[quote=jerfin;126212]yok canım senin elebaşı olduğunu falan ima etmedim ben..:..::p.dng[/quote]
Aman gözünü seveyım, mıllet barut gıbı, 1 hafta mola, ortam uygun olunca ben sana işaret verırım
Printable View
[quote=jerfin;126212]yok canım senin elebaşı olduğunu falan ima etmedim ben..:..::p.dng[/quote]
Aman gözünü seveyım, mıllet barut gıbı, 1 hafta mola, ortam uygun olunca ben sana işaret verırım
YILMAZ:SIMDI COK SUKUR TURKIYE SAGLAM AMA DUNYADA BIR KRIZ VAR.
:)hamdolsun durmuş başkan:)
şimdilik ve hala uzun devam......
bakalım coşkuyu ne tarafa vereceklar..çoşkusuz olmaz.....
Dünkü sacmalıktan sonra sadece kuyrugu dık tutmaya calısıyorlar, rallı mallı yok (elbette bence)
siestadan geldim..bıraktığımız yerdeymiş vob..yine yatayda bezdiriyo...45 üstüne atamamış..bugün menüde tavuk şinitsel pilav salata var..pamık sana ekmek arası şinitsel..
[QUOTE=tuareg;126215]Aman gözünü seveyım, mıllet barut gıbı, 1 hafta mola, ortam uygun olunca ben sana işaret verırım[/QUOTE]
bütün forum suçluyu bulduk diye üzerine saldırıyormuş..::: dur ben biraz daha ateş vereyim, ipte sallanasun..:..:.dng
[quote=sazan;126214]::: Manntııı :::[/quote]
mantı soslu smile bunu ekleseler forume ne gözel olur [IMG]http://i43.tinypic.com/2cz8pab.png[/IMG]
[QUOTE=mbm;126217]şimdilik ve hala uzun devam......
bakalım coşkuyu ne tarafa vereceklar..çoşkusuz olmaz.....[/QUOTE]
nerelerdesin sevgili mbm... bak sen gittin ne hale geldik, çok feci patakladılar bizi..üüüüüü:..::..:
yabancılar tatile girdi galiba
pasiflerde bile yoklar
yatay kapanacak sanki
yataylık longları güçlendirir
ben short açtım
[quote=jerfin;126220]bütün forum suçluyu bulduk diye üzerine saldırıyormuş..::: dur ben biraz daha ateş vereyim, ipte sallanasun..:..:.dng[/quote]
Ne istersın, söyle yeter sakın milletı fiştikleme, her türlü şantaja açığım, gözünü seveyım yapma, valla bir giderim bir hafta gelmem:(:(:(
[QUOTE=sazan;126214]::: Manntııı :::[/QUOTE]
şimdi bay sazan yeni bir pataklama safhasına hazırlanın mı demek istiyor..:confused::confused::..::eek:
[QUOTE=jerfin;126222]nerelerdesin sevgili mbm... bak sen gittin ne hale geldik, çok feci patakladılar bizi..üüüüüü:..::..:[/QUOTE]
pasif tarafa geçtim... ha haa
10 gündür kimleri bezdirmedilerki...dün agzımıza biraz bal sürdüler..
bugun de onu geri almak için ugraşıyorlar.....:):)