hexen dostum nerdesin ya.....
Printable View
hexen dostum nerdesin ya.....
36250 asayasında 35100 potansına girer... 36250 üstesinde shorts sıkıntı yapar.. Ben dünki yazdıyım yeni plan yapyorum ... gun sona shorts realiz flat girceyim.. cunki gün system long signalde...
[QUOTE=mbm;59733]hexen dostum nerdesin ya.....[/QUOTE]
burdayım mbm 15 dakk short signalde amma zayıf cunki 36250 kanal destek 15 dakk short signali zayıf edyor..
fdow a her an satis gelebilir su an +%0.54
ipe un serenler, adı gibi kendide temiz siteden ! ( ha haaa ) pikidapa yolun açık olsun demiş.....
forum yönetimini niye zan altında bırakıyorsun sen pikidap..
kimsenin yazdıgı yok.. konuyu değiştireyim bari..... :)
[QUOTE=hexen;59698]
[B]Yarın Ne yapcayım ?[/B]
Yarın 37100...37600 yeresinde olrsa eyer , ben short accayım... stop/realiz yeresi yarın seyansda tespit etceyim..[/QUOTE]
Benim plan bu hatırlatım... 37050 1/2 short ettim... diyer short etmedim sadce 1/2 short malyetim..
[QUOTE=hexen;59735]burdayım mbm 15 dakk short signalde amma zayıf cunki 36250 kanal destek 15 dakk short signali zayıf edyor..[/QUOTE]
evet vadeli kıvranıyor dostum... spot ta sat vermemek için direniyor....
sattayız ama dediğin gibi zayıf... spotun destek atması lazım..
uzun sinyali gelene kadar kısayız mecbur..
15 dak eyer long signale gecer ben shorts kapatcayım..cunki 367xx üstesinde terkar 37100....37500 yeresine harket potansı olcak
36725 uzuna döndüm......
sinyal yeşil oldu.....
kırmızıya dönene kadar uzun artık....
spot banttan çıkamadı yukarı... uzundada rahat değilim........
bugun ne uzun ne kısa rahat yok bize.. spot yönünü bulana kadar......
birazdan lanet olsun diyip zararina kapaticam shortlari
iddia ediyorum fdji a satis gelmesi lazim ama indikator sistem hikaye
cok bunaldim bugun
shorts realiz ettim .ben flat
36925 üzerine atarsa ilk direnç 37600 e doğru meğillenebilir . 37100-250 ler dünden takıntılı bölgeler idi bu arada. 36175 destek altında hareket 35500 ü çağırabilir . dow futurları seçime hazırlanıyor gibi .
Shortta bekliyorum...
[QUOTE=teo;59745]Shortta bekliyorum...[/QUOTE]
teo bende hala shorttayim ancak inanilmaz bunalttilar bugun insanin lanet olsun diyesi geliyor bazen.
fdow 9428 üzerinde tıkanırsa saatlik uyumsuzluk potasına girecek.. aşagı...
bunun üzerindeki hareketlerine iyi bakmak lazım......
sindi dikat etceyim.. Cunki 37050...37600 yeresi short icun bekleyenlerin aktive olcayı yer.. Eyer terkar short signal gelmese vob 37050.37600 yeresine gitcek...
Orda shorts eden olcak amma eyer 37050...37600 yeresinde shorts baskın olmaz .. 39500...40 000 yeresine gitceyiz..
fdjı'da 9300 seviyesi kırılmadan düşüşün gelmesi günlük bazda hayal bence,yönün yukarı şekilde devam edeceğini düşünüyorum...
systems
5dakk system long signalde 15 dakk system long signalde gun system long signalde
sn.hexen sen işi biliyosun abicim.Saygılar...
[QUOTE=follow;59746]teo bende hala shorttayim ancak inanilmaz bunalttilar bugun insanin lanet olsun diyesi geliyor bazen.[/QUOTE]
ticke daha cok var, sabırla tıckı beklemelıyız...Gun dogmadan neler dogar...
kısalar kapatılıp uzunlandıı kahvaltıda oldugum için yazamıyorm
400 puan kardan 200 puan zarara !sinirliyim!
disari cikiyorum shortu kapamadim lanet olsun bundan gelecek paraya
36.000 e gelirsek donerim
herkese kolay gelsin.
hexen dostum dikkat ettinmi.....
vadeli dün ve bugun bikaç defa 15 dakikalıkta al sat dedi...
spot hiç demedi..hep aldaydı......
buna dikkat çekmeye çalıştım hep....
düşeceksek vadeli ve spot birlikte sat demesi lazım....
[QUOTE=furkan;59753]kısalar kapatılıp uzunlandıı kahvaltıda oldugum için yazamıyorm[/QUOTE]
vallahi hic gulecegim yoktu bu sinire iyi geldi bu saatte ne kahvaltisi furkan :):)
ogle yemegine oturcam birazdan :)
neyse afiyet olsun..
[QUOTE=teo;59752]ticke daha cok var, sabırla tıckı beklemelıyız...Gun dogmadan neler dogar...[/QUOTE]
teo dostum dogru soyluyosun ama bunu ekrana bakarak beklemiycem cunku gerildim ben pozisyondan eminim araci kurumada soyledim o fiyata gelince arayacaklar beni insallah tez zamanda geri gelirim :)
neden short realiz /flat oldum..? neden long signalle long yapmadım?
cunki negative uyumsuzda long signal oldu longs dokme potans var okdar hızlı harkets beni yorulyorum 300-500 az olsun cunki ben yaslıyım yorulyorum
[QUOTE=follow;59757]teo dostum dogru soyluyosun ama bunu ekrana bakarak beklemiycem cunku gerildim ben pozisyondan eminim araci kurumada soyledim o fiyata gelince arayacaklar beni insallah tez zamanda geri gelirim :)[/QUOTE]
ben her 30 dakıka da bır ekrana bakıyorum, fıyat panık edıyor cunku...
[QUOTE=follow;59756]vallahi hic gulecegim yoktu bu sinire iyi geldi bu saatte ne kahvaltisi furkan :):)
ogle yemegine oturcam birazdan :)
neyse afiyet olsun..[/QUOTE]
londradayım ben 2saat geri düşünün :)
[QUOTE=mbm;59755]hexen dostum dikkat ettinmi.....
vadeli dün ve bugun bikaç defa 15 dakikalıkta al sat dedi...
spot hiç demedi..hep aldaydı......
buna dikkat çekmeye çalıştım hep....
düşeceksek vadeli ve spot birlikte sat demesi lazım....[/QUOTE]
evet mbm kardeşim saol uyardın bende baktım yoksa bakmycaktım +. 15 dak signal uzun surer buzaman insalah long uzun tutarsın
15 dak. sistem 27 ekim saat 14;45 (30.500) den beri al da...ama 5 dak. sistem dün 36900 den beri sat da..ama 5 dak. sistemi 14 aydır takip ettiğimden(toplam 750 işlemle)5 dak. benim için esasdır..malum sisteme sistem demek için ''en azından 200 den fazla işlemle test etmek lazım''...
kısacılar dikkat etmeli !
[QUOTE=ALTAN1;59751]sn.hexen sen işi biliyosun abicim.Saygılar...[/QUOTE]
saol altan1 kardesim. sabrın cok var seninde dow dikat cektiyin yers icun saol sende +.
biz kısacıları çizecekler mi ne?
bugun 38000 gösterir bunlar
[QUOTE=orb;59763]kısacılar dikkat etmeli ![/QUOTE]
katılıyorum...+.
[QUOTE=mbm;59747]fdow 9428 üzerinde tıkanırsa saatlik uyumsuzluk potasına girecek.. aşagı...
bunun üzerindeki hareketlerine iyi bakmak lazım......[/QUOTE]
sistem dışı 37075 kısaldım.....
dediğim gibi 9428 üzerinde ralli olmazsa fdow saatlik uyumsuz olacak...
daxda dahil oldu buna..
benimde hastalıgım bu.....
38350-39025 yukarda zorlanacağı yerler , bugün olmasa da hedefim 42xx ler olduğundan ara dirençlere takılmamayı düşünüyorum . yok senaryo tutmazsa 35500 belki aşağısı ziyaret edilir. Bekleyip görecem .
boşverdim uyumsuzlugu.. terse gelmeyelim.. 37025 uzun tekrar..
sat verirse kısalacagım
yazana kadar almışlar zaten......
sistem 36725 den beri alda......
vadelide 5 daklıkta uyumsuzmuş aşagı..
sistem alda yalnız... uyumsuzluklara bir şans daha tanıdım..
37100 den kısa.....
37200 stop..yazılı....
oturdum sinyalde ...[B]söz...[/B]150 stop oldum......
uzun devam......
gül gibi 36725 al sinyali var.. ne kıpraşıp duruyorumki......