Arkadaşlar artık tartışma oluşmaması için yazılanları teker teker okuyorum. Tartışma yaratmamaya çalışalım.
Saygılar.
HeLLiM
Printable View
Arkadaşlar artık tartışma oluşmaması için yazılanları teker teker okuyorum. Tartışma yaratmamaya çalışalım.
Saygılar.
HeLLiM
[quote=mbm;59575]siz o forumda hangi isimle yazıyordunuz.....[/quote]
pikidap :) ... Birini gerçeklerle yüzyüze getirdim diye 4 gün için banlandım :) Tahin edeceğin üzere o biri, forum üyesi görüntüsü altında ancak moderatörlerle ense parmak ilişkisi içinde olan head of the looser club idi...İşin komik tarafı ne biliyor musun..Banlama nedeni olarak "hakaret" ve "aşağılama" yapmış olmamı göstermiş, moderatör ipe un Serenler efendi..Ve banlamaya neden olduğu söylenen mesajımda uzaktan yakından aşağılama ile ilgili olan bir kelimecik dahi yoktu.. İşin daha komik tarafı, niye FX yazıyorsun diye eleştirildiğim ilk mesaja yanıt yazmamdan 2 dakika sonra söz konusu head of looser belirdi forumda :) Bilmem anlatabildim mi, moderatör ve üye görüntüsü altındai çete üyeliği ilişkisini :)
Gerçi sonra burdaki arkadaşlarda teyit etttiler bener şey onların başlarına da gelmiş.. Çeteden birini eleştirdinmi anında saldırıyormuş çete. :)
Bugun Dow 16:30 damı acılıyor, onlardamı duzelttı saatı...
37425 yarıyı flatladım.....
[quote=HeLLiM;59579]Arkadaşlar artık tartışma oluşmaması için yazılanları teker teker okuyorum. Tartışma yaratmamaya çalışalım.
Saygılar.
HeLLiM[/quote]
ok..
bizden de saygılar..
[QUOTE=Astatin;59580]pikidap :) ... Birini gerçeklerle yüzyüze getirdim diye 4 gün için banlandım :) Tahin edeceğin üzere o biri, forum üyesi görüntüsü altında ancak moderatörlerle ense parmak ilişkisi içinde olan head of the looser club idi...İşin komik tarafı ne biliyor musun..Banlama nedeni olarak "hakaret" ve "aşağılama" yapmış olmamı göstermiş, moderatör ipe un Serenler efendi..Ve banlamaya neden olduğu söylenen mesajımda uzaktan yakından aşağılama ile ilgili olan bir kelimecik dahi yoktu.. İşin daha komik tarafı, niye FX yazıyorsun diye eleştirildiğim ilk mesaja yanıt yazmamdan 2 dakika sonra söz konusu head of looser belirdi forumda :) Bilmem anlatabildim mi, moderatör ve üye görüntüsü altındai çete üyeliği ilişkisini :)
Gerçi sonra burdaki arkadaşlarda teyit etttiler bener şey onların başlarına da gelmiş.. Çeteden birini eleştirdinmi anında saldırıyormuş çete. :)[/QUOTE]
tahmin ettim...
yalnız yazılarınız orda çok espri yüklü ve pozitifti...
burda biraz agresif buldum sizi..
espri yönünüze hayranım bu arada......
durmak yok nefes almakta yok shorta devam.
Moderatör de olmak zor valla, Allah yadımcınız olsun... 1,05 den aldığım Asyab ları 1,25 ten sattım. 1,51 oldu :(
[quote=mbm;59584]tahmin ettim...
yalnız yazılarınız orda çok espri yüklü ve pozitifti...
burda biraz agresif buldum sizi..
espri yönünüze hayranım bu arada......[/quote]
:) Burda agresif değilim yahu. Agresifliğim çetelere karşıdır :) Siz orda hangi nick ile var idiniz :)
[quote=Astatin;59580]pikidap :) ... Birini gerçeklerle yüzyüze getirdim diye 4 gün için banlandım :) Tahin edeceğin üzere o biri, forum üyesi görüntüsü altında ancak moderatörlerle ense parmak ilişkisi içinde olan head of the looser club idi...İşin komik tarafı ne biliyor musun..Banlama nedeni olarak "hakaret" ve "aşağılama" yapmış olmamı göstermiş, moderatör ipe un Serenler efendi..Ve banlamaya neden olduğu söylenen mesajımda uzaktan yakından aşağılama ile ilgili olan bir kelimecik dahi yoktu.. İşin daha komik tarafı, niye FX yazıyorsun diye eleştirildiğim ilk mesaja yanıt yazmamdan 2 dakika sonra söz konusu head of looser belirdi forumda :) Bilmem anlatabildim mi, moderatör ve üye görüntüsü altındai çete üyeliği ilişkisini :)
Gerçi sonra burdaki arkadaşlarda teyit etttiler bener şey onların başlarına da gelmiş.. Çeteden birini eleştirdinmi anında saldırıyormuş çete. :)[/quote]
diğer sitede yaşanmış sorunları orada bıraksak olmaz mı sn.pikidap? siz de hoşgeldiniz bu arada... :)
burada geçmişte gerginlikler yaşamış fakat şu an kardeş kardeş birlikte yorum yapan fikir alışverişinde bulunan arkadaşlarımız var... çözülmeyecek sorun yoktur... biraz hoşgörü iyiniyet yeterli...
