-
Sayın Mbm,Kayahan,Fellow,Vob Trader ve Teo müneccimmidir?
Değildir!
Peki ne yapar bu arkadaşlar, sadece fikirlerini söylerler, Fikirlerimiz sevişmek zorundamıdır.
Değildir.
Peki o zaman niye birbirlerimize laf atıyoruz.Aslında atmıyoruz.Zarar ettiğimiz pozisyonlarda,nazımızın geçtiği arkadaşlarımıza sataşıyoruz.
Luzum yok,Her pozisyonda kar etmek zaten mümkün değil, Kumarı bırakalım trade yapalım.
Haber geçmişi anlatır.Güncel değildir.Güncel olan şu anki oluşacak bardır.
Geçmişi değiştiremeyiz.Batan batar,kalan kalır,Kapitalizm yüzüdür bu.
Sıkmayın canınızı, ky bu forumda kazanır,Mbm ve diğer arkadaşlarımız uyarılarını gördüklerini yazdığı sürece kimseye bir şey olmaz.
Nasreddin Hoca'nın dediği gibi herkes haklı sonuçta, hangi yönden bakıldığına bakar...
-
Sayın Mbm,Kayahan,Fellow,Vob Trader ve Teo müneccimmidir?
Değildir!
Peki ne yapar bu arkadaşlar, sadece fikirlerini söylerler, Fikirlerimiz sevişmek zorundamıdır.
Değildir.
Peki o zaman niye birbirlerimize laf atıyoruz.Aslında atmıyoruz.Zarar ettiğimiz pozisyonlarda,nazımızın geçtiği arkadaşlarımıza sataşıyoruz.
Luzum yok,Her pozisyonda kar etmek zaten mümkün değil, Kumarı bırakalım trade yapalım.
Haber geçmişi anlatır.Güncel değildir.Güncel olan şu anki oluşacak bardır.
Geçmişi değiştiremeyiz.Batan batar,kalan kalır,Kapitalizm yüzüdür bu.
Sıkmayın canınızı, ky bu forumda kazanır,Mbm ve diğer arkadaşlarımız uyarılarını gördüklerini yazdığı sürece kimseye bir şey olmaz.
Nasreddin Hoca'nın dediği gibi herkes haklı sonuçta, hangi yönden bakıldığına bakar...
-
sayın mbm... durmak yok.. yola devam lütfen :)
-
sayın mbm... durmak yok.. yola devam lütfen :)
-
evet 35200 üzerinde kalmaya başarabilen endeks yüksek olasılıkla tekrar [B]36bin üzerini[/B] deneyecektir...
FAKAT... 37bin seviyesi geçilmeden yapılacak yeni long maliyetler üzebilir...
dünkü görüşümü koruyorum...36.xxx seviyeleri benim için satış fırsatıdır....
-
evet 35200 üzerinde kalmaya başarabilen endeks yüksek olasılıkla tekrar [B]36bin üzerini[/B] deneyecektir...
FAKAT... 37bin seviyesi geçilmeden yapılacak yeni long maliyetler üzebilir...
dünkü görüşümü koruyorum...36.xxx seviyeleri benim için satış fırsatıdır....
-
ben sık sık ekranda olamıyorum dün de uzun süre yokdum gece geldim bir baktım sataşma yapılmış gün boyu yazıyı görüp ilk sibirle gece ne geldiyse yazdım. hatalı da olabilirim ama tartışmadan sonra küstüm oynamıyorum tarzı bi hareket de hoş deil
-
ben sık sık ekranda olamıyorum dün de uzun süre yokdum gece geldim bir baktım sataşma yapılmış gün boyu yazıyı görüp ilk sibirle gece ne geldiyse yazdım. hatalı da olabilirim ama tartışmadan sonra küstüm oynamıyorum tarzı bi hareket de hoş deil
-
arkadaşlar günaydın herkese Amerikadan :)
burada daha aksam 23:36. özledim sizi yaw kapısmayın polemik yapmayın mubarekler :)
amerikaya short geldim
long oldum 43200den, sonra short
dün 43050den longdum
şimdi açılışla shorta çevirdim
short uyuyacam az sonra
sabaha kadar fakirlesmeyiz insallah
-
arkadaşlar günaydın herkese Amerikadan :)
burada daha aksam 23:36. özledim sizi yaw kapısmayın polemik yapmayın mubarekler :)
amerikaya short geldim
long oldum 43200den, sonra short
dün 43050den longdum
şimdi açılışla shorta çevirdim
short uyuyacam az sonra
sabaha kadar fakirlesmeyiz insallah
-
Günaydinlar Fler +0,40 Göstersede 10960 Dow Kapanisinda Usd Yen Simdilik Eksi Almanyaya Bakar Durum Heralde
-
Günaydinlar Fler +0,40 Göstersede 10960 Dow Kapanisinda Usd Yen Simdilik Eksi Almanyaya Bakar Durum Heralde