-
[QUOTE=fXci;126111]dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?[/QUOTE]
Bak onun fayf minutlarda TOBO var işte.
FDOWun 08:15 ve 08:30 çıbıkalı yukarıda asılı kalmış.
-
Yatay piyasayı 1500 puan yukarı mı öteledik acep Recep?
-
[quote=fXci;126111]dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?[/quote]
Vade değişimi oluyo. Kedi dir o kedi::: (9-9:05 barları arası bende de var)
Kovala bakem :::
-
[quote=erkan.;126112]Para Giriş Çıkışı verebilecek varmı ?[/quote]
Sancaktar sana diyo :..:
-
[QUOTE=VOBiX;126113]Bak onun fayf minutlarda TOBO var işte.[/QUOTE]
dow fıçırt fayv münütmüü _??? ::: ben oaa siksti münütten aşaaa bakmam gayri
-
[quote=unlimitted;126116]Sancaktar sana diyo :..:[/quote]
[I]Paragc5 -528,939
paragc8 -1,371,106
paragc10 -2,381,839[/I]
-
[QUOTE=excali;126115]Vade değişimi oluyo. Kedi dir o kedi::: (9-9:05 barları arası bende de var)
Kovala bakem :::[/QUOTE]
çok el[B]isabetli[/B] değişim yapmışlar gayri tam kanal desteğinden başlatmış ::: grafsını gondersem inanmassııız gayri dur gönderem abide gör
-
[QUOTE=fXci;126119]çok el[B]isabetli[/B] değişim yapmışlar gayri tam kanal desteğinden başlatmış ::: grafsını gondersem inanmassııız gayri dur gönderem abide gör[/QUOTE]
İşte Dow future yeni vade kanal desteğinden nokta atışıyla açılış
8480 altı 8250ye götürür emme halen kıramadı getti...::: kırmazsa yukarı ataklardan korkalım gayri.. kırarsa aşaya yuvarlarık
[IMG]http://i44.tinypic.com/2hp3xjt.png[/IMG]
-
Sazan 44.8'de EW portföyde açılmış short'ları yine aynı fiyattan (44.80) kapatır. UV portföy 10/10 short devam eder.
-
[B]İddialar iyice ayyuka çıkınca. [/B]
[B] Hele hükümetten biri çıkıp da IMF ile yakın zamanda anlaşma felan olamayacağını söylerse[/B]
[B]Pazartesi ciddi bir çöküş bekliyorum yüzde 5 e yakın..[/B]
[B]Dow da 8500 lerin altını tekrar geri dönerse bir kara pazartesi daha olur mu acaba ?[/B]
[B]B yatırımclar ler şimdi anlaşmışlardır. [U]Ben şimdi yetkili olsam[/U] versin bi spek. bana 250 bin usd herkese söyleyeyim.. IMF ile yakın zamanda anlaşma yok diye. 5 kelime... kelimesi 50 bin usd eder..[/B]
[B]Biri mahkemeye verse nasıl olsa 2-3 yıl sürer. Nasıl olsa cezası yok. Borsayı 5000 puan düşürürüm..Aldığım para da cebime kalır.[/B]
[B]Hadi bunu da spekülasyon yazsınlar.. Bi dönem baykal ile temizel çok yapardı bunu... Biz anca forumda yazar dururuz..[/B]
[B]öğlen toplantı yaparlar... saat 3-4 sularında bi devlet büyüğümüzden böyle bir açıklama bekliyorum.[/B]
-
[QUOTE=fXci;126120]İşte Dow future yeni vade kanal desteğinden nokta atışıyla açılış
8480 altı 8250ye götürür emme halen kıramadı getti...::: kırmazsa yukarı ataklardan korkalım gayri.. kırarsa aşaya yuvarlarık
[IMG]http://i44.tinypic.com/2hp3xjt.png[/IMG][/QUOTE]
genelde yeni vadeyle gelen boşluklar kapanır emme bu kapanırmı bilmem :::
-
dax mızmızlanıyor 4850 gecerse burasını dunku tepeyi gecer.