yurtdışı biraz tepecek gibi yukarı...uyumsuzluktan
bizimde 15 ler sata gelmedi henüz...
o yüzden yarısını 425 den flatlamıştım...
teperse bizimkiside 37000 e doğru tekrar kısalacagım o yarıyı...
diğer türlü 15 sata gelince kısaları fullerim...
[quote=halojen;59588]diğer sitede yaşanmış sorunları orada bıraksak olmaz mı sn.pikidap? siz de hoşgeldiniz bu arada... :)
burada geçmişte gerginlikler yaşamış fakat şu an kardeş kardeş birlikte yorum yapan fikir alışverişinde bulunan arkadaşlarımız var... çözülmeyecek sorun yoktur... biraz hoşgörü iyiniyet yeterli...[/quote]
bıraktık bile sayın halojen :) kendi adıma bende kötü niyet hiç bir zaman olmadı..ancak tezgahları bozmak da önemli :) konu çözülememiş bir sorun değil di takdir edersin ki :) .."organize işler" di :) Neyse kapattım bu konuyu
[quote=Astatin;59591]bıraktık bile sayın halojen :) kendi adıma bende kötü niyet hiç bir zaman olmadı..ancak tezgahları bozmak da önemli :) konu çözülememiş bir sorun değil di takdir edersin ki :) .."organize işler" di :) Neyse kapattım bu konuyu[/quote]
size de bu yakışır... boşverelim diğer "demokratik" siteyi... burdaki ortam gibisi yok... tekrar hoşgeldiniz...
[QUOTE=mbm;59590]yurtdışı biraz tepecek gibi yukarı...uyumsuzluktan
bizimde 15 ler sata gelmedi henüz...
o yüzden yarısını 425 den flatlamıştım...
teperse bizimkiside 37000 e doğru tekrar kısalacagım o yarıyı...
diğer türlü 15 sata gelince kısaları fullerim...[/QUOTE]
güzel plan mbm.. aklımdan gecti benim aynısı amma yatyorum ben.. cok yoruldum cunki :) 300-500 point az olsun amma yormasın.. gectiyimiz harkets cok sabır zoladı benim
hexen dostum ...36575 den kısalar tekrar full.... 425 flat yarımı 575 den yerine koydum..
bekleyemedim...
36400 altında en az 500 puan daha var gibi..
sıkıntı yurtdışı uyumsuzluktan tepebilir yukarı...
ya acil işim çıktı flat kaldım .....37.650 de stop olmuştum .. çok üzüldüm ama ... üüü
dow bu aksam cok buyuk arti yapmadigi takdirde yarin 36.000 goruruz diyorum.
[QUOTE=selçuklu;59596]ya acil işim çıktı flat kaldım .....37.650 de stop olmuştum .. çok üzüldüm ama ... üüü[/QUOTE]
aklım sendeydi.. stoplamıştı selçuklu kısaları..ne yaptıki diye...
kısmet...
aldıgın 7500 puana say...:D
[QUOTE=follow;59597]dow bu aksam cok buyuk arti yapmadigi takdirde yarin 36.000 goruruz diyorum.[/QUOTE]
bugun 36000 gorucegimizi düşünüyorum siz yarın için mi diyorsunuz ?
[QUOTE=mbm;59598]aklım sendeydi.. stoplamıştı selçuklu kısaları..ne yaptıki diye...
kısmet...
aldıgın 7500 puana say...:D[/QUOTE]
evet kısmet..... yedirmezler bana demiştim ama .... haha :D.. neyse flat devam istirahate çekildim .. 15 dakka sistem sat vermedi daha o da sat versin kısa denerim .. belki ...
spot 35000 altında vadeli 36300 altında [B]beraber[/B] olurlarlarsa kısalı günler başlar yeniden..
diğer türlü kısalarla tedirginim hala.........
hadi ver elini 35000 altına spot....
[QUOTE=furkan;59600]bugun 36000 gorucegimizi düşünüyorum siz yarın için mi diyorsunuz ?[/QUOTE]
bugun 36 gormez bence(gorursede hayir demem) ancak cok zor zaten grafiktede 36.500 biraz destek yapacak gibi duruyor
dow yukari yonde surpriz yapmazsa gece,yarin kesin gibi birsey diyebilirim 36.
dow saatlikleri aşagı uyumsuz kapattı..
daha öncede yazdıgım gibi 9000 e dogru seans içi bir çekilme olasıda...
seçim öncesi.. kapanış nasıl olur..muamma...
9000 altı kapatırsada dowunda pili biter....
