[QUOTE=jerfin;126397]sistemler mefta oldu..:..::..:[/QUOTE]
bi anna mefta olmadı 43175 den beri lönk dıyor hanımefendi ... pedikürlü frençli ayaklarını uzatmış baa nispet yapayor zilli .. yermiyim yemem :::
Printable View
[QUOTE=jerfin;126397]sistemler mefta oldu..:..::..:[/QUOTE]
bi anna mefta olmadı 43175 den beri lönk dıyor hanımefendi ... pedikürlü frençli ayaklarını uzatmış baa nispet yapayor zilli .. yermiyim yemem :::
[quote=QUEEN;126390]pşşşt ne oluyor..[/quote]
boyama yapıyorum abla :::
diğer renkleri kaybettim palette kırmızı var sadece incitmeden sakince atıyorum fırça darbelerini :::
44775 short...
[QUOTE=SEYYAH;126407]boyama yapıyorum abla :::
diğer renkleri kaybettim palette kırmızı var sadece incitmeden sakince atıyorum fırça darbelerini :::[/QUOTE]
pamık kararsız kaldım sat vereyolar..
[QUOTE=enorton;126408]44775 short...[/QUOTE]
sistem sinyalimi
bu dax dow biz kapatmadan neden su koyvermıyor biz kapadıktan sonra adamların tum kursunu bıtıyor.. bu nasıl iş anlamadım..
sistem sat da..
vade sonumuş onlarda süper hareket var..
aa seans bitmiş ben daha karar vercem iyimi... satsammı diye düşünüp duruyodum..
[quote=QUEEN;126409]pamık kararsız kaldım sat vereyolar..[/quote]
bizde satıyoruk işte abla...ne olacağı meçhul...tırsmıyorum dersem yalan olur...
ama SHORT ladım...ve piyasa kapandı...
ne çıkarsa bahtımıza...kumara döndü yanlız iş...çok kötü...gene kimler silindi ALLAH bilir...
donsuz kalasın PY donuna kadar alalar elinden :::
geçmiş olsun herkese.. bu hareketlerin sonu 40.000 de biter....dng
[QUOTE=SEYYAH;126415]bizde satıyoruk işte abla...ne olacağı meçhul...tırsmıyorum dersem yalan olur...
ama SHORT ladım...ve piyasa kapandı...
ne çıkarsa bahtımıza...kumara döndü yanlız iş...çok kötü...gene kimler silindi ALLAH bilir...
donsuz kalasın PY donuna kadar alalar elinden :::[/QUOTE]
hele bi kocaoğlanı dinleyelim..bugün açılışla azcık zarar oldu.. ama yinede dünkü karlara göre ii..bak py kızdırmayın dedim..bunlar hep böyle trendden sonra verdiğini almak için böyle yapıyo..yemezler..