Cemaat maldaymış, valla kendılerı bilir, bunca insan shortta ve envayi çeşit dualar yapılmakta, kım bılır kımın dua kapıları acık, bır bakarsın tutacağı tutar, bu da maldakı cemaate kapak olsun:)
Printable View
Cemaat maldaymış, valla kendılerı bilir, bunca insan shortta ve envayi çeşit dualar yapılmakta, kım bılır kımın dua kapıları acık, bır bakarsın tutacağı tutar, bu da maldakı cemaate kapak olsun:)
44775 uzuna döndüm... geceden kısaydım......
Yorum yok, short devam... :D
[quote=trader38580;126621]aynen. 45025 den flatlamak üzere full long[/quote]
44650 longlar 44925 den verildi. yarım short. bu hacim yetersiz spotta.
cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..
[QUOTE=abka;126637]cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..[/QUOTE]
Abi sen de bir karar ver artık, hem yeni sisteme geçtim diyorsun hem de daha ilk sinyalde uygulamadım diyorsun :::
NE iş yahu, sistemlerimin tümü aynı barda al veya sata dönüyor. Şimdi de her 3 sistemimde Long'a geçti.
Full lönk dax fdow mfdow takmıyor meret
vade sonu rallisi geliyor gayri fxci
niyeti bozmuş gavurlar
[QUOTE=enorton;126638]Abi sen de bir karar ver artık, hem yeni sisteme geçtim diyorsun hem de daha ilk sinyalde uygulamadım diyorsun :::[/QUOTE]bu yeni sistem ayda 150 işlem yapıyor..günde ortalama 6-7 işlem ..bu tarzda sürekli takip adamı psikiyatriye yatırır..ama tüm hareketlerden puan alıyor..
diger sistemim ise ayda 25 işlem yapıyor..ama bazen geç kalıyor..
kafa burada karışık..:)
[QUOTE=sazan;126639]NE iş yahu, sistemlerimin tümü aynı barda al veya sata dönüyor. Şimdi de her 3 sistemimde Long'a geçti.[/QUOTE]
zasan abey. benim gibilere oynamıyorem ..... pes edeyorem ...... dedirtmeye çalışıyolar... verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorem::: benim için hertürlü zıppırıklıvı yapabilirler dikkat edin gayri
[QUOTE=abka;126637]cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..[/QUOTE]
benim sistem 29600den beri alda::: ama 43 binlere kadar tuttum peh
dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi