[quote=tuareg;126443]Jerfınden uzak dur, iki kontrat karsılıgı bızı polıse ıhbar eder, aman diyim..:..:[/quote]
2 kilo patatesle kandıramazmıyız,hem faydalıdır patates:)
Printable View
[quote=tuareg;126443]Jerfınden uzak dur, iki kontrat karsılıgı bızı polıse ıhbar eder, aman diyim..:..:[/quote]
2 kilo patatesle kandıramazmıyız,hem faydalıdır patates:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;126439]bi evettt diyene kadar 19 dk geçtiiii.....ooooo:dü:[/QUOTE]
Abi kapanışa 5 dk kalmıştı, matriks dondu kapadım açtım işlem falan yaptım. Soruyu daha yeni okudum :o
geçmiş olsun herkese seans bitti,
bana öyle bir sistem lazımki 2 sene geriye doğru her ay kazandırsın yatay aylarda kazandırmasada nötr kalsın, ayda 15-20 den fazla işlem yaptırmasınki günümün her anı acaba sinyal gelecekmi diye işlerimden kalmayım, çok istemiyorum öyle 10000 küsürler falan, ayda 2500-3000 puan ortalama bile kafi yeter bana, varmı öyle bir sistemi olan:)
larossion abi senin sistem tam hayallerimdeki gibi:D gerçi geçmişi neyin nesi kimin fesi bilmiyoruz ama 1-2 aydan beri benim istediğim gibi sinyal üretti:..:
Bugün istanbula fuara gelmekle çok isametli bir karar vermişim neler olmuş neler umarım zararı fazla olan yoktur dünden ben epey yara almıştım bugünde piyasada olsaydım iptal olabilirmişim herkese geçmiş olsun kazanan arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum hepinize iyi tatiller,
[QUOTE=tuareg;126442]Allahını seversen mutfaga gırme, zaten basımız ne geldıyse senın mutfak yuzunden geldı:..:[/QUOTE]
Benim niyetim yokda pambık illa yemek istiyor.. margin kol börek yapcam pzt..
[quote=enorton;126447]Abi kapanışa 5 dk kalmıştı, matriks dondu kapadım açtım işlem falan yaptım. Soruyu daha yeni okudum :o[/quote]
senın sanın sagolsunn..
Benim sistem de sat da idi.. ama Ben flattttt dondurmam Gaymakkk.dng
lipsky odadan çıktı 1ooo puan bastılar vay be :D
bundan sonra gecye poz. bırakacagımı sanmıyorum..bu yeni sistemde fazla birşey var..dün pozisyonum olmadn ,sadece bugün trade yapsaymışım tam 2650 puan alayormuşum..üçkagıt parametre,gösterge yok(peakbar falan)zaten foruma gercek zamanlı işlemleri yazdım..sadece tradeden 1300 puan aldık anacak...
[QUOTE=QUEEN;126432]enorton sistemi bi sıkıştır ...önceki sinyallerine bi bakayım sana zahmet..graf atarsan[/QUOTE]
7 Mayıstan bu yana...
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/3011/adszarz.jpg[/IMG]
76000-28500=47500 en basit hesapp...
izmir matriksle görüştüm, kardeşim bana otomatik alsat yapacak sistem lazım, metatrader gibi dedim ne zaman yapacaksınız şu zıkkımı, özetle dediki sistemimize güvenmiyoruz arada veriler eksik kalabiliyor donma olabiliyor, bu sorumluluğu alıpta öyle bir alt yapıyı gerçekleştiremiyeceklerini anlattı,
ama şu anda sinyal gelince cebe sms atacakları yada mail atacakları bir sistem üzerinde çalışıyorlarmış mışmış mış tamış mış...
Herkeşe termal su havuzu tavsıye ederek (huzura ve gevsemeye ıhtıyacen) ve iyi tatıller dıleyerek ben kaçar.