aklıma gelmısken yazyım vst kulanırken net bı anda gelıp gttgnde sorun yasıyan olursa;ctrl+akt+del den ipclient ve vst yı sonlandırı yenıden vst yı baslatabılr..dıger turlu sıstem kendı kendıne kapanmasını beklıo ve zaman kaybı oluor..
Printable View
aklıma gelmısken yazyım vst kulanırken net bı anda gelıp gttgnde sorun yasıyan olursa;ctrl+akt+del den ipclient ve vst yı sonlandırı yenıden vst yı baslatabılr..dıger turlu sıstem kendı kendıne kapanmasını beklıo ve zaman kaybı oluor..
aslında suç yatırımcı da yani bizde. dün uzlaşmaya göre 2400 net aldım. işde nefis böle bişey geceye pozda gittim bugün ucurduk 1ooo puanı geriye. oysaki dün yeter bereket versin diye flatlasak da şükür desek bugün 1ooo puanımız da cepde olcakdı. ALLAH az verip üzdürmeyeyim çok verip azdırmayayım hesabıyla bizi imtihan ediyor kanımca.
evet vobtrader ..kendı adıma kesınlıkle katılıyorum..hanı eskıden derlerdı ya salatalıklık parayla mı dıe..artık parayla olanını da gördüm:)...yine dıyorum kendı adıma..
[QUOTE=marakes;126162]aklıma gelmısken yazyım vst kulanırken net bı anda gelıp gttgnde sorun yasıyan olursa;ctrl+akt+del den ipclient ve vst yı sonlandırı yenıden vst yı baslatabılr..dıger turlu sıstem kendı kendıne kapanmasını beklıo ve zaman kaybı oluor..[/QUOTE]
Daha öncede muhabbeti oldu bu vst nedir?
vst vob da hızlı işlem yapılabılmesı ıcn olstrulms bı platform...matriks e gore daha pratik ve daha sorunsuz
5,15,60 hala hepsi alda..
sat veren sistem var mı.
[QUOTE=marakes;126166]vst vob da hızlı işlem yapılabılmesı ıcn olstrulms bı platform...matriks e gore daha pratik ve daha sorunsuz[/QUOTE]
Bir kurumamı ait yoksam bağımsız bir platformmu?
[quote=AMON RA;126168]Bir kurumamı ait yoksam bağımsız bir platformmu?[/quote]
sanmıorm hepsi aynı platforma baglanabılıo..yanlız alabılmek icn bıraz kotu konusmanız lazım yada aracı kurmdakılrın yatırmcı sevgısıyle dolup tasması lazım..aksı takdirde matriks i servis ediyolar onceden
sabah ilk 5 dakikadan sonra vob neredeyse yatayda...fiyat yatay..ama apsd -10.000 e yaklaştı...
[QUOTE=marakes;126169]sanmıorm hepsi aynı platforma baglanabılıo..yanlız alabılmek icn bıraz kotu konusmanız lazım yada aracı kurmdakılrın yatırmcı sevgısıyle dolup tasması lazım..aksı takdirde matriks i servis ediyolar onceden[/QUOTE]
Teşekkürler marakes konu hakkında daha fazla bilgin varsa özelden yollarsan sevinirim!
özelden online görünen arkadaşa mesaj attığınızda cevap vermeyince kızmayın. çünkü aşağıda online gözüken arkadaşlar aslında offline da olabilir. çünkü sistem forumdan
log out olmamıza izin vermiyor.
[QUOTE=AMON RA;126165]Daha öncede muhabbeti oldu bu vst nedir?[/QUOTE]
Sankoda VOBclient var ya onun yaptıkalrını yapan alternatif program. TERA ve MARBS da var bildiğim akdarıyla tabi onu da yanlış bilmiyorsam.