36000 üzeri hala yukarı potansiyel var uzun için
ben kırgındım sevgili moderatör arkadaşlara güya.. yine bir sürü yazı yazmışım......:)
36.525 kısaldım ... stoploss 36.700.... vadeli 15 aşağı doğru flama gibi .. kırılırsa .. 36000 tutmaz bence ...
bu arada bankalarasi dolar 1.543 seviyesinde
[QUOTE=selçuklu;59608]36.525 kısaldım ... stoploss 36.700.... vadeli 15 aşağı doğru flama gibi .. kırılırsa .. 36000 tutmaz bence ...[/QUOTE]
o yüzden dedim zaten.. 36400 kırılırsa aşagı en az 500 puan ihtimali var diye..
bu arada 15 dakikalıgın sata gelmeside cabası olur...
şu fdow ve daxdaki 15 daklık yukarı uyumsuzlugu
ekarte edemedik daha bu arada...
tepeceklerse tepselerde bizde işimize baksak...
Bayram sonrasında işlerim dolayısı ile foruma ve piyasaya bakmaya fazla vakit ayırmadım bir türlü ve bu durumum devam ediyor, sanırım gitgide piyasadan uzaklaşacağım bu gidişle, ama yinede son günlerde piyasaya bakmaya vakit buldukça buralarda olmaya çalışıyorum.
Endeks 30 için 35500 seviyeleri benimsenmiş görülüyor, buna göre vadelide spot un bu rakam altına sarktığı zamanlar uzun için alım fırsatı niteliğinde görülüyor, önümüzdeki bikaç hafta olumluğun devam edeceği senaryosuna göre imkb 100 ün arada bir ralli havasında yukarı yapmasını beklediğimden, geceleri kısada kalmak riskli bir döneme girmişiz görülüyor,
Tüm bunlar, yurt dışı takibiyle desteklenmeli diyorum, dow 8765 seviyesi aşağı kırılmadanda tehlike oluşmaz, kırılırsa dikkatli olmalı ve uzun tehlikeli olur diyebiliriz.
SPOT 30 için 35500 altında stoploss seviyesi olarak 32500 seviyeleri belirgin şekilde burada stop yap diyor, vadeliyi buna göre takibetmeli.
Bu yorum stoploss kullanmayanlar için tehlikeli olabilir, stoploss anlayışını devreye sokmayan bu piyasada olmasa çok daha iyi.
Endeks 100 için önümüzdeki haftalarda 40000 seviyesinin denenebileceğini tahmin ediyorum:) saygılar.
fdjı gevşemiyor yukarı ihtimal daha yüksek,long devam...
oy oy oy isler degisiyor satis geliyo
[QUOTE=ALTAN1;59612]fdjı gevşemiyor yukarı ihtimal daha yüksek,long devam...[/QUOTE]
fdowda flama 15 dakkalıkta..
gevşerse fena gevşer yalnız...:D ama uyumsuz o ayrı...
[quote=mbm;59606]ben kırgındım sevgili moderatör arkadaşlara güya.. yine bir sürü yazı yazmışım......:)[/quote]
soruma yanıt vermediniz sayın mbm..siz diğer "ortamda" hangi nick ile yazmaktaydınız
aynen katılıyorum fakat geçen gün elması bile aşağı kırmadılar sn.mbm...
[QUOTE=Astatin;59616]soruma yanıt vermediniz sayın mbm..siz diğer "ortamda" hangi nick ile yazmaktaydınız[/QUOTE]
dedim ya espri yeteneginize hayranım diye...:)
yok gerçekten bilmeden soruyorsanız siz çok yenisiniz o zaman...
o dediğiniz çetedeki aynı kişiler tarafından komploya kurban gittik....
[QUOTE=selçuklu;59608]36.525 kısaldım ... stoploss 36.700.... vadeli 15 aşağı doğru flama gibi .. kırılırsa .. 36000 tutmaz bence ...[/QUOTE]
flama kırıldı .. eğer flamaysa .. 36000 altı görmesi lazım .. yok flama görünümlü başka bir ucube formasyonsa bilemem ... haha :D :D ... bu arada 15 dk paimei sistemde sata geçti....
[QUOTE=ALTAN1;59617]aynen katılıyorum fakat geçen gün elması bile aşağı kırmadılar sn.mbm...[/QUOTE]
elması burda yazdılar.. ben katılımcı değildim o vakit.. izliyordum..
ama kırılmayacagım diye bagırıyordu..
[QUOTE=caretta;59564]catedral abla neden burada degil, bir sorun mu oldu?[/QUOTE]
Hoşgeldin sn. caretta :)
Sanırım piyasa biraz sn. catedral e göre değil, malum boğalar tepiniyor.
[QUOTE=teo;59581]Bugun Dow 16:30 damı acılıyor, onlardamı duzelttı saatı...[/QUOTE]
evet düzelttiler saat farklılığı sadece geçen haftaya aitti. Şanslı olmanıza sevindim. İnsanın uykusu geliyor yatay bandda.