Çoook uv li bi yaklaşım Kontratieff Theory..
Piyasa hareketlerini 4 mevsimle açıklıyor,kış kriz demek...
son olarak 2000 de başlayan bir krizdeyiz,2020 ye kadar devam edebilir ,diyor..
bence 2014 sonu garanti...:::
Printable View
Çoook uv li bi yaklaşım Kontratieff Theory..
Piyasa hareketlerini 4 mevsimle açıklıyor,kış kriz demek...
son olarak 2000 de başlayan bir krizdeyiz,2020 ye kadar devam edebilir ,diyor..
bence 2014 sonu garanti...:::
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://b1205.hizliresim.com/x/x/72gxu.jpg[/IMG][/URL]
:D:D:..:
Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba.ancak bitirebildim tadilatı.short devam.
[quote=kokohan23;408003]Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba.ancak bitirebildim tadilatı.short devam.[/quote]
tadilat hayırlı ossun,güle güle kullanın...brv
hg koko..:)
Şu sıralar TRT de oynayan Kıyam dizisi teknik olarak çok iyi..+.
Osmanlı 'nın Lale Devri'ni anlatıyor,oyuncular ve senaryo çok iyi,kostümler ve dövüş sahneleri de çok gerçekçi,harem ve hamamda geçmiyor..::::..:
Zehirler havada uçmuyor,sadece Osmanlı'nın bugüne göre olumsuz yönlerine dikkat çekilmiyor..:cool:
Tarihi dizi nasıl çekilir ders veriyor,tüm ekibi tebrik ediyorum...brv
mor....66.450
kave..66.250
Hocam ya yukari a/i bitti yada son bir 5 lik kaldi gibi geliyor bana
i.v.iv ile saatlerdir uğraşiyoruz da SP açilişi ile i.v.v gibin
Allah'tan KISA ların yarısını kapatip yeni tepeye yazdım da rahatladım biraz portsal olarak
Bu pariteyle yükselişler çok kalıcı gözükmüyor gibi.
67.025 te bi direnç var,bakalım kıracak mı?
67100/67300 araliği bence bir titre kendine gel araliği
32 bin poz kapanarak çikti Hocam
akşam göreceğiz sanırımki tirsan KISA pozlar kapandi, LONG açilarak gidilmesini tercih ederdim ben
yarın açilişta ABD kaynaklı muhtemel bir +GAP dihtimali dişinda bence bitti çikiş.
şimdilikki tepe -300 den full KISA geceye .
stres yüksek
[QUOTE=kulmer;408032]yarın açilişta ABD kaynaklı muhtemel bir +GAP dihtimali dişinda bence bitti çikiş.
[B]şimdilikki tepe -300 den full KISA[/B] geceye .
stres yüksek[/QUOTE]
selamlar
hesabıma göre diyelim 66875 den kısa olmasa idin ve burası tepe olarak kalsa idi dönüşde aynı fiyattan kısa olsa idin dönüşü görmüş olurdun ve daha yukarı sürüklenecek, ha döndü ha dönecek stresi yaşamamış olurdun. Belki tepe sandığın yer 5.1 dir yada 3.1 dir.dip/tepe avcılığı iyi traderlerın dahi sonunu hazırlayan bir zaaf. İnşallah gönlünce olur.
iyi akşamlar
[QUOTE=halojen;407306]bugün 66.150 altı kapanışta yarın dip görülme ve yukarı dönüş ihtimali yüksektir..bence..
herkese selam... kolaylıklar dilerim..[/QUOTE]
dönüşü yaptık..ancak yukarı fazla potansiyeli yok gibi.. bu seviyelerden sonrası dikkat gerektiriyor
bol şans!
analizlerime burada son veriyorum,......
ve lütfen kimse artık ısrar etmesin, nedeni bu kadar emeğe bu kadar az katılım....indregandi
Arkadaşlar,
Lütfen takip edipte İNDREGANDİ hocayı ya cevap yazarak ya da teşekkür ederek katılmanızı bekliyor ve RİCA EDİYORUM...[B][COLOR=darkred]böylesi üstadları[/COLOR][/B] el üstünde taşımamız lazım...Lütfen duyarlı olmaya çağırıyorum sizleri
[QUOTE=saraylı;407312]halojen yakaladım seni nerdesin?::::..:[/QUOTE]
saraylı abi hörmetler,pek bakamıyorum piyasalara takip şansım yok... şans eseri denk geldim dibe ..paylaşayım dedim..
saygılar
[quote=matador38;408034]selamlar
hesabıma göre diyelim 66875 den kısa olmasa idin ve burası tepe olarak kalsa idi dönüşde aynı fiyattan kısa olsa idin dönüşü görmüş olurdun ve daha yukarı sürüklenecek, ha döndü ha dönecek stresi yaşamamış olurdun. Belki tepe sandığın yer 5.1 dir yada 3.1 dir.dip/tepe avcılığı iyi traderlerın dahi sonunu hazırlayan bir zaaf. İnşallah gönlünce olur.[/quote]
KISA kapatilarak yukari sürüldüğünü dün gördüm bugün bu abartiyi bekliyorudum, ama 669XY üzerini beklemiyor idim Hocam.
en kötü 1/i/a bişiy bitti Hocam bence
en azından çikişin %50 kadarini geri almalilar.
