hafta sonu Çeşme nin serinliğini şimdiden sizlere ileteyim
iyi hafta sonları
Printable View
hafta sonu Çeşme nin serinliğini şimdiden sizlere ileteyim
iyi hafta sonları
[quote=mozkan;126201]eur/usd çok pis satış baskısı var 1,3920-1,3930 aralığında,
gbp/usd koptu tınlamadı, usd/chf ye satış geldi gene tınlamadı, emme ve de lakin bu baskı bittiği an %51 olasılıkla [B]yukarı kopacak [/B]bence, demedi demeyin[/quote]
1,39720 demedi demeyin:..:
[quote=QUEEN;126440]bak iyi fikir şimdi bi patates salatası yapıyım soğanlı limonlu.:..:.[B]pamık ekmek arası pataes salatası yirmisin[/B].:::.vobixle bi ekmeği bölüşün gayri..:::[/quote]
yoh ben sadece EKMEK istiyrim, çoh EKMEK abla, bolca EKMEK sadece EKMEK yanına kola lüffen :::::::::::::::::::::
[QUOTE=SEYYAH;126479]yoh ben sadece EKMEK istiyrim, çoh EKMEK abla, bolca EKMEK sadece EKMEK yanına kola lüffen :::::::::::::::::::::[/QUOTE]
pamıkkk bütün ekmek çeşitlerinide biliyosun.:p.shortlardan ekmek yiycenmi bakalım..kom.. yoksam ben sana yapcam söz magin kol böreği..:::::::::cola da 2,,5litre istersin..gazı kaçmadan bitirirsin.dng
[QUOTE=SEYYAH;126479]yoh ben sadece EKMEK istiyrim, çoh EKMEK abla, bolca EKMEK sadece EKMEK yanına kola lüffen :::::::::::::::::::::[/QUOTE]
ülem pambık ne diye uğraşırsın vopla açsana bi ekmek fırını gayri ::: hem para gazan hemde sınırsız açık büfe ekmek çeşitleri
[QUOTE=fXci;126489]ülem pambık ne diye uğraşırsın vopla açsana bi ekmek fırını gayri ::: hem para gazan hemde sınırsız açık büfe ekmek çeşitleri[/QUOTE]
pamık shortlardan çikilatalı ekmek bilem alır gayri:::
S&P 919 altı kapasın bugun düşüş trentine girer..p.tesi ballı kaymaklı olur. demedi deme ibrahim..
bu arada DeLLama EFG haziranda 68 bıne duşmuş..30 bıne yakında agustosta uzamış.. baya kapatmışş. yusuf tan haber mi aldılar GÖkhan N dersin :)
Kısalar tutulurmu yoksa vermelimi.
[B]NESLİ TÜKENEN AYI[/B]
Dünyada sadece bir çift kalan nadir bir ayı
> türünün erkeği ölmüş.
> Bu ender hayvanın üreme ihtimali sıfır, bu yüzden soyu
> tükenecek. Ne
> yapalım diye düşünmüşler; kurullar toplanmış,
> çözüm yok.
> Kuruldaki bir Türk bilim adamı şöyle demiş:
> 'Bizim memlekette bir Hayati abi var, söylemesi
> ayıptır aynen bu ayıya
> benziyor, hatta daha kıllıdır, ondan rica edebiliriz,
> 100-200 dolarda
> ödül verirsek bu işi yapar ve ayıların soyunu
> kurtarır herhalde'
> demiş.
>Bakmışlar başka çare yok, Hayati abiye gitmişler
> ve durumun
> önemini, yapacağı hizmetin büyüklüğünü
> anlatmışlar, birde
> 'Karşılığında 100 dolar söz konusu'
> demişler.
> Hayati abi düşünmüş ve 'Olur ama 3 şartım
> var.' demiş.
> Herkes sevinç ve merakla 'Ne?' diye sormuş...
1. Öpüşmem...
2. Yavru erkek olursa rahmetli babamın adını koyarsınız.
3. 100 dolar çok, en fazla 50 dolar veririm
[quote=V.O.B;126496]Kısalar tutulurmu yoksa vermelimi.[/quote]
p.tesi 9.15 kadar sıkı sıkı sarıl . 9.15 olunca sen bilirsin sıcaksa bırakmazsın soguksa sal gitsin:..:.dng
dow'da eski vadeyi uğurladık, pazartesi sabahı yeni vadeye merhaba diyeceğiz..:) yeni vade, yeni umutlar olayı..::: :dü::dü: