[B]psikopat sistem [/B]44750 den al da..:) daha önce yazmıştım..bnede aldayım..
Printable View
[B]psikopat sistem [/B]44750 den al da..:) daha önce yazmıştım..bnede aldayım..
e yuh
bu sefer 46 bine gidecek galiba ?
Gene başladılar .dng
noluyor yafu..derdiniz ne..spk ya şikayet ettiniz bak kızdılar..
Manyadılar gene sistemi sık sinyal verenler yanmış vallla ky cebinde çakıl taşı bile bırakmaz bunlar.
slot makinesinde şans daha fazla bence
Yeni fon, acemi galiba. Burayı Amerikan borsası kadar derin zannediyo:D
[B]Bu sefer dansöz DOW u geçtik... Dünyanın en oynak borsası sıralamasında birinciyiz artık )) Kıdemki oryantal İ.M.K. ? Mal basmak için yine asansör yapıyorlar..[/B]
[B]Bu asansörü bi yerden tanıyan var mı ? geçen sene ulusal 100 32 binden 25 lere çakılmıştı hani... :( ben hatırladım...[/B]
[QUOTE=Larossıan;126333]Manyadılar gene sistemi sık sinyal verenler yanmış vallla ky cebinde çakıl taşı bile bırakmaz bunlar.[/QUOTE]
Hm de nasıl gelen gideni aratır misali yatay piyasa istiyor msuunuz istemiyor musunuz diyorlar adeta. Kocaoğlan ses verince sesi buraya duyulur mu?
[quote=Larossıan;126333]Manyadılar gene sistemi sık sinyal verenler yanmış vallla ky cebinde çakıl taşı bile bırakmaz bunlar.[/quote]
Abi artık sıkışıyoruz gayri sanırım ben bu sıkışmanın direnciyle destegı dısındaki biyerden pozisyon açmam gayri.....
yada kopuş tarafına dovru açarım yoksam yatarım flat flat
[QUOTE]
Artık piyasa buraya sıkışacak bence dikkatli olun sıkışmada sıkışmayın lütfen:::
45450.......44450 arasında sıkısma gozüküyor..
[IMG]http://i43.tinypic.com/nb7vyb.png[/IMG][/QUOTE]
gap var pzt...yönü şaşırtıyolar..