-
[QUOTE=selçuklu;59619]flama kırıldı .. eğer flamaysa .. 36000 altı görmesi lazım .. yok flama görünümlü başka bir ucube formasyonsa bilemem ... haha :D :D ... bu arada 15 dk paimei sistemde sata geçti....[/QUOTE]
vadeli 5 daklık uyumsuzlugu yedik resmen...
flama kırıldı gibi yapıp 300 de uyumsuz oldu.....ve tepti 250 puan...
neyse bekleriz biz....:D
5 daklık ala gelene kadar kısaya devam...
[B]spot 35000 altı olmazsan darılırım sana...[/B] 35000 altı kapat.. bizde paşa paşa geceye kısa gidelim eve..
-
[quote=mbm;59618]dedim ya espri yeteneginize hayranım diye...:)
yok gerçekten bilmeden soruyorsanız siz çok yenisiniz o zaman...
o dediğiniz çetedeki aynı kişiler tarafından komploya kurban gittik....[/quote]
"espri yeteneğinize hayranım" cümlesini hatırlıyorum ama kime ait olduğunu hatırlıyamıyorum :) forumdaşlar ksuura bakmasın çünkü 50 mesajı doldurmadığım için MBM ye özel mesaj atamıyorum.. :) MBM, sen yine de de bana nickini de:)
-
Sn, mbm, pikidap orada bi hayli yeni benim hatırladığım kadarıyla, ama hızlı yenilerden, katılımcı bir yapısı var, sizi tanımaması doğaldır:).
Bu arada, sizde hoşgeldiniz sn. astatin
-
[QUOTE=Astatin;59625]"espri yeteneğinize hayranım" cümlesini hatırlıyorum ama kime ait olduğunu hatırlıyamıyorum :) forumdaşlar ksuura bakmasın çünkü 50 mesajı doldurmadığım için MBM ye özel mesaj atamıyorum.. :) MBM, sen yine de de bana nickini :)[/QUOTE]
aynıydı ya nicki .. gene mbmydi orda.. bu arada hoşgeldiniz .. .
-
[QUOTE=Astatin;59580]pikidap :) ... [/QUOTE]
Mr Spak yok mu? Avatar boş kalmış.
Siz 4 günle yırtmışsınız ben 2 yıl ban yedim mecburi ziyaretçiyim.
-
[QUOTE=selçuklu;59619]flama kırıldı .. eğer flamaysa .. 36000 altı görmesi lazım .. yok flama görünümlü başka bir ucube formasyonsa bilemem ... haha :D :D ... [B]bu arada 15 dk paimei sistemde sata geçti..[/B]..[/QUOTE]
spot 15 dakikalıkta sata geçmezse güvenmem bunlara ben..
-
37500 maliyet shorts ... 36475 realiz etim flat yatcayım gece
-
[QUOTE=Astatin;59625]"espri yeteneğinize hayranım" cümlesini hatırlıyorum ama kime ait olduğunu hatırlıyamıyorum :) forumdaşlar ksuura bakmasın çünkü 50 mesajı doldurmadığım için MBM ye özel mesaj atamıyorum.. :) MBM, sen yine de de bana nickini de:)[/QUOTE]
yahu aynı işte..
nisandan beri burdayız yalnız biz...
nisandan öncesini bilirmisin bilmiyorum.....
-
-
[quote=VOBiX;59629]Mr Spak yok mu? Avatar boş kalmış.
Siz 4 günle yırtmışsınız ben 2 yıl ban yedim mecburi ziyaretçiyim.[/quote]
2 yıl mı:) one yav:) adammı öldürdün forumda :) Mr .spak değil Buono yu kullanıyordum en son...:) İyi kötü çirkindeki Kılint abimiz :)
-
agzımızla söyledik.. kendimiz yapamadık.. dax ve fdow 15 uyumsuz tepecekler diye..
425 flatları 37000 e dogru tekrar kısalırız diye...
-
yukarı devam...long....short için sadece göz kırptı....Birkaç gün yükseliş olabilir büyük olasalıkla,bence...
-
Endeks 30 Aralık kontratları bi şekilde 36000 altına sarkacak diye beklemeye devam ediyorum, artık yarına kalır beklentim, pazartesiyi salladılar resmen, bi daha pazartesileri vakit ayırmıycam piysaya:) saygılar.
-
[QUOTE=QUEEN;59633]37150 kapanış bekliyorm[/QUOTE]
37600 de benden
-
bu arada 36800 uzun tekrar..
-
gene stop oldum .. geceye flat kapanışa kadar al-sat .. iyi akşamlar ...
-
butun plan iptal olabilir dow yukariyi iyi zorluyor.
-
Gündem
TUIK Ekim Ayı Enflasyon Verileri (Saat; 17.00, Beklenti TÜFE %1.58, ÜFE %1.60).
ABD Ekim Ayı ISM İmalat Endeksi (TS; 17.00, Beklenti 41.5).
ABD Eylül Ayı İnşaat Harcamaları (TS;17.00, Beklenti -%0.8).
-
[QUOTE=mbm;59640]bu arada 36800 uzun tekrar..[/QUOTE]
aynı yerden kısaya devam.....
tepkiyi yedik resmen.. ayakta uyuduk....
-
[QUOTE=mbm;59621]elması burda yazdılar.. ben katılımcı değildim o vakit.. izliyordum..
ama kırılmayacagım diye bagırıyordu..[/QUOTE]Ben yazdım da aşağı kırarak teyit etmesi gerkiyordu aşağı kırmadan yukarı kırdığı için bozuldu. Hiçbir formasyon teyit etmeden çalışmaz. Noyun çizgisini kıramayan OBOnun çalışmaması gibi. Seçim nedeniyle DOWda teknikler bozulabiliyor. Obama seçilirse uçacak diyen de var, daha önceki seçimlerde küresel kriz yoktu o yüzden durum farklı ralli olmaz diyen de var. Dowun saatlikleri de uyumsuzdu Cuma günü.
