vade ile uğraşıyor ise, uzun vadede zarar görecektir.
geçen hafta piyasaya sövdüm diye 3 gün yasaklandım
sn sancaktar
özelinize bakarsanız konuyla dünle ilgili olarak birşeyler yazdım.
saat itibariyle 4:40 gönderilmiş bir mail ve piyasa durumundan bahsediyorlar.Mail eğer 1 saat kadar önce gönderilmiş olsaydı yani hareket öncesi maniplasyaonla ilgili somut bir delil elde edilmiş olurdu.
diğer taraftan tgrt de program yapan ekonomi kulisi programının yapımcısı Açıkel'ede mail atılabilir.Takip ettiğim kadarıyla hükümete yakın bir sima
[QUOTE=Vob Trader;126103]geçen hafta piyasaya sövdüm diye 3 gün yasaklandım[/QUOTE]
yuaw bende bazan ANNA nı nıyoları yeye dıyorum artık demeycem mazallah giderık gumburtuye :::
her böle sert hareket sonrası ya tepeden açılıoz ertesi gün
yada böle basarak açıp margin call saati veya gün sonu çiziolar
[QUOTE=unlimitted;126100]arkadaşlar, para kaybetme psikolojisi ile sinirinizi, kininizi anlıyorum. böyle bir harekette ben de terste kaldım bir keresinde. ve dünkü harekette de flattim, lütfen para kazandığımı düşünerek bunları yazdığımı düşünmeyin.
şunu sormak istiyorum ben.
2 gün öncesinde tüm bunları bilmeden mi işlem yapıyordunuz?
büyük balığın küçük balığı daima, ama daima yutacağını düşünmeden...
buranın Türkiye olduğunu, işlem yaparken dahi bir çok aksaklık olduğunu, hukuk sistemimizde eksiklikler olduğunu...
dünyanın her ülkelesinde, içerden bilgi sızdıran ve bu bilgileri satın alan insanların olduğunu...
paranın daima parayı çekeceğini ve dolayısıyla çok parası olanın bu işte daima daha çok şansı olduğunu...vs.vs...
daha sayfalarca yazı yazılabilir.
ama bu yazdıklarımı kabullenmeden borsalarda işlem yapan insanlar, kusura bakmasınlar ama, kaybedecekler.
ve ister inanın ister inanmayın, bu bir kehanet değildir.
bu yazıyı şikayet etmeyin anlamında yazmadım.
sadece eğer bunları kabullenmeden işlem yapıyorsanız, yanlış yerde para kazanmaya çalışıyorsunuz demektir...
bol kazançlar...[/QUOTE]
Konsey'de Tuncay dedi ki Samuel bana şantaj yaptı. Nizamettin dedi ki "İspatla. Samuel teyp kaydıyla iddiasını kanıtladı. Sen de kanıtla dikkate alalım." Konsey de biliyordu şantaj olayını.
Arkadaşlar da o zaman Tuncay gibi idi delil (mail) yoktu, şimdi delil ele geçince Samuel gibi oldular.
[SIZE="1"](Aaaa yoksa Kurtlar Vadisi kafa kopartmayı silah kullanmayı özendirmiyor da gizli mesajlarını silahla mı örtbas ediyor. Körlerin fili tanımlaması gibidir Kurtlar Vadişsi siteyen istediği gibi algılar.)[/SIZE]
[QUOTE=ccarcabuk;126104]sn sancaktar
özelinize bakarsanız konuyla dünle ilgili olarak birşeyler yazdım.
saat itibariyle 4:40 gönderilmiş bir mail ve piyasa durumundan bahsediyorlar.Mail eğer 1 saat kadar önce gönderilmiş olsaydı yani hareket öncesi maniplasyaonla ilgili somut bir delil elde edilmiş olurdu.
diğer taraftan tgrt de program yapan ekonomi kulisi programının yapımcısı Açıkel'ede mail atılabilir.Takip ettiğim kadarıyla hükümete yakın bir sima[/QUOTE]
Mail sisteminin saati birebir aynı olmayabilir. Zaten insider olayından ya da bu tür haberlerden en son maili alan küçük yatırımcıalr haberdar olur ki önceden açıaln pozsiyonalrı devralabilsinler. HSBCnin yanlışlıkla(!) 50.000i çizdiği gün raporu çıkmadı mı?
[URL="http://img199.imageshack.us/i/screenhunter4g.png/]"][URL=http://img199.imageshack.us/i/screenhunter4g.png/][/URL][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8711/screenhunter4g.png[/IMG][/URL]
5-15
Yükslen takoz mu var 5 dklıkalrda yoksa flama ya da boynu yukarı eğilimli TOBO mu yapacaklar. İşte teknik analiz isteyen pzosiyonuna göre görsün.
dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?
Para Giriş Çıkışı verebilecek varmı ?