SP dede bu gece ya herru ya merru gecesi idi
şansım %50 idi sabahki GAP için
bakalım açilişimizda karnıma ağrilar girmez inşaallah
vadelide 67250-450 öyle bir dirençki,geçilmesi öyle kolay olmayacaktır.hazır pozlarıda kapattıklarına göre.bakalım dow süprizi ile yarın neler olacak.
[URL="http://bit.ly/c25MCx]"][url=http://bit.ly/c25MCx][/URL][img]http://e1205.hizliresim.com/x/x/73umm.gif[/img][/url]
Yukarda 67675 dikkat edin hem haftalık uzun vade hem aylık drenç.
[quote=halojen;408041]saraylı abi hörmetler,pek bakamıyorum piyasalara takip şansım yok... şans eseri denk geldim dibe ..paylaşayım dedim..
saygılar[/quote]
eyv halojen, sen nasıl istersen..:)
senin gibi traderı burda görmek isteriz her zaman..
:rolleyes:
günaydınnn...:::
gnydnn...
u100 akşam 55200 altında kaparsa sata geçer,yoksa alda kalır.
vadeli akşam 66.800 altında kaparsa sata geçer,yoksa alda kalır.
+.
66500 kahve ye geldık gene
[IMG]http://c1205.hizliresim.com/x/y/75fm8.jpg[/IMG]
65975 / 66475 den 38,2 ve 23,6 fibolardan flat kaldım
ABV full porta 600 puan kadar aldım
kedi olali bir fare doğurdum yaw
:)
geçen 68000 den inerkende 2/3 bilinçli işlemim olup, ekranda değildim 66800 ortalamayi saçma sapan işlemlerle almiştim long yönünde.
bu sefer de tamamen bilinçli bir şekilde 66875 ortalama kısa açrtım, sabrila bekleyip zamana yayarak kapadım
dünkü TAKAS çok şey anlatiyor idi bana .
[quote=kulmer;408098]65975 / 66475 den 38,2 ve 23,6 fibolardan flat kaldım
ABV full porta 600 puan kadar aldım
kedi olali bir fare doğurdum yaw
:)[/quote]
işte bu kulmer..
.brv
tebrikler...lelele
63.875 ten beri yukarı bir dalgadayız,bunun ilk adımı ile 67.225 e çarptık,
oradan gelen düzeltme içindeyiz,bunun hedefi 65.300 civarı bir yer olabilir,ama doğrudan değil,belki buralardan 66.600 civarına bir tepki gelebilir,ondan sonra..:confused:
görüldüğü gibi biraz geniş aralıkta yatay ve yukarı bir dalga bu..:rolleyes:
bu tip dalgalarda solo ya da 1923 ün kritik değerleri biraz gecikir,harekete yetişemiyebilir..:o
ew anahtar..:rolleyes:
tşk Hocam, dün benim için açtiğiniz topiği gördüm. :)
dipten +275 yakabildik sadece
850 den 1/5 uzun oldum, 50,0 ve 61,8 dede 1/5 ler bekler
katiliyorum size en az bir 38,2 alinmali 65300 lerde ikili dip için
şimdilik bizde ilk düşüş dalgasi bitti de dax/sp future ile dip tazeledik gibi geldi.
+12000 poz ne çikçek bakalım akşam, neredee dünkü +5XY +makas, +250 de dolaniyor eleman + makasta.
sadece makas çok şey anlatiyor ya.
yarın ay sonu olması vede teknik sebeblerden dolayı mutlaka 65800-900 aralığında kalırsa 67400 civarı test edebilir diye düşünmekteyim.kolay gelsin.lisanslı puroğramım olmamasından dolayı güncel graf atamamaktayım.kolay gelsin.
Elliott Dalga Teorisi...:::
Morgan Stanley'in kendi yayını olan PDF formatı aşağıdaki linkte..
Teori toplam 14 sayfada anlatılmış durumda,önemli dalga tipleri,kurallar ve karakterleri..
kısa ve öz....brv
[URL]http://astrocycle.net/PDF/Wave_Guide.pdf[/URL]
ayrıca dowda 4 ew dalga hedefi olan 12650-750 test edilebilir.olmazsa 3 dalga düşüş 12250 civarı devam eder.
54600/65300 spotta
vadelide de 655XY ler şimdilik mutlak tepki vermemiz gereken yerler gördüğüm kadari ile, 2/5 uzarım ben o bölgeden, 2. seans açilişinda siğ piyasaya vererek yapmak isteyebilirler diye de düşünüyorum.
öğle araliğinda da 66100 yakip bu işi yaparlarsa, DAX ta her gün verdiği ters tepkiyi verirse streateji gereği 66275/66625 araliğindan bir miktar kısa olurum yine
66400 günlük ana pivot alt desteği olup üstü kapanışlar ana pivotu yukarı kırması anlamına gelir.buda yaklaşık 66700 civarıdır.zaten ana kırılım da o bölgeden olmuştur.
65475 altına bırakmazlar bu hafta galiba.
nooluyo?:)
öcümü gördük?:::
name bunlar
kütür kütür düşecek+.
lonflardan eccük kar yazdım, ortalama kısa kapa seviyemde 66200 idi 66250 den de 1/2 KISA kaldım
o nassii bi hareketti yaw
dax +110 puan bizde +850 puan 3-4 dakikada
[quote=bull market;408133]nooluyo?:)
öcümü gördük?:::
name bunlar
kütür kütür düşecek+.[/quote]
AB den ortak tahvil açiklamaları mı ne geliyormuş .
aynenn daha aşağidan long firsati verecek yarın öğleye kadar sanırım