ben sefertasımı alıyım geliym tuareg,haşlanmış patateslerı hzırda ttuyodum zaten:)
Printable View
ben sefertasımı alıyım geliym tuareg,haşlanmış patateslerı hzırda ttuyodum zaten:)
çok sevgili VOBORSA üyeleri,
yarından itibaren 1 hafta noborsa mekanında tatildeyim. özellikle internet olmayan bir mekan seçtim.
güzelce bi kafa toparlayalım. ağustos vadede buluşmak dilegiynen!
herkese selamlar.
bunların elinin ayarı yok....
10 gündür 300 puanda gitiler geldiler..gittiler geldiler....
şimdi ise insanın normal refleksi olan her göz kırpmasında 200- 300 puan oynamaya başladı...
gözkapagım kapanıyor.. bir kaç salise sonra açıldıgında fiyat en az 100 puan değişmiş oluyor..:):):):).
geceden uzundum... zarar devam ederken ilk düşüşde iyi yerden kısaldım... nasıl olduysa 44450 dende uzadm... kara geçdim....
sonra hepsini aldılar geri.. 300 puan zarar.....
bunlara akıl erdirmek mümkün değil......
böyle piyasamı olur ya... ortası yokmu bunun.....
geceyede kısa girdim.....
geçmiş olsun herkese.....
saatlik dow tobo çalışmaz inşallah....
[quote=marakes;126434]ben sefertasımı alıyım geliym tuareg,haşlanmış patateslerı hzırda ttuyodum zaten:)[/quote]
Selçukluyu ikna etmeye calış, beyzbol sopasını cok pis tutuyo:)
[QUOTE=VOBiX;126428]Bu yenisi haribden yei mi yoksa eskinin yavaşlatılmışı mı?[/QUOTE]
Eskisinin modifiyeli hali...
[quote=enorton;126431]Evet... .lelele[/quote]
bi evettt diyene kadar 19 dk geçtiiii.....ooooo:dü:
[QUOTE=marakes;126434]ben sefertasımı alıyım geliym tuareg,haşlanmış patateslerı hzırda ttuyodum zaten:)[/QUOTE]
bak iyi fikir şimdi bi patates salatası yapıyım soğanlı limonlu.:..:.pamık ekmek arası pataes salatası yirmisin.:::.vobixle bi ekmeği bölüşün gayri..:::
[quote=tuareg;126437]Selçukluyu ikna etmeye calış, beyzbol sopasını cok pis tutuyo:)[/quote]
ikna görevini jerfin e verelim ,bence başarılı olur:..:
(sonra başka görev vermesek de olur)
[quote=QUEEN;126440]bak iyi fikir şimdi bi patates salatası yapıyım soğanlı limonlu.:..:.pamık ekmek arası pataes salatası yirmisin.:::.vobixle bi ekmeği bölüşün gayri..:::[/quote]
Allahını seversen mutfaga gırme, zaten basımız ne geldıyse senın mutfak yuzunden geldı:..:
[quote=marakes;126441]ikna görevini jerfin e verelim ,bence başarılı olur:..:
(sonra başka görev vermesek de olur)[/quote]
Jerfınden uzak dur, iki kontrat karsılıgı bızı polıse ıhbar eder, aman diyim..:..:
patates potasyum yönünden iyidir tansiyonun da en iyi dostu potasyumdur:)
çok şükür bugunde zararsız kapadık 16.30 dan sonra iyi stres yaşatdılar.. ama olsun hafta sonu dondurma parası çıktı...GÜneşLi-Metro ya gidiyorum gelen olursa yemek ısmarlarımm.