-
03.11.2008 17:00:12 *ekim Ayında Tüfe Yüzde 2.60 Arttı(beklenti +1.50%)-tüik
03.11.2008 17:00:17 *ekim Ayında üfe Yüzde 0.57 Arttı(beklenti +1.15%)-tüik
03.11.2008 17:00:38 *abd'de Ekimde ısm Stok Göstergesi 44.3 (önceki 43.4)
-
kafamdakini yapamadım......kafamdaki aşagıdan flatladıklarımı 37000 e dogru kısalmaktı...
şuan ise karışık durum...
spot 15 alda hala.. 35000 altı şart...
vadeli 15 alda 5 satta....
dow için 9000 e dogru beklentim devam ediyor gece için...
spot sata gelseydi daha rahat kısa kalırdım geceyede... şimdi yine kısa kalacagım ama çok net değilim.....
-
[B]sn.vobix bahsetmiş olduğunuz formasyonun 10 tanesinin 9da düşüş olur fakat birinde yükseliş olabilir,o pozisyonda yükselişle sonuçlandı ama ben bunu fay hattının enerji depolamasına benzetiyorum sonunda fay kırılıp büyük bir enerji boşaltacağı kesin...Saygılar.[/B]
-
Evet spot 30 için yarın açılış 34600-34700 seviyeleri görülebilir diyorum bende, buna bağlı olarak vadeli 36000 i azbiraz aşağı yapsa uzunlamak için yeterde artara heralde, saygılar.
-
Dolar/ytl paritesinde serbest piyasa 1,560 üzerinde yeni bir yukarı dalga başlaması ihtimalini es geçmemeli, piyasada fiyatlar sınırları zorlamayla oluşuyor ne iştir? saygılar.
-
geceye flat kalıyordumki :) 1/3 kısa
-
sistem sat olunca,geceye kısa girdim..
-
-
geceye spot tut ta girdi...
vadeli kararsız... her halt olur dedi gece
ben kısayı tercih ettim......
dowdaki saatlik uyumsuzluk beklentisinden....
yalnız saatlikleri alda dowun.. ondan tırsıyorum biraz....
beklediğim ölçüde olmayabilir aşagı geliş bu yüzden..yada kapanış..
normal şartlarda 9000 e dogru bir hareket olması lazım.......
sabah ola hayrola..37500 maliyetli kısaya devam......
herkese iyi akşamlar.....
-
belkide gece naneyi yiyeceğim..ama sistemlerin özellikle tek aylarda getirisinin oldukca iyi olduğunu gördüm..başka çaresi yok..iyi akşamlar..
-
uzun zamandir yapmadigim birseyi yapiyorum ve ust uste 3. geceye poz ile giriyorum
geceye short
yanliz dow yukari devam edebilir huzurlu degilim hayirlisi
herkese iyi aksamlar
-
Geceye her zamankı gıbı flat, pat kapadım, komısyonlar zarar yazdı sadece.Buna da sükür...
-
15 dak al sınırda, 5 dak sat sınırda kapadı yön kayboldu o yüzden flat 15 dak itibar etmeli gece için
-
30 dakikalıklarda laguerre cci bariz satda hemde asırı bolgede kapatmıs, Reverse Engıneerıng Rsı ise kararsız bolgede kapatmıs ama, son dakıka hareketının ,Her ne kadar dırencın ustınde fıyat kapatsada sahte oldugunu belırtmıs...
Geceye pozısyon alsaydım bu grafıge gore, muhtemelen short gırerdım.
Ama ben geleceğimi indikatore emanate edip geceye poz ile gırmem..Kaçan bir şey yok,Önce otobanı göreyim sonra gaza basayım...
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8816/aajk9.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=bull market;59622]Hoşgeldin sn. caretta :)
Sanırım piyasa biraz sn. catedral e göre değil, malum boğalar tepiniyor.[/QUOTE]
:..: :..: :..:
Sevgili Bull Market işlerimden dolayı uğrayamadım .. Cuma 36700 lerden shortlamıştım. Bu sabahta açılışta 37.400 den kalanları ekledim. Bugünde seansa hiç bakamadım. Vade sonunu kazasız belasız ama kar edemeden kapattım Cuma günü..
Dow saatliklerde takoz olusumu var. Gözü toprağa bakıyor yine.. 9230 u aşağı kırarsa duasını okuturum:..:
-
[QUOTE=Astatin;59634]2 yıl mı:) one yav:) adammı öldürdün forumda :) Mr .spak değil Buono yu kullanıyordum en son...:) İyi kötü çirkindeki Kılint abimiz :)[/QUOTE]
Hoşgeldin :..: :..: :..: Geçen akşam olanları çok geç gördüm. Müdahil olamadımüüü
-
Veeee Sevgili Caretta
Sende hoşgeldin. Seni burada görmek güzel:)
-
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/5381/dow8ak9.png[/IMG][/URL][/IMG]
-
[QUOTE=catedral;59665]Veeee Sevgili Caretta
Sende hoşgeldin. Seni burada görmek güzel:)[/QUOTE]
Seni görmek de güzel, sen yokken shortcular tedirgin oluyor.
-
Sevgili Queen
60 dakka ve günlükler hoş durmuyor. 5 dakkalıklar kırabilir. Gece uzun. Bu seçimde daha çok su götürecek:)